ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دیتا شیت برخی از سنسورهای دما
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مهندس یه چیزی بگم ناراحت نمی شی .

دیتاشیت قطعات رو خیلی راحت می شه به دست آورد . یه سرچ تو گوگل بهمراه PDF

بهتره طرز کارشون رو به زبان شیرین فارسی بگی و چند تا برنامه و مدار نمونه معرفی کنی تا با طرز کارشون بیشتر آشنا بشیم .
اینطوری مخاطب هم بیشتر داره .

دیتا شیت هم اگه کسی می خواد حدود 1500 مگ دیتا شیت قعات ( آی سی از میکرو ها و دیجیتال و ... بگیر تا قطعات خواص و سنسورها و .. به طور نسبی کامله و ترانزیستور و دیود هاش یکم ناقصه ) رو دارم و بگه بهش برسونم . ( چجوریش رو نمی دونم ولی اونهایی که ساکن مشهد هستن بهم خبر بدن تا حضوری برسونم ! )
باشه ترجمشون رو میزارم
(۱۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۴۲:۲۵)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس یه چیزی بگم ناراحت نمی شی .

دیتاشیت قطعات رو خیلی راحت می شه به دست آورد . یه سرچ تو گوگل بهمراه PDF

بهتره طرز کارشون رو به زبان شیرین فارسی بگی و چند تا برنامه و مدار نمونه معرفی کنی تا با طرز کارشون بیشتر آشنا بشیم .
اینطوری مخاطب هم بیشتر داره .

دیتا شیت هم اگه کسی می خواد حدود 1500 مگ دیتا شیت قعات ( آی سی از میکرو ها و دیجیتال و ... بگیر تا قطعات خواص و سنسورها و .. به طور نسبی کامله و ترانزیستور و دیود هاش یکم ناقصه ) رو دارم و بگه بهش برسونم . ( چجوریش رو نمی دونم ولی اونهایی که ساکن مشهد هستن بهم خبر بدن تا حضوری برسونم ! )

سلام ببخشید اگه امکانش بود دیتا شیت انواع سنسور های دما رو به ایمیلم بفرستید ممنون میشم
(۰۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۱۰:۰۲)hamedgh1373 نوشته است: [ -> ]سلام ببخشید اگه امکانش بود دیتا شیت انواع سنسور های دما رو به ایمیلم بفرستید ممنون میشم

سلام
دیتاشیت قطعاتی رو که نیاز دارید میتونید تو انجمن سرچ کنید
پیدا نکردید مدل قطعه رو بگید بتونم دیتاشیتش و پیوست کنم.

موفق باشید.