ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سرانجام راه اندازی ماژول فرستنده گیرنده وایرلس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
برای انتقال تصاویر هم میشه از این ماژول استفاده کرده؟
مثلا یه وبکم به کامپیوتر وصل کنیم به صورت بیسیم ؟
کدوم ماژول ؟
RFM12BP
نه
نمیشه !
دیتاشیتش رو ببین !
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۵۹:۰۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]کدوم ماژول ؟
RFM12BP
نه
نمیشه !
دیتاشیتش رو ببین !

نه اوونو نمی گم مثلا با یه ماژول usb به i2c تبدیل کنیم بفرستیم بعد از اون طرف هم باز i2c به usb تبدیل کنیم میشه دیگه نه؟
اصلا چه راهی داره واسه ارسال تصویر ؟ با برد بالا؟؟؟ حدود 100 تا 200
خوب مهندس دقت کن که حداکثر نرخ سرعت ارسال اطلاعات تو I2c چقدره !!!؟؟؟؟
خوب چی شد چطوری باید یه ماژول رو به کامپیوتر وصل کنم و چطوری باید از طریق کامپیوتر توسط اون متن ارسال کنم ؟
خیلی از ماژول ها مثل سری HM خودشون MAX232 رو هم دارن و مستقیم می تونید به پورت سریال کامپیوتر وصل کنین !

خروجیشون هم همینطور !!!
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۴۵:۴۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]خوب مهندس دقت کن که حداکثر نرخ سرعت ارسال اطلاعات تو I2c چقدره !!!؟؟؟؟

خب ببخشید سوال هام خیلی مبتدیه
پس با توجه به نرخ ارسال دتا ما می فهمیم که مثلا xxx مقدار از اطلاعات در ثانیه میشه جا به جا کرد درسته؟

حالا چون فایل تصویری حجم بیشتری داره نمیشه از i2c استفاده کرد ؟؟
یا بازم من یه جا نفهمیدم؟
salam mr mohandes sarvari
man niyaze fori be amuzeshe gam be game hmtr rs232 daram
akhe tu pdfetun majulesh ttl bud kami gij shodam
age tozihati darbareye rs232 darin bezarin
pppppppppppppppllllllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzz
ba tasgakore faravan
من مدارم با hmt و hmr کار میکنه
اما با دوتا hmtr نه یعنی همه چیم کاملا درسته ها اما تا میام بجای hmt و hmr دوتا hmtr میذارم کار نمیکنه
اگه ما رو هم کمک کنید ممنون میشم!
واسه برنامه میکروها هم از فایل pdf مهندس سروری استفاده کردم.
من ماژول 315 خریدم کار نمیکنه یکی دیگه از دوستام هم خریده اونم همینجوریه
خیلی خطا داره لطفا راهنماییم کنید
(۱۲-فروردین-۱۳۹۰, ۲۰:۲۶:۰۶)alime نوشته است: [ -> ]من مدارم با hmt و hmr کار میکنه
اما با دوتا hmtr نه یعنی همه چیم کاملا درسته ها اما تا میام بجای hmt و hmr دوتا hmtr میذارم کار نمیکنه
اگه ما رو هم کمک کنید ممنون میشم!
واسه برنامه میکروها هم از فایل pdf مهندس سروری استفاده کردم.
سلام دوست عریز طبق گفته های دوست عزیز EBKA عمل کن :
1.vcc=پایه تغذیه مثبت مدار میباشد که باید ۵ ولت به آن وصل کنید
2.dtx=درصورتی که بخواهیم اطلاعات ارسال شده از فرستنده دیگر را دریافت کنید ، اطلاعات دریافتی توسط ماژول از طریق این پایه دردسترس خواهد بود
3.gnd=این پایه برای تغذیه منفی مدار میباشد که باید gnd و یا به عبارت دیگر منفی تغذیه را به آن وصل کنید
4.drx=درصورتی که بخواهیم اطلاعاتی را ارسال کنید باید اطلاعات به این پایه داده شود
5.config=این پایه برای تنظیمات داخلی ماژول میباشد ،درصورتی که خواسته باشید به تنظیمات داخلی ماژول توسط نرم افزار دسترسی داشته باشید باید این پایه را به مثبت vcc وصل کنید وبعد ماژول را روشن کنید اما اگر خواسته باشید ماژول به صورت عادی عمل کند و اطلاعات را ارسال و دریافت کند این پایه باید به زمین gnd وصل شده باشد
6.enable=پایه فعال ساز enable ماژول میباشد در صورتی که این پایه به زمین vcc وصل شده باشد ماژول روال عادی خود را انجام میدهد اما اگر خواستید ماژول هیچ دیتای را ارسال و یا دریافت نکند این پایه باید به gnd وصل
[تصویر:  zjecx1i7fziadih4wxdh.jpg]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6