درخواست کمک
من برای پروزه پایانیم مقاله چت متنی به صورت وایرلس کار آقای علیان رو برداشتم.
الان یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که برنامه میکرو درست کار نمیکنه.
برای تایپ کردن روی ال سی دی ها مشکلی نیست
زمانی که برای ارسال اینتر را میزنیم چراغ قرمز ماژول فرستنده روشن میشه و همزمان چراغ سبز ماژول گیرنده هم روشن میشه ولی چیزی روی ال سی دی گیرنده نمایش داده نمیشه و این اشکال برای هر دو طرف وجود داره
برای امتحان برنامه مدار رو به صورت با سیم ( اتصال پایه تی ایکس میکرو اولی به پایه آر ایکس میکرو دومی و اتصال پایه آر ایکس اولی به پایه تی ایکس دومی) اجرا کردم ولی باز هم جواب نداد
خواهش میکنم کمکم کنین.
http://www.ir-micro.com/ZiP2,/ir-micro.c...D_HMTR.rar
سلام.
شما يه سرچي تو نت بزن ، help نرم افزار رو بخون ... ، كلي مطلب دستت مي ياد ...
در بد ترين حالت يه كتاب بخر كه اين موضوع جزء سر فصل هاش باشه ... ( البته منظورم پروتكل RS232 هستا ... )
خودمم بسكام كار مي كنم ...
موفق باشيد.
يا علي.
(۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۲۰:۲۵:۴۹)vitaliran نوشته است: [ -> ]درخواست کمک
من برای پروزه پایانیم مقاله چت متنی به صورت وایرلس کار آقای علیان رو برداشتم.
الان یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که برنامه میکرو درست کار نمیکنه.
برای تایپ کردن روی ال سی دی ها مشکلی نیست
زمانی که برای ارسال اینتر را میزنیم چراغ قرمز ماژول فرستنده روشن میشه و همزمان چراغ سبز ماژول گیرنده هم روشن میشه ولی چیزی روی ال سی دی گیرنده نمایش داده نمیشه و این اشکال برای هر دو طرف وجود داره
برای امتحان برنامه مدار رو به صورت با سیم ( اتصال پایه تی ایکس میکرو اولی به پایه آر ایکس میکرو دومی و اتصال پایه آر ایکس اولی به پایه تی ایکس دومی) اجرا کردم ولی باز هم جواب نداد
خواهش میکنم کمکم کنین.
http://www.ir-micro.com/ZiP2,/ir-micro.c...D_HMTR.rar
دوست عزیز من این مدارو بستم یه تغییر توش دادم جواب گرفتم
شما بیا پایه Enable ، ماژول hmtr (فرستنده - گیرنده ) رو به Vcc متصل کن
و دیگه لزومی به استفاده از پایه interupt میکرو نیست
در ضمن نوع آنتی که واسه ماژولها گذاشتی تاثیر داره
سلام
دوستان من می خواهیم از این ماژولدر تابلو روان استفاده کنم یا به نظر شما جواب می دهد با تشکر
(۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۲۲:۵۵:۲۰)ajamee نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان من می خواهیم از این ماژولدر تابلو روان استفاده کنم یا به نظر شما جواب می دهد با تشکر
یعنی می خواین فقط برای راه اندازی (مثلا روشن و خاموش کردن تابلو روان از راه دور) از این ماژول استفاده کنین؟؟
یا اینکه می خواین اطلاعات تابلو روان رو بصورت بیسیم بفرستین؟؟
جواب میده , چون از این ماژول برای ارسال SMS هم استفاده می کنند و براحتی جواب میده و کافیه که شما بجای LCD تابلو LED بزارین و برنامه مورد نظر خودتون (همون برنامه تابلو روان ) رو بهش ربط بدین ....
فکر کنم با یکم آزمون و خطا بتونین راش بندازین!!
-------------------------------------------------------
دیگران را همانطور که هستند بپذیرید (دیل کارنگی)
سلام به همه دوستان.
داخل یک شرکت که 5 تا دستگاه متحرک وجود داره و یک دونه اپراتور.حداکثر فاصلشون تا اپراتور 100 متر.هر کدوم از این دستگاه ها یک کد خاص براشون در نظر گرفتم و هر کدوم از این دستگاه ها ممکنه به یک وسیله خاصی احتیاج پیدا کنند پس کد خودشون رو برای اپراتور میفرستن و اپراتور هم که بر اساس کدی که دریافت کرده تشخیص میده کدوم دستگاه به وسیله احتیاج داره و بعد از تشخیص این بار اپراتور یک کد به دستگاه شناسایی شده میفرسته مبنی بر اینکه وسیله شما در حال آماده شدنه.(یک کانال ارتباطی دو طرفه)
حالا ازتون خواهش می کنم کمکم کنید که متناسب با این کار بهتره از چه ماژولی استفاده کنم؟قیمت مهم نیست.البته با توجه به مقاله ی خوبی که بالا بود نحوه کار کردن با hm-tr رو یاد گرفتم.
شرمنده طولانی شد.
خوب همین روشی که گفتید رو میشه پیاده کرد. HM-TR انتخاب خوبیه به راحتی تا 100 متر کار میکنه. مشکلی که داره: اگر هیچ فرستنده ای ارسالی نداشته باشه، گیرنده مرتب در حال دریافت اطلاعات اشتباه خواهد بود. که این مشکل رو باید با یک کد رمز برای شروع و پایان ارتباط قرار بدید.
مورد دوم اینه که اینها در چند رنج فرکانسی هستند.(فکر کنم 3 تا 4 رنج) که اگر تعداد وسایل با تعداد رنج های فرکانسی برابر باشه میتونید در چند فرکانس مختلف راه بندازید.
بعضی از ماژول ها هم قابلیت تغییر فرکانس دارند که این دیگه عالیه. یک کانال مخصوص شنیدن از مستر. و یک کانال برای ارتباط دو طرفه بین دو کاربر.
متشکر,
این که گیرنده در حال دریافت مداوم هست درست اما وقتی داخل کد بگم متناسب با کد دستگاه ها یک عملی رو انجام بده دیگه فکر نکنم این دریافت مداوم که ممکنه یک کد خارجی رو دریافت کنه برام مشکل ساز باشه چون دستور خاصی برای اون کد خارجی تعیین نکردم,این صحبتم درسته؟
همینطور که فرمودید
البته بستگی به این داره که کد مورد نظرتون چند بیت یا بایت باشه. که اگر یک بایت در نظر بگیرید ممکنه بار ها اون کد به اشتباه خوانده شود و ممکنه بعد از اون هم از روی اتفاق دقیق یکی از دستور ها خوانده و اجرا شود. بهتره سیستم رمز نگاری کمی پیچیده تر و طولانی تر باشه تا خطا کم بشه. مثلا یک راه ساده: دستور را چند بار تکرار کنه. یا کارهای پیچیده تر مثل رمزنگاری با کد PN. و ...
سلام,با توجه به کاری که می خوام انجام بدم باید ماژول با چه فرکانسی انتخاب کنم؟
فرکانس چندان فرقی نمی کنه. مهم اینه که فرستنده و گیرنده هر دو یک فرکانس باشند. در چند رنج فرکانسی تولید میشه تا بشه چند کانال رو همزمان داشت. و این کانال ها روی هم تداخل ایجاد نمی کنند. مثل رادیو که در هر فرکانسی امواج یکی از فرستنده ها رو دریافت می کنه.