ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سرانجام راه اندازی ماژول فرستنده گیرنده وایرلس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
مهندس هیچ ماژولی قابل شبیه سازی نیستش !

ولی مثلا این hmr & hmt چون سریال می فرسته و می گیره شما می تونی دو تا میکرو بذاری و ببینی می تونی اطلاعاتت رو سریال ( با سیم ) به هم ارسال کنی با نه ؟!
این ماژول ها مخصوصا ht-tr کلا شبیه سازی نمی خواد ! بماند ضعف بزرگ شبیه سازی و توصیه همیشگی من برای عدم استفاده از شبیه سازها !

کلا اینها اصلا کاری نمی کنن ! جای سیمی که برای سریال وصل می کنین میشینن. همین
من hm-tr رو که سند و رسیو هست پیشنهاد می دم، ارتباط 2 طرفه میشه
این برنامه ای که نوشته شده ایراد داره.اگر یه فاصله زمانی بالای 70 میلی ثانیه بیفته و فرستنده دیر بفرسته بافر گیرنده با دیتا های الکی پر میشه و واویلا.باید برنامه ای بنویسی که با هر بار فشردن کلید دو دیتا با فاصله 50 msبفرسته با input bin بهتر کار میکنه .تازه پایه ی enable hmr باید دیر تر از مدار on بشه.

sender
printbin "@salam"
waitms 50
printbin "@salam"

reciver
dim a string*1
dim s string *5
main:
inputbin a
waitms 5
if a="@" then
inputbin sمقایسه کنید و هرکاری میخاهید انجام بدید(رشته را میگم)
else
main
برای این میگم دو دیتا که بار اول ماژول دیتا رو sync میکنه و بعد از 70 msبه حالت خواب میره پس دیتای دوم باید تو این فاصله بفرستی که بهترین زمان 50ms هست.باد هم بهتره 600 یا 1200 باشه ماژول تا 4800 بیشتر نمیخونه با فرکانس میکرو 1 داخلی سوال بیشتر sms 09173164877
(۱۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۳۰:۱۶)bsiz1757 نوشته است: [ -> ]این برنامه ای که نوشته شده ایراد داره.اگر یه فاصله زمانی بالای 70 میلی ثانیه بیفته و فرستنده دیر بفرسته بافر گیرنده با دیتا های الکی پر میشه و واویلا.باید برنامه ای بنویسی که با هر بار فشردن کلید دو دیتا با فاصله 50 msبفرسته با input bin بهتر کار میکنه .تازه پایه ی enable hmr باید دیر تر از مدار on بشه.

sender
printbin "@salam"
waitms 50
printbin "@salam"

reciver
dim a string*1
dim s string *5
main:
inputbin a
waitms 5
if a="@" then
inputbin sمقایسه کنید و هرکاری میخاهید انجام بدید(رشته را میگم)
else
main
برای این میگم دو دیتا که بار اول ماژول دیتا رو sync میکنه و بعد از 70 msبه حالت خواب میره پس دیتای دوم باید تو این فاصله بفرستی که بهترین زمان 50ms هست.باد هم بهتره 600 یا 1200 باشه ماژول تا 4800 بیشتر نمیخونه با فرکانس میکرو 1 داخلی سوال بیشتر sms 09173164877

سلام ، من تو پروژم باید از طریق کامپیوتر به میکرو دیتا (یه کاراکتر) ارسال کنم با همین ماژول ، کسی می تونه برنامه رو با c ( کد ویژن) بگه،کارم گیره خیلی دعاتون می کنم....
سلام

بابت اشكال گيري شما به برنامه تشكر مي كنم . . .

ولي اون برنامه اي كه شما فكر مي كني ايراد داره ، كار كرد كه عكسشو گذاشتم

نگو ايراد داره بگو اينطور بهتره
سلام یه چیپ فرستنده گیرنده می خوام اگه کسی داه لطفا بذاره. باید به عنوان پروژه تحویل بدم
سلام چند تا سوال در مورد فرکانس کاری دارم
چه فرکانسی بهتره
چه محدوده ای میشه گذاشتش
فرستنده و گیرنده هر دو باید یه فرکانس داشته باشند ؟
چطور میشه بردش رو تقویت کرد ؟
هر فرکانسی یه مزیت و یه خوبی داره !!!

معمولا فرکانسها بالا بردشون کمتره !! ( چون تقویت کننده تو اون فرکانس سختره )

فرستنده و گیرنده باید مثل هم باشه فرکانشون !

بعضی مدل ها می شه تقویت کننده گذاشت واسه تقویت فرکانس !!!!
سلام می خوام بین دو تا کامپیوتر یه ارتباط بیسیم درست کنم که فاصله این%2
دو تا کارت wifi بخر و خیال خودت رو راحت کن !

البته RFM12BP هم می تونه بذاری ( با یه مدار واسط ) که خوب راه اندازیش دنگ و فنگش زیاده !
می خوام خودم درستش کنم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6