اون که بله من برنامه هرو دی کامپایل کردم تا اونجا که سواد من میگه هیچ وقت نمیشه کامله کامل با تمام جزئیات یه سورس رو برگردوند به زبان اولیش که نوشته شده من برا برنامه هایی که خودم نوشتم هم امتحان کردم جواب نداده اینم که اینجا گذاشتم به نظرم تو سورس برنامه رسید که مربوط به نصب درایور باشه که گذاشتم ببینم منظورتون اینه یا چیزه دیگه همین ممنون از اطلاعاتتون
پس لطفا اینو به amintatu توضیح بدید که رسیدن به سورس اصلی برنامه غیرممکنه
ولی شما قبلش گفتید این درایوره یا نه
نقل قول: آقا yeketaz کدی که در زیر هست به نظرم یک درایور...
ولی به هر حال نه ، درایور نیست ، با ویژوال بیسیک نمی شه درایور نوشت
چشم من پرسیدم چون به نظرم رسید نوشته Install.... گفتم حتما درایور بعدم نوشتم به نظرم نظر تا قطعی بودن زمین تا زیر زمین فرق داره. چیزی که به نظرم رسید حالت سوالی داشت که مطرح کردم همین.
Morpheus جان این درایور نصب میکنه اقا yeketaz واسه سورس هم راه هایی هست بعد اقا yeketaz کسی نمیاد سورس اصلی نصب درایور را بذاره اینجا
وقتی سورس یه سیستم عامل مثل لینوکس در دسترس عموم هست دیگه این سورسها چیزی نیست
هه هه
سلام
بله لینوکس سورسشو گذاشته تو زمینه سرور بسیار سیستم عامل قدرتمندی هست نسخه خانگیش هم هست اما چند درصد افراد از ویندوز استفاده میکنن واسه کارهای خانگی؟
حالا لینوکس سورس کدشو داده ویندوز 7 بیاد سورسشو بده؟
اصلان چه ربطی داست این حرفها به این مطالب ما درایور نویسی بودیم رفتیم سراغ لینوکس !!!!
ربط حرفم رو می گم ولی اصلا ربطی به استفاده افراد نداره
ربط حرف من این بود که گفتم سورسهای خیلی بزرگتر و پیچیده تر از یه درایور و Installer اون هست
خوب دوست عزیز خوب اون لینوکسه اینجا بحث ما برای اینه که درایور بنیویسم
من تا یک ساعت دیگر ورژن جدید ویروس را میدم این ورژن از کدهای اسمبلی توش استفاده شده شاید خیلی عجیب باشه ولی میبینیم تو ویروس جدید
من که میگم این بحثو بی خیال بشیم هرکی میتونه بنویسه بسم ا....
کلی پست فقط کل کل بود.
هیچی اون لینوکس رو ول کن.منظورم رو نگرفتی
قرار نیست که من درایور بنویسم قرار شما بنویسی چون برای شما کار غیرممکن وجود نداره
من از اول گفتم نوشتن درایور توی VB غیرممکنه ولی چون شما غیرممکن رو ممکن می کنید یکی بنویسید من هم فیض ببرم
نه تنها من بلکه هزاران نفر دیگه از برنامه نویسان ویژوال بیسیک
البته حرفهای بالا فقط یه درگیریه یه طرفست چون من اطمینان دارم نمی تونید یه درایور توی VB بنویسید
از مبحث درایور بیایم بیرون که دیگه از حرفهای شما معلومه نه می شه بحث علمی کرد نه هرچی من بگم بحث به جایی می رسه
راستی برنامه های سطح هسته مخصوص ویندوز نیستند و برای لینوکس هم صدق می کنن
yeketaz جون بذار من این ورژن جدید را بنویسم یه تست کنیم بیبینم میشه یا نه از کد اسمبلی استفاده کرد