۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۳۷:۱۴
سلام
من دارم کل اینترنت رو میگرد م و بردپیدا میکنم ، شما به من کمک نمیکنید؟
دوستان کی قصد کپی کردن این نقشه ها رو درسایت و وبلاگشون دارند ، تا یک هفته ی دیگه برای دانلود pcb برد های منتخب مراجعه کنند .
اولین برد، یه برد کامل هست که برای میکرو کنترلر های سری lpc214x طراحی شده و دارای امکاناتی نظیر پورت com ، مموری ریدر ، پورت usb ، دو عدد led
، کانکتور i2c ، بازر ، یکی از پورت ها برای کار عمومی بیرون کشیده شده است
من مشغول طراحی pcb هستم تا چند روز دیگر pcb این برد را میگزارم
[attachment=2379]
دومین برد ، دارای فایل pcb وشماتیک میباشد
این برد میکرو کنترلرat91sam7x256 را ساپورت میکند و دارای امکاناتی نظیر ، پورت usb ، مبدل دیجتال به انالوگ ، بافر تقویت کننده جریان ، پورت com ، چهار عدد led ، و.... میباشد :
[attachment=2380]
سلام
اینم یه نمونه دیگه
میکرو این برد at91sam7s64 هست و داری امکاناتی نظیر :
حافظه ی eepra\om خارجی ، rtc خارجی ، lcd ، پورت com ، کلید فشاری ، led ، ... هست :
من دارم کل اینترنت رو میگرد م و بردپیدا میکنم ، شما به من کمک نمیکنید؟
دوستان کی قصد کپی کردن این نقشه ها رو درسایت و وبلاگشون دارند ، تا یک هفته ی دیگه برای دانلود pcb برد های منتخب مراجعه کنند .
اولین برد، یه برد کامل هست که برای میکرو کنترلر های سری lpc214x طراحی شده و دارای امکاناتی نظیر پورت com ، مموری ریدر ، پورت usb ، دو عدد led
، کانکتور i2c ، بازر ، یکی از پورت ها برای کار عمومی بیرون کشیده شده است
من مشغول طراحی pcb هستم تا چند روز دیگر pcb این برد را میگزارم
[attachment=2379]
دومین برد ، دارای فایل pcb وشماتیک میباشد
این برد میکرو کنترلرat91sam7x256 را ساپورت میکند و دارای امکاناتی نظیر ، پورت usb ، مبدل دیجتال به انالوگ ، بافر تقویت کننده جریان ، پورت com ، چهار عدد led ، و.... میباشد :
[attachment=2380]
سلام
اینم یه نمونه دیگه
میکرو این برد at91sam7s64 هست و داری امکاناتی نظیر :
حافظه ی eepra\om خارجی ، rtc خارجی ، lcd ، پورت com ، کلید فشاری ، led ، ... هست :