ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Quick Smile 2 رو دانلود كنيد و از امكاناتش لذت ببريد!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
برنامه خوبي بود ولي گير داد گفت بايد Upload بشم هر چي گفتمك نمي خواد گوش نكرد گفتم برو Upload شو رفت كلي زد تو سر خودش بد گفت نتونستم بعدشم قهر كرد بابا يكم بگو با ما بيشتر راه بياد :wink:
آصف جان ماله من از كار افتاده! :(
ميگه الا و للا بايد آپديت كني! تا آپديت نكني اجرا نميشم! :roll:
آصف جان راس ميگن دوستان مال منم هي گير داد كه يا آپديت كن و يا آپديت كن (يعني فهميد من نميخوام آپديتش كنم) ولي آخرش هم پريد رفت.
در هر حال چيزي كه مشخصه اينه كه زياد كاربردي براتون نداره. برعكس فروم هاي ديگه
حداقل اينجا ميگفتين تا بتون بگم چكار كنين

نسخه جديدش رو اگه دوست دارين دانلود كنيد
http://www.qsmile.asefsoft.com/download.php

]چند روزي سرور ايراد داشت كلا سرورش رو عوض كرديم. اگه نتونسته آپديت بشه به همين دليل بوده
ولي اگه ميخوايد استفاده كنيد حتما نسخه جديدش رو بگيريد چون خود آتو آپديتش هم تغييراتي كرده

مشكلي بود در خدمتم
بايد يه فكري به حال آپ لود بكنب فكر نكنم كسي علاقه به آپ لود داشته باشه اگه همه برنامه ها بخوان آپ لود بشن از اين اينترنت الكي چيزي ديگه گير من نمي ياد
نقل قول: بايد يه فكري به حال آپ لود بكنب فكر نكنم كسي علاقه به آپ لود داشته باشه اگه همه برنامه ها بخوان آپ لود بشن از اين اينترنت الكي چيزي ديگه گير من نمي ياد
جانم؟! [تصویر:  24.gif]
والا متوجه نشدم چي فرمودين!
دارم دوباره دانلودش ميكنم ببينم مشكل نداشته باشه . راستي خوب كردي اصل سايت رو اينگليسي زدي.
جالبه عجب برنامه جالبي هست خوبه باگهاشم گرفتي ديگه خوب شده [تصویر:  8.gif] [تصویر:  10.gif] [تصویر:  63.gif] [تصویر:  73.gif] [تصویر:  96.gif] [تصویر:  98.gif] [تصویر:  122.gif] [تصویر:  92.gif] [تصویر:  84.gif]
فقط كمي تا قسمتي هنوز باگهايي داره . ولي مجموعه عكسات رو كامل كن نرم افزارت خيلي خوبه حيفه تعداد شكلك هاش كم باشه. [تصویر:  124.gif] [تصویر:  105.gif] [تصویر:  109.gif] [تصویر:  117.gif] بخصوص خود spymac يه سري شكلك داره اونارو هم اضافه كن. [تصویر:  86.gif] [تصویر:  87.gif] [تصویر:  89.gif] [تصویر:  93.gif] [تصویر:  91.gif] [تصویر:  95.gif] [تصویر:  15.gif] [تصویر:  9.gif]
AsefSoft نوشته است:
نقل قول: بايد يه فكري به حال آپ لود بكنب فكر نكنم كسي علاقه به آپ لود داشته باشه اگه همه برنامه ها بخوان آپ لود بشن از اين اينترنت الكي چيزي ديگه گير من نمي ياد
چي رو متوجه نشدي؟
خوب ميگم به اين نرم افزارت بگو آپ لود رو حداقل با درخواست كار بر انجام بده نه بازور
من فاير وال گذاشتم فقط براي همين بر نامه ها مثل Norton , Babylon و ...
ha_60 نوشته است:
AsefSoft نوشته است:
چي رو متوجه نشدي؟
خوب ميگم به اين نرم افزارت بگو آپ لود رو حداقل با درخواست كار بر انجام بده نه بازور
من فاير وال گذاشتم فقط براي همين بر نامه ها مثل Norton , Babylon و ...
احتمالا منظور آقا هادي آپديت هست! :roll:
صفحه‌ها: 1 2 3 4