۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۳۵:۱۰
۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۰۳:۰۵
با سلام و تبریک سال نو به شما دوست عزیز و گرامی
بله
BannershopGif Animation
هم ساده و هم دارای قدرت انعطاف پذیری بالایی نسبت به سایر نرم افزار ها برخوردار است.
اما تاکید می کنم که اگر بخواهید لوگویی طراحی کنید که منحضر به فرد بوده و نظر هر بیننده ای را به خود جلب کند از Flash استفاده کنید چون ابزار های بیشماری دارد....
موفق و موید باشید.
بله
BannershopGif Animation
هم ساده و هم دارای قدرت انعطاف پذیری بالایی نسبت به سایر نرم افزار ها برخوردار است.
اما تاکید می کنم که اگر بخواهید لوگویی طراحی کنید که منحضر به فرد بوده و نظر هر بیننده ای را به خود جلب کند از Flash استفاده کنید چون ابزار های بیشماری دارد....
موفق و موید باشید.
۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۴۳:۰۰
لازمه چند نکته رو خدمتتون عرض کنم:
برای اینکه بتونین یک لوگوی خوب طراحی کنین باید اول مدل لوگو رو بدونین چیه. یعنی اینکه بدونین چی میخواین طراحی کنین.
ضمناً برای طراحی لوگو این رعایت این نکات خوبه. البته اون نکاتی که به نظر خودم توی ساخت لوگو مفیده براتون میگم. (نظرات شخصی خودم هستن و منبع علمی یا تحقیقاتی ندارن)
توضیحاتی که می نویسم مربوط به لوگو میشه، نه آواتار. لوگو یک آرم تجاریه ولی آواتار خصوصیه و به این چیزا ربطی نداره.
1- تا جایی که امکان داره از بکار بردن عکس در لوگوی خودتون خودداری کنید.
2- لوگوی خوب یه لوگویی هست که بشه اونو سه بعدی هم ساخت.
3- از بکار بردن قسمت های شفاف (Transparent) در لوگو خودداری کنید.
4- سعی کنید لوگویی که طراحی می کنید یه رنگ مخصوص داشته باشه که معرف لوگو باشه. مثلا لوگویی که من برای خودم درست کردم قرمزه و همه جا باید
لوگوی قرمز رو به کار ببرم. هرچند در یکی از تصاویری که فرستادم لوگو رو سبز درست کردم، ئلی اون مال موقعیه که هنوز رنگ لوگو قطعی نشده بود.
5- برای طرح لوگو دوراه رو در پیش دارین:
الف) طرحی دارای معنی و مفهوم.
ب) طرحی بی معنی و فقط ترکیبی از اشکال هندسی و غیر هندسی.
در حالت اول باید یه مفهوم برای لوگوی خودتون پیدا کنید که این ارتباط زیادی به نامی داره که به عنوان نام تجاری برای خودتون انتخاب کردین. البته میتونه ارتباط
هم نداشته باشه، ولی اگه داشته باشه بهتره. (لوگوی خودم از این نوعه ولی طرحش با نام تجاریش فرق می کنه)
در حالت دوم هم بسته به نوع کاری که دارین براش لوگو طراحی می کنین (نوع تجارتتون) می تونین از اشکالی استفاده کنین که بیانگر کار شما باشه.
6- تا جایی که امکان داره لوگو رو طوری طراحی کنید که ابعادش به مربع یا دایره نزدیک باشه. این کار خیلی به درد شرکت هایی که میخوان کار نرم افزاری بکنن خوبه. البته توی این دوره و زمونه برای همه نیازه. برای شرکت های نرم افزاری به اید دلیل نیازه که اگه بخوان برنامه ای بسازن می تونن از لوگوی خودشون به جای آیکن برنامه استفاده کنن.
7- با توجه به نکته بالا بباید اینو بگم که لوگو رو طوری طراحی کنید که ریزه کاری زیادی نداشته باشه و از دور هم درست خونده بشه. این زمانی مفیده که بخواین لوگوی خودتون رو اونقدر کوچک کنین که در یک آیکن به ابعاد 32 در 32 یا 24 در 24 یا حتی 16 در 16 به راحتی مشخص باشه.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
خوب تا اینجا فقط درباره خود لوگو صحبت کردیم. حالا برای اینکه بتونین اون رو به صورت کامپیوتری در بیارین باید ببینین کدوم برنامه ابزار بهتری رو در اختیارتون قرار میده.
البته من از توی سایت پی سی دانلود دوتا برنامه پیدا کردم که لینکشو میذارم تا از همین جا دانلود کنین.
سؤالی هم داشتین بپرسین تا بهتون جواب بدم.
برای اینکه بتونین یک لوگوی خوب طراحی کنین باید اول مدل لوگو رو بدونین چیه. یعنی اینکه بدونین چی میخواین طراحی کنین.
ضمناً برای طراحی لوگو این رعایت این نکات خوبه. البته اون نکاتی که به نظر خودم توی ساخت لوگو مفیده براتون میگم. (نظرات شخصی خودم هستن و منبع علمی یا تحقیقاتی ندارن)
توضیحاتی که می نویسم مربوط به لوگو میشه، نه آواتار. لوگو یک آرم تجاریه ولی آواتار خصوصیه و به این چیزا ربطی نداره.
1- تا جایی که امکان داره از بکار بردن عکس در لوگوی خودتون خودداری کنید.
2- لوگوی خوب یه لوگویی هست که بشه اونو سه بعدی هم ساخت.
3- از بکار بردن قسمت های شفاف (Transparent) در لوگو خودداری کنید.
4- سعی کنید لوگویی که طراحی می کنید یه رنگ مخصوص داشته باشه که معرف لوگو باشه. مثلا لوگویی که من برای خودم درست کردم قرمزه و همه جا باید
لوگوی قرمز رو به کار ببرم. هرچند در یکی از تصاویری که فرستادم لوگو رو سبز درست کردم، ئلی اون مال موقعیه که هنوز رنگ لوگو قطعی نشده بود.
5- برای طرح لوگو دوراه رو در پیش دارین:
الف) طرحی دارای معنی و مفهوم.
ب) طرحی بی معنی و فقط ترکیبی از اشکال هندسی و غیر هندسی.
در حالت اول باید یه مفهوم برای لوگوی خودتون پیدا کنید که این ارتباط زیادی به نامی داره که به عنوان نام تجاری برای خودتون انتخاب کردین. البته میتونه ارتباط
هم نداشته باشه، ولی اگه داشته باشه بهتره. (لوگوی خودم از این نوعه ولی طرحش با نام تجاریش فرق می کنه)
در حالت دوم هم بسته به نوع کاری که دارین براش لوگو طراحی می کنین (نوع تجارتتون) می تونین از اشکالی استفاده کنین که بیانگر کار شما باشه.
6- تا جایی که امکان داره لوگو رو طوری طراحی کنید که ابعادش به مربع یا دایره نزدیک باشه. این کار خیلی به درد شرکت هایی که میخوان کار نرم افزاری بکنن خوبه. البته توی این دوره و زمونه برای همه نیازه. برای شرکت های نرم افزاری به اید دلیل نیازه که اگه بخوان برنامه ای بسازن می تونن از لوگوی خودشون به جای آیکن برنامه استفاده کنن.
7- با توجه به نکته بالا بباید اینو بگم که لوگو رو طوری طراحی کنید که ریزه کاری زیادی نداشته باشه و از دور هم درست خونده بشه. این زمانی مفیده که بخواین لوگوی خودتون رو اونقدر کوچک کنین که در یک آیکن به ابعاد 32 در 32 یا 24 در 24 یا حتی 16 در 16 به راحتی مشخص باشه.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
خوب تا اینجا فقط درباره خود لوگو صحبت کردیم. حالا برای اینکه بتونین اون رو به صورت کامپیوتری در بیارین باید ببینین کدوم برنامه ابزار بهتری رو در اختیارتون قرار میده.
البته من از توی سایت پی سی دانلود دوتا برنامه پیدا کردم که لینکشو میذارم تا از همین جا دانلود کنین.
سؤالی هم داشتین بپرسین تا بهتون جواب بدم.
پی سی دانلود نوشته است:نرم افزار ویژه طراحی آرم و لوگو Logo Design Studio 1.6.23 + AddOn
اگر میخواهید برای نرم افزار، سایت و یا شرکت خود لوگوی اختصاصی طراحی کنید ولی با نرم افزار های گرافیکی نمیتوانید به خوبی کار کنید و یا توانایی پرداخت هزینه طراحی لوگو را ندارید، با استفاده از این نرم افزار بدون احتیاج به آموزش نرم افزار های گرافیکی به راحتی لوگو های زیبا و شکیلی ایجاد کنید، Logo Design Studio با ابزارهای و آبجکت های آماده و ویژه طراحی لوگو، امکانات بسیاری را برای خلق هرگونه لوگو را در اختیار شما میگذارد.
از ویژگی های این نرم افزار قوی به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- ابزار های طراحی همانند نرم افزار های گرافیکی برای ایجاد طرح های اختصاصی
- بیش از 200 قالب و نمونه ی پیش ساخته برای سرعت بخشیدن به کار
- جلوه های ویژه Shadows, Blurs, Frames و Embossing بر روی عناصر طرح
- پشتیبانی از فورمت های JPEG, EMF, WMF, PNG, TIFF, GIF, BMP, PDF
- پشتیبانی از resolution 300 dpi برای پروژه های بزرگ
- و ...
توجه:
برای دریافت بهتر، نرم افزار به سه قسمت تقریباً 80 مگابایتی تقسیم شده است!
پسورد: "www.p30download.com"
دانلود: 219 مگابایت - قسمت اول - قسمت دوم - قسمت سوم
نمونه کارهای این برنامه
سایت سازنده
پی سی دانلود نوشته است:طراحی لوگو های زیبا با The Logo Creator MEGA pack 5.0 Full
اگر میخواهید برای شرکت خود یک آرم طراحی کنید و یا برای سایت خود یک طرح حرفه ای داشته باشید از کنار این نرم افزار به راحتی نگذرید، شما به کمک این نرم افزار میتوانید لوگو هایی زیبا و حرفه ای خلق کنید، این نرم افزار حاوی ده ها مدل پیش ساخته میباشد، فقط کافی است شما اسم مورد نظر خود را وارد کنید، لوگو شما آماده میشود. علاوه بر طراحی لوگو برای کارهای شخصی میتوانید با طراحی لوگو برای دوستان و آشنایان خود کسب در آمد داشته باشید!
از ویژگی های این نرم افزار به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- بیش از 850 شیئ برای طراحی
- طراحی هنری با کیفیت بالا و حرفه ای
- بیش از 200 آلگو آماده
- کتابخانه شعار ها و جملات تبلیغاتی
- وارد و خارج کردن طرح ها با فورمت های مختلف JPEG, TIFF, GIF, PNG, WMF, BMP, PDF
- جلوه های ویژه همچون سایه، بلور و ...
قیمت: 189.95 دلار
پسورد: "www.p30download.com"
دانلود: نسخه فول - 137.50 مگابایت
سایت سازندهکد php:Name: mAmluX
Serial: WTMK-5KDZ
۰۴-فروردین-۱۳۸۸, ۰۱:۱۹:۲۷
سلام
توضیحات خیلی خوبی بود اما بنظر میرسه بعضی جاهاش از تجربیات شخصی شما بود مثلا در کار حرفه ایی:
بحث خوبی میشه ....
توضیحات خیلی خوبی بود اما بنظر میرسه بعضی جاهاش از تجربیات شخصی شما بود مثلا در کار حرفه ایی:
نقل قول: 2- لوگوی خوب یه لوگویی هست که بشه اونو سه بعدی هم ساخت.این چرا حسن هست؟؟ مثلا لوگو مایکروسافت یا گوگل 3 بعدی نمیشه!
نقل قول: 3- از بکار بردن قسمت های شفاف (Transparent) در لوگو خودداری کنید.بنظر من عکس این موضوع حسن هست. به خاطر اینکه میشه خیلی جاها با بکگراندهای مختلف کار کرد.
بحث خوبی میشه ....
۰۴-فروردین-۱۳۸۸, ۰۱:۳۵:۵۲
بله. حرف شما درسته.
این دو نکته ای که شما گفتی (شماره دو و سه) به هم مربوط میشن. یعنی درصورتیکه سومی رعایت بشه دومی تحقق پیدا می کنه.
لوگوی شرکت مایکروسافت سه بعدی میشه. قسمت شفاف هم نداره. پس زمینه هایی که برای ویندوز موجوده اکثراً دارای لوگوهای سه بعدی شده شرکت مایکروسافت هستن.
برای اینکه بتونی یک لوگو بسازی که همه جا ازش استفاده کنی باید قید transparent رو بزنی.
گوگل که شما فرمودی لوگویی که داره شاید سه بعدی نشه ولی برای محصولاتی که داره تولید می کنه لوگوهای متفاوتی داره ارائه میده. مثلا لوگویی که برای گوگل کروم ارائه داده شباهتش با لوگوی خود گوگل فقط در رنگ هاست.
البته میشه transparent رو هم به کار برد. ولی شرط هایی داره. یکیش اینه که اون قسمت هایی که شفاف هستند رو هم بشه به صورت برداری ایجاد کرد و فقط شفافیت رو پایین آورد. یعنی محو نباید بشه.
این دو نکته ای که شما گفتی (شماره دو و سه) به هم مربوط میشن. یعنی درصورتیکه سومی رعایت بشه دومی تحقق پیدا می کنه.
لوگوی شرکت مایکروسافت سه بعدی میشه. قسمت شفاف هم نداره. پس زمینه هایی که برای ویندوز موجوده اکثراً دارای لوگوهای سه بعدی شده شرکت مایکروسافت هستن.
برای اینکه بتونی یک لوگو بسازی که همه جا ازش استفاده کنی باید قید transparent رو بزنی.
گوگل که شما فرمودی لوگویی که داره شاید سه بعدی نشه ولی برای محصولاتی که داره تولید می کنه لوگوهای متفاوتی داره ارائه میده. مثلا لوگویی که برای گوگل کروم ارائه داده شباهتش با لوگوی خود گوگل فقط در رنگ هاست.
البته میشه transparent رو هم به کار برد. ولی شرط هایی داره. یکیش اینه که اون قسمت هایی که شفاف هستند رو هم بشه به صورت برداری ایجاد کرد و فقط شفافیت رو پایین آورد. یعنی محو نباید بشه.
۰۴-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۰۴:۵۷
والا لوگوی مایکروسافت ضخیم میشه. سه بعدی نه!
تفاوتی بین ایندو هست که من میگم سه بعدی نمیشه.
جالب اینجاست که اگه بخوای لوگو ش که مخلوطی از نوشته و آرم خوش هست رو سه بعدی کنی ، باید جایگاه ایندوتا رو تغییر بدی که این ضعف در طراحی هست!!
البته مطمئنا اون موقع که داشتن لوگو رو میزدن فکر 3 بعدی کردن نبودن که این ضعف پیش اومده. اما بر عکسش، لوگوی شرکت اپل کاملا استاندارد طراحی شده.
یک نکته اینکه هر سه شرکت بزرگ گوگل - مایکروسافت و اپل دارای لوگو های 100% ترنسپرنت هستن.
یک شرط خیلی مهم برای طراحی لوگو این هست که با کوچک شدن قابلیت اصلی خودش و فرم خودش رو از دست نده.
تفاوتی بین ایندو هست که من میگم سه بعدی نمیشه.
جالب اینجاست که اگه بخوای لوگو ش که مخلوطی از نوشته و آرم خوش هست رو سه بعدی کنی ، باید جایگاه ایندوتا رو تغییر بدی که این ضعف در طراحی هست!!
البته مطمئنا اون موقع که داشتن لوگو رو میزدن فکر 3 بعدی کردن نبودن که این ضعف پیش اومده. اما بر عکسش، لوگوی شرکت اپل کاملا استاندارد طراحی شده.
یک نکته اینکه هر سه شرکت بزرگ گوگل - مایکروسافت و اپل دارای لوگو های 100% ترنسپرنت هستن.
یک شرط خیلی مهم برای طراحی لوگو این هست که با کوچک شدن قابلیت اصلی خودش و فرم خودش رو از دست نده.
۰۴-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۴۲:۵۹
این نکته آخری که گفتی خیلی مهمه. یه چیزی شبیه نکته 7 که در بالا گفتم میشه.
لوگوی شرکت اپل قسمت ترنسپرنت داره؟
این لوگو فقط ترکیبی از چند رنگ هست و قسمت های محو و شفاف شده نداره.
در این تصویر آخر هم قسمت ترنسپرنت دیده نمیشه. چون لوگو رو به صورت سه بعدی نساختن با جلوه هایی که امروزه زیاد دیده میشه اون رو براق نشون دادن.
امروز سه بعدی لوگوی اپل رو میسازم و میذارم توی همین تاپیک.
لوگوی شرکت اپل قسمت ترنسپرنت داره؟
این لوگو فقط ترکیبی از چند رنگ هست و قسمت های محو و شفاف شده نداره.
در این تصویر آخر هم قسمت ترنسپرنت دیده نمیشه. چون لوگو رو به صورت سه بعدی نساختن با جلوه هایی که امروزه زیاد دیده میشه اون رو براق نشون دادن.
امروز سه بعدی لوگوی اپل رو میسازم و میذارم توی همین تاپیک.
۰۴-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۴۶:۰۰
۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۲۹:۴۴
سلام
با تشکر از همه
با مایا قبلا یه خروده کار کرم ، پس میریم به سوی مایا
با تشکر از همه
با مایا قبلا یه خروده کار کرم ، پس میریم به سوی مایا
۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۵۱:۴۸
نه!!
برای طراحی لوگو از نرم افزارهای 3D استفاده نکنید!!
پیشنهاد :
The Logo Creator - مبتدی
کورل - متوسط
ایلوستراتور - متوسط
فتوشاپ - حرفه ایی
البته برای کار طراحی لوگو اینطور دسته بندی کردم...
برای طراحی لوگو از نرم افزارهای 3D استفاده نکنید!!
پیشنهاد :
The Logo Creator - مبتدی
کورل - متوسط
ایلوستراتور - متوسط
فتوشاپ - حرفه ایی
البته برای کار طراحی لوگو اینطور دسته بندی کردم...
۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۳۳:۲۰
من هم موافقم.
برای طراحی لوگو نباید از نرم افزار های سه بعدی استفاده کرد.
باید اول لوگو رو توی برنامه ای که خوب میشناسین و بهش آشنایی دارین طراحی کنین. حتی Paint هم میشه.
بعد باید مشکلات احتمالی که داره رو برطرف کنین. مثلا اندازه قسمت های مختلف تصویر و زیبایی اون از دور و حتی رنگ بندی.
بهد اگر لوگویی که طراحی کردین رو به صورت سه بعدی هم نیاز دارین می تونین با Photoshop یا Corel یا Illustrator اون رو به صورت برداری درش بیارین.
بعد از این کار باید طرحتون رو به صورت فایل های Illustrator یعنی با پسوند AI یا پسوند EPS که فایل های برداری هستند ذخیره کنین تا بتونین اون ها رو داخل 3D MAXیا MAYA وارد کنین. دیگه از اونجا به بعد بحث جدا میشه و میره طرف سه بعدی سازی.
برای طراحی لوگو نباید از نرم افزار های سه بعدی استفاده کرد.
باید اول لوگو رو توی برنامه ای که خوب میشناسین و بهش آشنایی دارین طراحی کنین. حتی Paint هم میشه.
بعد باید مشکلات احتمالی که داره رو برطرف کنین. مثلا اندازه قسمت های مختلف تصویر و زیبایی اون از دور و حتی رنگ بندی.
بهد اگر لوگویی که طراحی کردین رو به صورت سه بعدی هم نیاز دارین می تونین با Photoshop یا Corel یا Illustrator اون رو به صورت برداری درش بیارین.
بعد از این کار باید طرحتون رو به صورت فایل های Illustrator یعنی با پسوند AI یا پسوند EPS که فایل های برداری هستند ذخیره کنین تا بتونین اون ها رو داخل 3D MAXیا MAYA وارد کنین. دیگه از اونجا به بعد بحث جدا میشه و میره طرف سه بعدی سازی.