ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چک باکس به تعداد ستون ها (فیلدها) ی table
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان لطفا هر کسی که بلد هست کمک کنه ، بد جوری گرفتار شدم و پروژه رو باید هرچه زودتر تحویل بدم

برنامه من اطلاعات table بانکم رو در دیتا گرید نشون میده ، گزارش گیری رو هم با Datareport انجام دادم .
می خوام برنامه طوری عمل کنه که به تعداد ستون ها (فیلدها) ی table چک باکس داشته باشم .
بتوان از طریق چک باکس ستون (فیلد) های مورد نظر رو انتخاب کرد و سپس بعد از کلیک رو دکمه گزارش گیری ، در گزارش تولید شده فقط ستون هایی آورده شوند که قبلا در چک باکس انتخاب شده بودند !!! و فقط رکوردهای اون ستون ها در گزارش گیری بیاد .
مثلا جدول ماشین شامل فیلد های زیر هست
کد - پلاک - نام راننده - نام خانوادگی راننده - شماره موبایل
در حالت عادی گزارش گیری ، باید از قبل گزارش رو طراحی کرد و تعیین کرد که چه ستون هایی قرار است در گزارش آورده شود و ما در برنامه فقط روی دکمه گزارش گیری کلیک میکنیم و بر اساس شروط رکوردهایی در گزارش آورده میشود .
حالا کاری که من نیاز دارم انجام بدم اینکه معلوم نیست از قبل چه تعداد ستون و کدوم ستون ها قراره در گزارش گیری بیاد .
و این از طریق چک باکس هایی که هر کدام نام یک ستون هست توسط کاربر مشخص میشه . مثلا ممکنه کاربر فقط چک باکس: پلاک ماشین و نام راننده رو انتخاب کنه و بخواد که گزارش گیری فقط شامل این دو ستون باشه !!!!
من اصلا نمی دونم از چه طریقی و چطور این کار رو انجام بدم.
لطفا هرکسی که بلد هست کمک کنه . خدا خیرتون بده
آموزش برنامه نویسی از مقدماتی تا پیشرفته: MyProgrammingVB.blogsky.com
در یک ماژول جدید یک متغیر عمومی به صورت آرایه تعریف کنید.
هر خانه ی آرایه را مطابق یک ستون در نظر بگیرید.
موقعی که بر روی دکمه چاپ کلیک می کنید آن ستون هایی که تیک خوردند را در آرایه به صورت 1 و آنهایی که نخوردند را به صورت 0 ذخیره کند.
در datareport موقعی که باز می شود یعنی رویداد ()Private Sub DataReport_Initialize می توانید آرایه خود را چک کنید و خانه هایی که صفر هستند را در دیتا ریپورت مخفی کنید با این کد:
Sections("S1").Controls("LblCode").Visible=False
در این کد S1 نام Section هست و LblCode نام برچسبی است که در زمان نمایش گزارش مخفی می شود
از قدیم گفتیم و گفتن اگه اومدی اینجا چیزی یاد بگیری بدجا اومدی! اگه اومدی چیزی یاد بیر درکنارش هم یاد بگیری خوب جای اومدی
باسلام.در موردماسفت بصورت پلHو آی سی555 ودرایور IR 2113 نحوی کارکرد و مدار ودیتاشیت و هرنوع اطلاعات درمورد این قطعات که به شناخت کامل ازش کمکم کنه احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنییییییییییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟