ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سرانجام راه اندازی ماژول فرستنده گیرنده وایرلس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام به دوستان.
با کد زیر می خوام 123 رو ارسال کنم:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 1000000
$baud = 9600
Dim test1 As String * 5
test1 = "123"
Main:
Do
Print test1 ; Chr(5);
Waitms 20
Loop
Goto Main
و با این کد چک می کنم که اگه کدی رو که گرفتی 123 بود یکی از پینا رو 1 کن:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 1000000
$baud = 9600
Dim test1 As String * 5
Config Portb = Output
Main:
Do
Input test1
If test1 = "123" Then Goto Car1
Loop
Car1:
Set Portb.0
Waitms 500
Reset Portb.0
Goto Main

در واقع قصد دارم ماژولایی که موجود دارم رو چک کنم اما همین کد ساده هم جواب نمیده,به نظرتون مشکل چیه؟سیم کشی هم مطمئنم مشکلی نداره.قطعات هم که صفر کیلومترن.!
7767rtytryrty
khjkhjkhkhjkhjkhjk
EN گیرنده رو یک بار 0 و 1 کن. ببین نتیجه میده؟
(۰۹-بهمن-۱۳۹۰, ۱۵:۱۵:۳۶)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]EN گیرنده رو یک بار 0 و 1 کن. ببین نتیجه میده؟

نه نشد.
با سیم که میکروها رو به هم وصل کردم جواب گرفتم اما با ماژول نه.!

اینم کدب که با سیم جواب گرفتم:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 4000000
$baud = 9600
Dim Test1 As Byte
Config Portb = Input
Test1 = 123
Main:
Do
Printbin Test1
Waitms 20
Loop
Goto Main
گیرنده:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 4000000
$baud = 9600
Dim Test2 As Byte
Config Portb = Output
Config Portd = Output
Main:
Do
Test2 = Waitkey()
If Test2 = 123 Then Goto Car1
Loop
Car1:
Set Portb.0
Waitms 500
Reset Portb.0
Test2 = 0
Waitms 500
Goto Main
با تشکر از ebka .
en صفر کردم باز نشد.!
کد دومی که قرار دادید به قبلی فرق میکنه.
قبلی یک رشته رو فرستادید "123" اما دومی یک کارکتر با مقدار عددی 123 !!!!
البته من خیلی از بیسکام یادم نیست. اما اگر این روش برای ارتباط مستقیم جواب داد این آزمایش رو با ماژولتون هم انجام بدید.
راستی درباره HMR شاید مشکل همین باشه.
اگر وقفه ای در طی ارسال ها ایجاد بشه. و بعد مجددا ارسال شروع بشه معمولا بایت اول که شروع ارسالمون بوده درست دریافت نمیشه فکر کنم مشکل برنامه بالایی همین باشه. برای آزمایش سعی کن ممتد و بی وقفه ارسال کنی. یا یه پیشنهاد دیگه:
این رو ارسال کن "000123" و در گیرنده منتظر "123" باش.
هدفم اینه که یک کد ساده رو بفرستم و بگیرم اما همین یک کارم شدنی نیست!!
(۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۴۰:۱۸)ba-safa نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دوستان محترم . . . سبحان سروری تقدیم میکند........
اینم ارتباط وایرلس
راه اندازی hm-t
راه اندازی hm-r
راه اندازی hmr
راه اندازی hmt
راه اندازی hm-tr
راه اندازی hmtr

فرستنده گیرنده دیتا سریال

ماژول فرستنده گیرنده توسط سبحان سروری

فایل زیر را دانلود کنید اگه کاستی هم داره به بزرگواری خودتون ببخشید ...

تو این پی دی اف نحوه راه اندازی hm-t , hm-r , hm-tr اومده با چندتا پروژه عملی و آسون ...

امیدوارم بهتون کمک کنه . ( فایل پیوست )
ارتباط بی سیم

راه اندازی ماژول فرستنده گیرنده hm-tr , hm-t , hm-r
agha man avalin bare to omram post mizaram vaghean azat mamnonam kheyli goli
man mobile foroshi daram albate daneshjoye electeronicam hastam age kari baraye jobran e zahametet bar miyad az dastam hatman behem emali kon . kheyli lotf kardi az amozeshet vaghean karamo ra endakhti mer30

(۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۴۰:۱۸)ba-safa نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دوستان محترم . . . سبحان سروری تقدیم میکند........
اینم ارتباط وایرلس
راه اندازی hm-t
راه اندازی hm-r
راه اندازی hmr
راه اندازی hmt
راه اندازی hm-tr
راه اندازی hmtr

فرستنده گیرنده دیتا سریال

ماژول فرستنده گیرنده توسط سبحان سروری

فایل زیر را دانلود کنید اگه کاستی هم داره به بزرگواری خودتون ببخشید ...

تو این پی دی اف نحوه راه اندازی hm-t , hm-r , hm-tr اومده با چندتا پروژه عملی و آسون ...

امیدوارم بهتون کمک کنه . ( فایل پیوست )
ارتباط بی سیم

راه اندازی ماژول فرستنده گیرنده hm-tr , hm-t , hm-r
agha man avalin bare to omram post mizaram vaghean azat mamnonam kheyli goli
man mobile foroshi daram albate daneshjoye electeronicam hastam age kari baraye jobran e zahametet bar miyad az dastam hatman behem emali kon . kheyli lotf kardi az amozeshet vaghean karamo ra endakhti mer30
دوستان عزیز میتونن قیمت HM-t و HM-R رو لطف کنند ؟ اینکه آیا همه جا به سادگی پیدا میشه ؟

با تشــــکر

------------------------------
دوستان گرامی من حالا خیلی از پست های دوستان رو خوندم و دیدم که اکثراٌ خیلی ها به مشکل برخورد کردن
حالا سوال من این هست که من اگر مدار گیرنده و فرستنده اولی که در فایل پی دی اف هست درست کنم جواب میگیرم یا نه ؟
دوستان از فرکانس های 314 صحبت می کنن که من اصلا از این مثایل سردر نمیارم

حالا من فقط این مدار گیرنده و فرستنده رو میخوام بسازم برای روشن و خاموش کردن برخی قطعات که تو مدارش با دو ماژول HM-t و HM-R آشنایی ندارم و فقط طبق نقشه باید پایه هاش رو وصل کنم

حالا بعد از این همه کار ،من مدار رو بستم بدرستی کار خواهد کرد؟ نهــــایت بردش هم 100 متر برام کافیه(تازه خیلی خیلی هم زیاده)
سلام
دم شما گرم
چند صفحشو خوندم دیدم مثل این کتابا دری وری ننوشتی که آدمو گیج کنه و فقط یه سر نخ الکی دولکی بده خیلی خوشم اومد
بازم دم شما گرم
سلام
من یه آسی ft232bmدارم میخوام اون رو به گیرنده و فرستنده hmt&hmr متصل کنم . اصلا میشه ؟
اگه شدنیه کدوم پایه هاش رو به hmt کدومو به hmr باید وصل کنم ؟ اگه راهنماییم کنین ممنون میشم .
(۰۳-آذر-۱۳۹۱, ۱۵:۵۷:۵۱)HELLO 4 U نوشته است: [ -> ]سلام
من یه آسی ft232bmدارم میخوام اون رو به گیرنده و فرستنده hmt&hmr متصل کنم . اصلا میشه ؟
اگه شدنیه کدوم پایه هاش رو به hmt کدومو به hmr باید وصل کنم ؟ اگه راهنماییم کنین ممنون میشم .

سلام

بله شدنیه ولی مستقیما نمی تونید و باید از یکی از آی سی های max213ca max213cw ،adm213e ،sp213eca بعنوان بافر و مبدل استفاده کنید.

به این طریق که پایه25 آی سی ft232bm رو که همان پایه txt است به پایه 7 (پایه txt)یکی از آی سی های بافر و مطابقا پایه 24 آی سی ft232bm رو به پایه 22 (پایه rxt )یکی از آی سی های بافر وصل کنید و در نتیجه خروجی پایه های rxt و txt آی سی بافر رو به فرستنده یا گیرندتون بدید.

فقط دیتا شیت رو نگاه کنید که اشتباه نکرده باشم.

خوش باشید.
سلام دوستان
در خواست راهنمایی برای دریافت اطلاعات توسط HM-TR
من 2 تا HM-TR دارم که از یکیش به عنوان فرستنده و از دیگری به عنوان گیرنده استفاده میکنم.

وقتی می فرستم اون HM-TR که سمت فرستندست چراغ قرمز رنگش چشمک میزنه(یعنی میفرسته)
ولی گیرنده که اونم یه HM-TR هستش چراغ سبزش روشن نمیشه...

نمیدونم مشکل از کجاست.

مدل ماژول: HM-TR REV:1.1
اتصالات هم کاملاً درسته
یعنی میتونه از فرکانسش باشه؟(با اینکه من فرکانس را تغییر ندادم.)
در ضمن بدون آنتن دارم استفاده میکنم ولی خوب فاصله فرستنده گیرنده زیر 30 سانتیمتره.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6