ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نرم افزار مایا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  autodesk-maya-2008-unlimited-mac.png]

مایا نام نرم‌افزاری برای طراحی سه بعدی است. این نرم‌افزار نخست توسط شرکت آلیاس.ویو فرانت عرضه شده است که در سال ۲۰۰۵ شرکت اتودسک ( شرکت سازنده نرم افزارهای سه بعدی و انیمیشن سازی از جمله تری‌دی‌مکس و اتوکد) آن را خریداری کرد و نسخه‌های جدید مایا با نام اتودسک مایا (Autodesk MAYA) به بازار عرضه شدند.

[تصویر:  autodesk_pirates_article.jpg]

مایا پیشرفته ترین نرم افزار انیمیشن و مدل سازی سه بعدی است که به طور گسترده در استودیو های فیلم سازی، انیمیشن و همینطور صنعت بازی های رایانه ای استفاده می شود. از جمله ویژگی های این نرم افزار، انعطاف پذیری و قابلیت های شخصی سازی (customization) آن است که به کاربران حرفه ای اجازه می دهد به سادگی محیط آن را به دلخواه خود تغییر دهند. به علاوه، یکی دیگر از قابلیت های منحصر به فرد آن امکان توسعه این نرم افزار برای استفاده کنندگان آن است. کاربران می توانند از طریق زبان های برنامه نویسی سی پلاس پلاس،MEL یا (maya embedded language ) و همینطور پایتون آن را توسعه دهند و ابزار ها و امکاناتی که پیشتر در نرم افزار وجود نداشته اند را به آن اضافه کنند. به همین دلیل بسیار مورد توجه استودیو های بزرگ سازنده فیلم و انیمیشن قرار گرفته است.

مایا در دو گونه ی maya complete و maya unlimited عرضه می شود که گونه ی دوم امکانت گسترده تر همینطور قیمت بالا تری دارد. آخرین نسخه مایا maya 2009 است.

در سال ۲۰۰۳ نرم افزار مایا برنده جایزه Academy Award برای "موفقیت های علمی و فنی" شد.

هسته اصلی مایا در زبان سی‌پلاس‌پلاس نوشته شده است.

نرم افزار مایا بر روی سیستم عامل های ویندوز، لینوکس و مک او‌اس اکس قابل استفاده است.

منبع: ویکیپدیا

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

برای دانلود نرم افزار مایا از لینک زیر استفاده کنید:

کلیک کنید

این لینک شما رو به صفحه ای منتقل می کنه که فایل ها رو میتونید از اون صغحه دانلود کنید. لینک ها همه دانلود مستقیم هستند.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

برای دانلود مایا 8.5 هم از لینک های زیر استفاده کنید:
دانلود DVD نرم افزار مایا با حجم 2.15 گیگابایت
دانلود کرک مایا 8.5
توضیحات
سلام خدمت شما دوستان :
من قصد دارم يك انيميشن با مايا طراحي كنم اما نميدونم از كجا بايد شروع كنم . تا صفحه هاي ابتدايي مايا خواندم اما مي دونم كافي نيست . هدفم اين است كه يك ساختمان مثلا 100 طبقه بسازم كه نشون بده انگار كسي داره وارد اين ساختمان ميشه و بعد به طرف آسانسور مي ره و روي طبقه مثلا 5 مي زنه و ميره طبقه 5 . چه جوري بايد همچين چيزي و بسازم لطفا كمكم كنيد .
لازم به ذكر است كه من اصلا طريقه نور دهي و ... بلد نيستم .
پيشاپيش از لطف بي كران شما سپاسگزارم .
سلام.
اولین چیزی که باید در مایا یاد بگیرین مدل سازیه. باید بدونین وقتی چیزی رو می خواین بسازین از کجا شروع کنین و با کدوم ابزار کارتون رو اونطوری که می خواین تکمیل کنین.

مرحله بعد که نوردهیه و باید انواع نور رو بشناسین و تکنیک هاش رو بدونین.

بعد باید یک انسان بسازین که این رو باید در مدلسازی پیشرفته یاد بگیرین.

بعد باید استخوان بندی (اسکلت) بدن رو درست کنین که مدلتون بتونه حرکت کنه.

قدم بعدی هم ماهیچه بندیه. می تونین انجامش ندین ولی اونوقت حالت طبیعی نداره کار شما.

این مراحلی که گفتم رو باید احتمالاً با یک سال تمرین طی کنین. البته اگر وقت بذارین می تونین سریع تر هم به این مرحله برسین که در اونصورت باید از خواب و خوراکتون هم بزنین.
البته این ها در صورتیه که بخواین خودتون شروع کنین و تنهایی یاد بگیرین.

درباره هزینه هم اطلاع دقیقی ندارم.
سلام دوستان
کسی کرک نرم افزار مایا را داره؟
خیلی بهش احتیاج دارم.....
(۲۰-خرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۵۲:۲۷)max3 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
کسی کرک نرم افزار مایا را داره؟
خیلی بهش احتیاج دارم.....

سلام.
حداقل می گفتی کرک کدوم نسخش رو می خوای!