ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست آموزش corel ..
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
لویال جون سلام ...تبریک میگم میگم مدیر شدنت رو ....حسابی برو بیایی راه اندختی تو بخش شیطون !

یه مقاله اموزش corel اگه داری واسه ما بزار ..ممنون .Smile
سعید جان. آموزش کورل نتونستم گیر بیارم. برنامه های گرافیکی رو بهتره از روی CD آموزشی کار کنی.
انگلیسیت هم که خوبه. پس دنبال CD هار اورجینال (زبان اصلی) باش. از این آموزش های فارسی چیز زیادی دستگیرت نمیشه. چون فقط تا همون جایی که بلد هستن رو آموزش میدن.
اگر خواستی فایل دانلود تورنت آموزش های کورل رو گیر میارم تا بری دانلود کنی و لذتشو ببری.
حالا نمیدونم اینترنت DialUp یا ADSL داری. ولی آموزش ها معمولا با DVD هستن.

امروز کمی گشتم و یک بسته آموزشی پیدا کردم.
توی این بسته آموزش های زیادی وجود داره. درباره انواع و اقسام برنامه های گرافیکی توضیح داده شده. آموزش ها به صورت کتاب الکترونیکی آماده شده.

فایل تورنت آموزش رو گیر آوردم. فایل رو به همراه لیست برنامه ها از قسمت پیوست دانلود کنین.
هردوتاشو توی یک فایل زیپ گذاشتم. حجمشم خیلی کمه.

حجم مجموع آموزش ها 4.59 گیگابایت
تعداد فایل ها: 188 فایل (chm - djvu - pdf - txt)

برای اینکه بدونین تورنت چیه (اون دوستانی که هنوز نمیدونن) این لینک رو ببینین.

برای اطلاعات بیشتر میتونین از این لینک هم استفاده کنین.
نه خیلی حرفه ای نمی خوام یه چیزی در حد pdf می خواستم که بشه یه طرح یا لوگوی معمولی کلاسیک رو باهاش در اورد .
آقا سعید به نظرم بهتره بری با فتوشاپ کار کنی.
کورل برای کار کردن به صورت برداریه. البته بیشتر به این درد می خوره.
ولی توی فتوشاپ دستت برای کار بازتره.
طرحت رو توی فتوشاپ درست کن تا من توی کورل برات برداریشو درست کنم. اینطوری خیلی سخته که بخوای کورل کار کنی.
سلام
برای شروع کورل میتونی از مجموعه مقالات سایت مجیدآنلاین شروع کنی.
البته مقالات سایت گرافیک پلانت هم خیلی عالیه.
حالا هر چیزی خوبه اموزشش رو بزار فتو شاپ کورل تری دی مکس .......من فتو شاپ بلدم ولی زدن طرح یا لوگو رو نه ..

ولی من شنیده بودم کورل مناسب تره واسه این کار ...حالا بالخره یه پی دی اف اموزشی هر کی داره بزاره .
آموزش طراحی لوگو نداریم!!
شما باید تکنیک ها رو یاد بگیری + یه نمه خلاقیت = لوگو!!
چی توی ذهنت برای لوگو. داری؟؟ بریز بیرون تا بشه راهنمایی کرد.
مثلا یه خط خمیده یا خط با اشکال خاص یا فونت های تو خالی یا نوشته های در هم بر هم یا ............رو چه جوری میشه درست کرد . خب تکنیک هاش رو آموزش بدید
آقا سعید، هر لوگویی معنی خاص خودش رو داره. قرار نیست چندتا خط رو بندازیم روی هم و دوتا دایره هم روشون بکشیم تا بشه لوگو.
اول باید هدفت از لوگو درست کردن مشخص باشه.
بعد هم باید با توجه به اون نیازت چندتا طرح پیشنهادی داشته باشی تا روی یکیش کار کنیو اگه تونستی باهاش کنار بیای همونو انتخاب کنی.

اینو ببین. سیر تکاملی همین لوگوئیه که من دارم. خیلی طول کشید تا این شکلی شد. هیچکدومشو استفاده نکردم تا یکی که دلخواهم باشه رو بتونم درست کنم.

[تصویر:  Logo_Story.jpg]
(۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۵۳:۳۷)Loyal نوشته است: [ -> ]آقا سعید به نظرم بهتره بری با فتوشاپ کار کنی.
کورل برای کار کردن به صورت برداریه. البته بیشتر به این درد می خوره.
ولی توی فتوشاپ دستت برای کار بازتره.
طرحت رو توی فتوشاپ درست کن تا من توی کورل برات برداریشو درست کنم. اینطوری خیلی سخته که بخوای کورل کار کنی.

salam mishe vase manam to corel dorost konid.
email: zanjani.zarrin@yahoo.com

چیو درست کنه ؟! D: