کاری نداره.
فقط کافیه با برنامه Notepad رو باز کنی و دستوراتی شبیه دستوراتی که در پست اول اومده رو بنویسی داخلش.
اصلاً همون دستورات رو کپی کن. بعد File->Save رو انتخاب کن و بعد از اینکه اسم بهش دادی و قبل از اینکه دکمه Save رو بزنی آخر نام فایلت یک نقطه بزار و بعد svg رو تایپ کن.
مثلاً sample.svg
حالا با همون روش هایی که گفتم میتونی فایل رو ببینی.
این فایلی که پیوست کردم رو دانلود کن و بعد فایل هاشو Extract کن.
سه تا فایل داخلش هست.
اولی و دموی رو فقط از دستورات بالا کپی گرفتم.
سومی رو توی Illustrator درست کردم و به صورت svg ذخیره کردم.
فایل ها رو ببین و داخل مرورگرت اجراشون کن و بگو که هر کدومش چه چیزی نشون داد.
سلام
مسیر notpad هم میگفتین کجاست دیگه !
حدسم گویا درست بود ؛ با کپی کردن ساده همین دستورات نمیشه فایلها رو به صورت ترسیمی دید ! ، ولی فایل سومی دیده شد (عبارت loyal design) ، داخل همون fire fox 3.0 ،ولی فایل 1 و 2 به همون صورت xml دیده شد !
اگه شما میتونید فایل های 1 و 2 رو به صورت ترسیمی ببینید ، شاید نرم افزاری نصب کردید که پلاگینی رو روی مرورگرتون نصب میکنه که به پسوند کار داره ، نه مثل مرورگر من که به پسوند و محتوات کار داره !! (در حد یه حدس)
فکر کنم پست قبلیمو درست نخوندی. توی اون پست گفته بودم که چطوری میشه این فایل ها که توی مرورگر بصورت xml نشون میده رو دید.
(۰۴-فروردین-۱۳۸۸, ۰۱:۵۲:۲۶)loyal1365 نوشته است: [ -> ]اگر نمیتونی فایل هاتو داخل مرورگرت ببینی این کاری که میگم رو انجام بده حتماً میشه.
اول مرورگرتو باز کن. بعد فایلی که ساختی رو به داخل مرورگرت درگ کن. من با مرورگرهای فایرفاکس و اپرا و اینترنت اکسپلورر امتحان کردم شد.
یک چیزی هم همین الآن به ذهنم رسید.
ببین برنامه نویسی که در بالا گفته شد فقط قطعه برنامه است.
اگر با HTML آشنایی داشته باشی باید اینو بدونی که وقتی متنی رو می نویسی برای اینکه مرورگر بدونه قالب متنت چیه یا از چه نوعی هست،باید اون رو داخل تگ قرار بدی.
اگر دقت کرده باشی برنامه های نوشته شده در بالا هم داخل یک تگ قرار داده شدن.
برای اینکه تگ های مورد نیاز که معرفی کننده svg به مرورگر هستن به فایلت اضافه بشه و بتونی با دابل کلیک روی فایلت اون رو توی مرورگرت ببینی کارهای زیر رو انجام بده:
فایلت رو داخل Illustrator یا Corel Draw بازش کن. محتویاتش رو یخورده جابجا کن تا تغییر داشته باشه. بعد دوباره فایلت رو ذخیره کن. کافیه File->Save رو انتخاب کنی.
حالا وقتی روی فایلت دابل کلیک کنی راحت داخل مرورگرت باز میشه.
این کارها رو انجام بده مشکلت حل می شه.
سلام
بابا چرا میزنی !
نقل قول: اول مرورگرتو باز کن. بعد فایلی که ساختی رو به داخل مرورگرت درگ کن. من با مرورگرهای فایرفاکس و اپرا و اینترنت اکسپلورر امتحان کردم شد.
کلا واسه باز کردن تمام فایلهام از این روش اسفاده میکنم ، هیچ فرقی با open کردن نداره ، یکیه خوب !
نقل قول: یک چیزی هم همین الآن به ذهنم رسید.
ببین برنامه نویسی که در بالا گفته شد فقط قطعه برنامه است.
اگر با HTML آشنایی داشته باشی باید اینو بدونی که وقتی متنی رو می نویسی برای اینکه مرورگر بدونه قالب متنت چیه یا از چه نوعی هست،باید اون رو داخل تگ قرار بدی.
اگر دقت کرده باشی برنامه های نوشته شده در بالا هم داخل یک تگ قرار داده شدن.
برای اینکه تگ های مورد نیاز که معرفی کننده svg به مرورگر هستن به فایلت اضافه بشه و بتونی با دابل کلیک روی فایلت اون رو توی مرورگرت ببینی کارهای زیر رو انجام بده:
فایلت رو داخل Illustrator یا Corel Draw بازش کن. محتویاتش رو یخورده جابجا کن تا تغییر داشته باشه. بعد دوباره فایلت رو ذخیره کن. کافیه File->Save رو انتخاب کنی.
حالا وقتی روی فایلت دابل کلیک کنی راحت داخل مرورگرت باز میشه.
اول اینکه دابل کلیک کردن رو فایل هیچ ربطی به محتویا فایل نداره که با چه برنامه ای باز بشه ، بلکه فقط به پسوند فایل ربط داره !
دوم اینکه خوب منم همین رو گفتم ، میگم یه سری خواص اضافه میشه به فایل هنگامی که با Illustrator یا Corel Draw باهاش کار میکنیم که وقتی بازش میکنیم ، مرورگر ترسیمش میکنه !
ممنون ؛ مشکل حل شده هست !
نقل قول: بابا چرا میزنی !
ما کی باشیم؟
نقل قول: اول اینکه دابل کلیک کردن رو فایل هیچ ربطی به محتویا فایل نداره که با چه برنامه ای باز بشه ، بلکه فقط به پسوند فایل ربط داره !
دستت درد نکنه. یعنی ما همینم نمی دونیم؟
منظورم اینه که وقتی از طریق Open اقدام می کنی یا با دابل کلیک فایلت رو باز میکنی ممکنه مرورگرت نشونش نده. ولی من خودم با درگ کردن تونستم ببینمشون. البته SVGViewer رو نصب کرده بودم.
خدارو شکر که مشکلت حل شده. امری داشتی در خدمتم...
سلام
من يه فايل هاي خاص مي خام كه هيچ جا پيدا نكردم البته چرا ولي هر كدومش 75 دلار به بالا بود
اگه فايل هايي با پسوند V3M يا ART دارين لطف كنين واسم ميل كنين اگه 1 مجموعه توپ باشه حتي حاضرم ازتون بخرم منتها به قيمت ايران
مي تونين تو سايت
http://www.vectorart3d.com/ نمونه هاشو ببينين واسه حكاكي و كنده كاري رو چوب مي خام در ضمن نمي دونم فايل با پسوند اولي رو با چه نرم افزاري مي سازن ولي دومي رو با ARTCAM اگه شما هم فهميدين به منم بگين
ممنون دوستان
الآن زیاد فرصت گشتن ندارم.
می تونی این دوتا صفحه رو یه نگاهی بندازی:
صفحه اول
صفحه دوم
باور کنین پایین هر پست یه گزینه وجود داره با نام تشکر !
این شکلیه :
لطفا از اون استفاده کنین و پست بی ربط ندین !!