با سلام و تبریک سال نو
من دارم رو یه پروژه کار میکنم که باید 12 میکرو مگا 8 رو به یه مگا 32 وصل کنم و به پورت سریال 232 اطلاعات ارسال کنم میخواستم ببینم پیشنهاد شما چیه
ایا از ای تو سی میشه استفاده کرد با توجه به اینکه مسافت تقریبا زیاده
این پروزه رو برای یه هتل دارم طراحی میکنم
به نظر شما بهترین روش چیه
لطفا راهنمائی بفرمائید.
با ارزوی موفقیت
باوود رو کم انتخاب کن و با دستور OPEN در بسکام تعداد ورودی های پورت سریال رو زیاد کن .
RS485 هم پیشنهاد خوبیه !
نقل قول: ایا از I2C میشه استفاده کرد با توجه به اینکه مسافت تقریبا زیاده
اگه فرکانسش کم باشه می شه .
سیم های انتقال اطلاعات رو هم شیلد بذار !!
من برای مسافت های زیاد از ارتباط سریال UART نتیجه بهتری گرفتم.
از یه جفت ورودی و خروجی هم میشه استفاده کرد بطوری که به هر یک از میکرو های 12 گانه یه کد مجزا(مثلاً از 1 تا 12) بدی و اول هر ارتباط کد شناسایی ردو بدل بشه.اونموقع میکروی مادر که کنار کامپیوتر هستش تشخیص میده که با کدوم کاربر ارتباط برقرار کرده و اونم بصورت I2C میتونید به PC وصلش کنید.در این روش دیگه لازم نیست 12 تا (مثلاً)MAX232 با قیمت 400 تومن استفاده کنید و یکیش کافیه.
فقط در این روش مشکل همزمانی استفاده کاربرها هستش که فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه. مگه امکان و سرعت استفاده همزمان کاربرها چقدره؟!
سپاس گذارم کدی در این ضمینه دارید و یا نقشه مدار ممنون از همتون
سلام
i2c در بهترین شرایط تا 80 سانتی متر بیشتر جواب نمیده ، (در بالاترین سرعت ) بهتره فاصله ها رو هم مشخص کنید .
اگه ارتباط یه طرفه باشه ، میشه یه حلقه ساخت ( txd اولین میکرو به rxd دومین میکرو ، txd دومین میکرو به rxd سو مین میکرو و در اخر txd دوازدهمین میکرو به rxd میکرو مستر )
با دوتا سیم میشه کل ارتباط رو برقرار کرد .
اگه قیمت هم براتون مهم نباشه از RS485 بدون نویز و سرعت با با استفادهه از ایسی max485 میشه rs232 رو RS485 تبدیل کرد .
spi هم هست برای تبادل اطلاعات بالا
بهتره مشخص کنید ، فاصله چقدره و چی میخواند انتقال پیدا کنه و ...........
سپاس فکر کنم RS485 از همه بهتر باشه ولی چطور بهم اتصالشون بدم که اصلا خطا نداشته باشه
سلام
در rs485 فقط سطوح منطقی فرق میکنه
خروجی rs232 به ورودی max485 میخوره و بعد خروجی max485 منتقل میشه ، در قسمت گیرنده هم یه دونه max485 دیگه عمل تبدیل رو انجام میده ، اگه فاصله شما کم هست rs232 مرطب جواب میده
سلام با rs232 که میفرمائید همه ی پایه هاشو موازی به هم متصل کنم مثلا tx و rx همه رو به هم متصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد فاصله مطلوب باید چقدر باشه
max 485 چطور به هم متصل کنم یه شماتیک نداری بزاری ممنون
نقل قول: سلام با rs232 که میفرمائید همه ی پایه هاشو موازی به هم متصل کنم مثلا tx و rx همه رو به هم متصل کنم ؟
اینطوری که هیچکدوشون کار نمی کنه .
استادمون می گفت حداکثر برد RS232 حدود 127 متر هستتش . ( راست و دروغش با خودش )
البته می شه بین راه تقویت کننده گذاشت .
RS232 برای ارسال اطلاعات از ولتاژ استفاده می کنه ( که نویز زیاد می گیره ) و برای ارسال و دریافت هر کدام یه خط مجزا وجود داره . rx - tx
ولی در RS485 برای ارسال اطلاعات از جریان استفاده می شه و اطلاعات نیز به صورت نیم دوطرفه ارسال می شه . ( بردی در حد چند کیلومتر داره و می شه برای افزایش برد بین راه از مدارت تقویت کننه ( رله ) استفاده کرد )
قطعاتی هم وجود دارند که این دو استاندارد رو به هم تبدیل می کنن .
سیم خوب خیلی تاثیر داره تو فاصله . ( کواکسیال یا کتی فایو )
در ضمن برای ارسال اطلاعتت می تونی از خود سیم برق استفاده کنی و سیم کشیت هم کمتر می شه و ماژولش تو بازار هستش . ( فقط هزینه ات می ره بالا که هتل پولشو می ده ! )
اینم مثال خود بسکام در مورد RS485
کد php:
$regfile = "m48def.dat" ' we use the M48
$crystal = 8000000
$baud = 19200
$hwstack = 32
$swstack = 32
$framesize = 32
Config Print0 = Portb.0 , Mode = Set
Config Pinb.0 = Output 'set the direction yourself
Dim Resp As String * 10
Dim S As String * 10
S = "string"
Do
Print "test message"
Print S
Input Resp ' get response
Loop
از شما سپاس گذارم ممنون من rs 232 را تا 90 متر امتحان کردم جواب داده البته شاید فاصله بیشتر هم بوده من تخمینی از روی مقدار مصرف سیم میگم ببینم میشه ماژول rs 485 رو گیر بیارم یا نه
RS232 بیشتر برای تبدیل سطوح ولتاژ مناسبه. برای افزایش برد میشه ترفندهای زیادی پیاده کرد. یکی از این ترفندها میتونه کاهشه جریان باشه. یعنی طوری که تو سیمهای خطوط ماجریان زیاد نباشه و ولتاژ اطلاعاتو منتقل کنه تو این روش نویز هم زیاد تأثیر نمیتونه بذاره. چون نویز سیگنالهای فرکانس بالا هستن و دامنه زیادی ندارن. نویز به ندرت میتونه 0 و 1 های منطقی رو به همدیگه تبدیل کنه. ولی اگه سوار جریان بشه اون ور وقتی امپدانس مسافتو طی کرد، یه چیز دردسر ساز میشه . بنابراین استفاده از بافر مشکلهای زیادی رو حل میکنه.
میدونین من وقتی تازه رو آیسیهای تلفن کار میکردم دائم به این سوال فکر میکردم که چطور میشه کدها و صدای ما با دامنه کم (کمتر از 10 ولت) کلی (چندین کیلومتر بدون تقویت تو مسیر) بره و برسه به مخابرات و اونجا آشکار بشه. سیستمهای مخابراتی خیلی پیشرفتن درست، ولی گوشی های دست مردم که همشون پیشرفته نیستن. بعضیاشون مال عهد بوقه. تازه هزاران خط تو کافوها (صندوقچه های سبز تو خیابون مخابرات) جمع میشن و با طرز فکرهای ما باید میدانهای مغناطیسی هیچ اطلاعاتی تو سیمها نذارن بمونه.
از دو قسمت صحبتهای بالا میخام نتیجه بگیرم که نویز سیگنالهای فرکانس بالا و اغلب با دامنه کم هستن که به راحتی میشه فیلترشون کرد حتی اگه فیلترش هم نکنیم تو مدارهای سوئیچینگ انقدر تأثیر نداره که ما ازش غول ساختیم. بیشترین تأثیر نویز تو سیستمهای آنالوگ و فرکانس بالاس
(۱۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۱۶:۵۲)terip2008 نوشته است: [ -> ]برای ارسال اطلاعتت می تونی از خود سیم برق استفاده کنی و سیم کشیت هم کمتر می شه و ماژولش تو بازار هستش .
بحث داره جالب میشه. میشه در مورد کلیات(نام تجاری ،طرز کار ، قیمت ماژول و ...) این ماژولها یه خورده توضیح بدین؟ حتی به یه تاپیک مستقل زدن هم میارزه.