ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Internet Explorer 8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
اینترنت اکسپلورر 8 یا همون IE8 رو میتونید از سایت خود میکروسافت دانلود کنید
از اینجا
بي خيال...

برو دنباله فايرفاكس
اين ie هر چي ورژنش ميره بالا سرعتش مياد پايين ... فقط بلدن آمار بدن كه سرعتشون رفته بالا...
منم دارم با دایال آپ 16 مگابایتو دانلود میکنم که همینو ببینم ، ببینم سرعتش اونجور که میگن هست یا نه...
راستی کسی میدونه چرا تبلیغ و لینکه دانلود اینترنت اکسپلور 8 توی سایت یاهو هم هست؟؟؟؟ نکنه آخرش مایکروسافت کار خودشو کرد...؟!!
این سایتی که معرفی می کنم همیشه جدیدترین ورژن مرورگرهارو میزاره برای دانلود.

http://www.filehippo.com

خیلی باحاله. من همه برنامه هامو از توی همین سایت دانلود می کنم. یه برنامه مخصوص داره که باید دانلود کنی. این برنامه سیستمتو چک میکنه تا اگر نسخه جدید برنامه توی سایت اومده بود بهت خبر بده.

این هم عکسیه که همین الآن از صفحه آپدیت این سایت گرفتم. وقتی که برنامه سیستمو چک میکنه فقط کافیه روی آیکن برنامه در SystemTray کیکی کنین تا صفحه رو براتون باز کنه.

[تصویر:  Update.jpg]
نقل قول: راستی کسی میدونه چرا تبلیغ و لینکه دانلود اینترنت اکسپلور 8 توی سایت یاهو هم هست؟؟؟؟
خوب معلومه ياهو پول گرفته تبليغ كرده همين!
خودش كه مرور گر نداره كه براش بد بشه.
تازه سياست اونا خيلي زياده به اين راحتي ها نميشه فهميد.

نقل قول: نکنه آخرش مایکروسافت کار خودشو کرد...؟!!
...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
سلام.
آخه میگن ماکروسافت میخواد امتیاز یاهو رو هم بخره.
نقل قول: ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

نقل قول: سلام.
نقل قول: سلام.
آره منم شنيده ام و لي نشنيدم به توافق رسيده باشن
سلام.
این که نصب نمیشه. آپدیت میخواد. واسه چک کردن ولیدیشن هم باید یه برنامه نصب کنیم. کلی دردسر داره.
بله ايشون درست ميگن
منم امتحان كردم.
اره ویندوز باید orginal باشه البته با اون روشی که جناب Darg گفتن میشه ویندوز رو register کرد . اینجوری باید مشکل حل شه ، البته من امتحان نکردم.
اگرم موفق نشدین نگران نباشین چند روز دیگه فایل نصب بدون دنگ و فنگش میاد توی نت ...
صفحه‌ها: 1 2