ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری در مورد at mega 128
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من یه برنامه نوشتم که یک پایه میکرو(porte.1)دائما پس از 1000 میلی ثانیه مقدار آن تغییر می کند(یا صفر یا یک)
ام پس از پروگرم کردن این پایه هیچ تغییر وضعیتی ندارد و در حالت اولی که در برنامه تعریف شده است باقی می ماند.مثلا اگر اولین وضعیت در برنامه یک شدن پایه باشد و وضعیت دوم صفر شده پایه باشد این پایه دائما در وضعیت اول می ماند و به وضعیت دوم نمی رود.
برنامه را هم به زبان بیسیک و هم به زبان سی با کدویژن نوشتم.
متن برنامه با بیسکام:
$regfile = "M128DEF.DAT"
$crystal = 8000000

Config Porte = Output

Porte.1 = 1
Porte.0 = 0

Do
Porte.1 = 1
Waitms 1000
Porte.1 = 0
waitms 1000
Loop

End
سال نو برهمه دوستان مبارک
من گفتم اولین کسی باشم که در سال جدید وارد انجمن میشم اما حالا که اینطوره امیدوارم اولین کسی باشم که پاسخگو هستم.(پس هر کی قبل من پاسخ نوشته لطفاً پاکشون کنه)

از چیزی که شما میگین مشخصه که برنامه تأثیری روی پورتتون نداره . این چنین مشکلاتی (در رابطه با پورت)معمولا در 2 حالت اتفاق میفتن . حالت اول اینکه پورتو بصورت صحیح ورودی یا خروجی معرفی نکرده باشین که شما درست معرفی کردین حالت دوم هم که به احتمال زیاد چاره کار باشه اینه که پین PE.1 کاربردهای دیگه ای هم داره که باید در قسمت فیوز بیتها کاربردشو انتخاب کرد. (مثلاً Jtage شو اگه باشه تو قسمت فیوز بیتها غیر فعال کنین چون ... من با 128 کار نکردم و بطور دقیق نمیدونم این پایه چه کاربردهای دیگه ای هم داره)
سلام من قبلا jtage رو غیر فعال کردم ولی اتفاقی نیافتاد.همونتوری مونده
لطفا کمک کنید.
من به دیتاشیتش نگاه کردم . این پین پین ساده ای هستش . چیز خاصی برای تنظیم به نظرم نرسید.این برنامه رو به پایه دیگه ای بنویسید و ببینید مشکل حل میشه ؟ یک بار هم به جای =0 و =1 کردن پینها از دستور set و reset استفاده کنید ببینید جواب میگیرید.
سلام
من تونستم مشکل رو حل کنم.
m128 یه فیوزبیت داره به نام m103c که برای سازگاری m128 با m103 است. اگه این بیت فعال باشه از امکانات میکرو فقط استفاده های خاص میشه.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به قسم atmega 103 and atmega128 campatibility در دیتا شیت میکرو مراجعه کنید. در ضمن این بیت به طور پیش فرض فعال تعریف شده است.
از دوست عزیزی که به طور فعال جواب منو دادند تشکر می کنم.