ايران ويج

نسخه‌ی کامل: من شرمنده همه دوستانم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
باسلامي گرم به همه ايران ويجي ها
راستش آقا اشكان گل ميدونه من از ماههاي آخر سال 83 تا همين دوسه روز پيش هركاري ميكردم لاگين نميشدم پس رسما از تمام كساني كه نامه نوشتند يا پيغام گذاشتند و همه انها بي جواب مونده بودن معذرت ميخوام و اميدوارم كه مخابرات اين خربازياشو كنار بزاره تا ديگه از اين مشكلات پيش نياد.
راستي آقا اشكان ما هم داريم ميايم قاطي شما يعني داريم قاطي مرغا ميشيم و قول ميدم
به محض قاطي شدن با مرغاي عزيز يه برنامه توپ توپ را بزارم تو سايت تا از خجالت همه در بيايم.
البته 50٪ قضيه حله چون من راضيم فقط مونده 50٪ اونا .
البته با اين روزگار و مرغ كيلو2000 تومان فكر نكنم مرغا بزارن من برم قاطيشون Biggrin
خوشحالم كه دوباره ميبينمت . آره مدتي بود نبودي خيلي هم دلم ميخواست ببينمت.
راستي تبريك ميگم و اميدوارم به زودي زود شاهد بابا شدن علي آقا باشم. :wink: (خداييش خيلي حال ميده وقتي بهت ميگن بابا)
اقا سلام بي معرفت ديگه تنهامون ميزاري ديگه :cry: ولي خوشحال شدم دوباره ميبمت Biggrin
راستي منم خيلي خوشحال شدم بيشتر از اين بالايي :roll: :wink:
علي جون خدايش خيلي جات خالي بود خوش اومدي! :wink:
سلام بر عزيز دلم
آقاي علي من چندين سوال به صورت ايميل براتون گزاشتم . چون تنها كسي هستين كه تو دات نت ميشناختم و به قدرت شما ايمان داشتم ولي خوب مثل اينكه گرفتار بودين و نرسيدين جواب بدين . اميدوارم كه بتونم در محضر شما چيز ياد بگيرم .
دوست دارم و خداحافظ
به به ! حالا داره كم كم اكيپ قبلي جم ميشه ها ! ايول ! خوبي علي جون ؟! :wink: بابا نمي گي اينجا ما دلمون تنگ ميشه ؟ :wink: در هر حال خوش اومدي :arrow:
ايول دوباره مرد ديتا بيس سايت علي جون برگشتند!!واقعا خوشحال شدم اميدوارم دوباره شاهد فعاليت هاي شما در سايت باشيم .( منكه مي ميرم براي برنامه هاي شما !!!!!!! )
راستي تو اين روزگار مرغ براي يه همچين جوون توپ و نخبه اي زياده قصه نخور :arrow: :idea:
آقا سلام
ايول علي خان !! خيلي خوشجالم كه دوباره ميبينمت ! Biggrin
بابا مگه بيكار بودي داري ميري قاطي مرغا ؟؟؟ بالاخره كار دست خودت دادي عزيز ؟؟ Amaze
بزار يه سال بگذره اونوقت بايد بجاي اينكه مغز مبارك از علم و دانش پر بشه بايد از قيمت پوشك و شير خشك و گوشت و .... پر بشه !!! 8O
راستي خدا به دات برسه چون شنيدم تو ايران گوجه شده كيلويي 2000 تومن !!
خرج عروسيت زد بالاي 2 ميليون البته تازه اگه خيلي ساده فرض كنيم ! 8)
اگه وضعيتت خوبه مطمن باش طرف مقابل هم راضين البته چرا شما اول راضي شدي ؟؟؟؟ Amaze Amaze Amaze
در هر صورت و از شوخي گذشته ؛ بهت تبريك مي گم و اميدوارم زندگيت پايدار و عشقت هميشه جاودان بمونه كه اصل و فرع زندگي فقط همينه ! :wink:

راستي آقا اشكان چرا ميخواي اين آقا علي رو اول كاري بفرستي رو هوا ؟؟ حالا بزار دوماد بشه تا بابا شدن وقت زياده !!! 8O 8O 8O Amaze Amaze
منم زن مي خوام...يالا...Amaze Biggrin Biggrin Biggrin Amaze Amaze
يكي نيست بگه تو اول جوجكستانتو تموم كن بعد برو زن بگير
محمد جون شنيدم تو هند بچه ازدواج مي كنن جا واسه مام هست Biggrin
شوخي كردم Biggrin .......
علي جون فقط پي اس نباشه هرچي بود رو سر ماAmaze :wink:
yamin نوشته است:منم زن مي خوام...يالا...Amaze Biggrin Biggrin Biggrin Amaze Amaze
يكي نيست بگه تو اول جوجكستانتو تموم كن بعد برو زن بگير
محمد جون شنيدم تو هند بچه ازدواج مي كنن جا واسه مام هست Biggrin
شوخي كردم Biggrin .......
علي جون فقط پي اس نباشه هرچي بود رو سر ماAmaze :wink:

نه يمين خان اين خبرا نيست ! اينجا زنها ميرن خواستگاري مردها و تازه به پسره هم پول ميدن :roll: عزيز من مگه ميخواي خودتو بدبخت كني كه زن ميخواي بگيري ! تو ايران كه از اين خبرا نيست !!! Amaze
هر كس زن گرفت زندگيش بر فناست !! Amaze Amaze Amaze
علي آقا به گردن سايت حق داره.
و وقتي ميبينم داره ميره قاطي مرغا خوشحال شدم گفتم بلاخره يه عروسي هم ايران ويج افتاد Amaze (بيچاره خرج عروسي زد بالا 3000 عضو كه شوخي نيست).
ممدجون اميدوارم عروسي بچه هات خودم برقصم. :wink:
صفحه‌ها: 1 2