ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ثبت اطلاعات از وی بی به وب سایت ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت کاربران گرامی وعزیز که زحمت میکشنو همیشه به سوالات من جواب میدهند
زیاد سرتون رو به درد نیارم من میخوام یه برنامه بنویسم که بشه مثلا یه سری اطلاعات رو از طریق برنامه ی وی بی ارسال کرد
مثلا یه صفحه داریم برا ثبت نامهه http://www.y-hack.com/modules.php?na...nt&op=new_user
میخوام یه برنامه نویسم که به جاش تکست باکس داشته باشه و اطلاعات رو توی تکس باکس ها و... وارد کنیم تو سایت ثبت بشه ئیه دکمهبسازیم که اطلاعات رو ثبت کنه توی وب !
یا ثبت نام بلاگفا که لینک اینه
http://www.blogfa.com/NewBlog.aspx
به تعداد تکس باکس هایی که اونجا هست بسازی واطلاعات ثبت نام اونجا تو برنامه ی خودت ثبت بشه در کل بگم من میخوام بتونم برنامه هایی بسازم که از طریق وی بی اطلاعات سند کنند رو وب نه به صورت مرورگی بیاد بالا میخوام مثل سایت دقیقا باشه
تکست باکس بسازی و توی تکسها اطلاعات قرار بگیرند
امیدوارم منظورمو فهمیده باشید مثلا اگه ثبت نام فلان سایت 12 تا تکست داشت با یک دکمه
12 تا تکست باکس تو وی بی ایجاد بکنم ویک دکمه برای ثبت
لطف کنید اگه بلدید به منم یاد بدید خدا خیرتون بده ایشالله که جبران کنم یه روزی منتظر جوابتون هستم لطف کنید تا اونجایی که میتونید کمکم کنید
(۱۲-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۰:۱۳)idenshz نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت سایت برنامه نویس و کاربران گرامی وعزیز

اینجا سایت برنامه نویس نیست .
سلام دوست عزیز این که دوباره باز همون موضوع قبلی هست همونجا باز سوال میکردی واسه خودت میگم راحت تر بودی
شما میخواهید یه برنامه بنیویسید که بشه یه وبلاگ ساخت در بلگفا و فیلدهای ان را پر کنید ایا میخواهید فیلدها به صورت randomize انتخاب شون یا دستی خودتون وارد کنید؟
فکر کنم بچه های اینجا بتونن واستون بنیویسن ولی فکر کنم کد امنیتی که بلاگفا داره و فیلدهاش ساختنش سخته و وقت ببره فکر کنم یه چیز مثل id maker میخواهید حالا هدف از این کار چی هست شاید روشهای دیگر هم باشه
(۱۲-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۴۲:۳۸)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز این که دوباره باز همون موضوع قبلی هست همونجا باز سوال میکردی واسه خودت میگم راحت تر بودی
شما میخواهید یه برنامه بنیویسید که بشه یه وبلاگ ساخت در بلگفا و فیلدهای ان را پر کنید ایا میخواهید فیلدها به صورت randomize انتخاب شون یا دستی خودتون وارد کنید؟
فکر کنم بچه های اینجا بتونن واستون بنیویسن ولی فکر کنم کد امنیتی که بلاگفا داره و فیلدهاش ساختنش سخته و وقت ببره فکر کنم یه چیز مثل id maker میخواهید حالا هدف از این کار چی هست شاید روشهای دیگر هم باشه
دوست عزیز قصد من یادگیری است حالا شما رو بلاگفا نیمخواد این مثال رو بزنید رو هر جا که میتونید برام مثال بزنید که من یاد بگیرم من سایت بلاگفا رو برای مثال زدم حالا خودتون یه مثال بزنید رو یکی از سایت های ایرانی
دقیقا مثل آیدی میکر و.... لطف کنید مثالی بزنید تا من آشنا بشم تشکر
کسی اینجا نیست به سوال من جواب بده ؟
اول اسم تکس باکسهایی که هست رو شناسایی کنید

بعد ببینید صفحه به چه آدرسی اطلاعاتشو و با چه متدی میفرسته

شما هم همون اطلاعات رو با همون متد بفرستید به همون صفحه.

باید html مقداری بلد باشید ،
(۱۲-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۱۹:۵۹)babyy نوشته است: [ -> ]اول اسم تکس باکسهایی که هست رو شناسایی کنید

باید html مقداری بلد باشید ،

از شما خیلی تشکر میکنم
میشه یه مثال توی وی بی برام بزنید که من نحوه ی کار دستم بیاد که چه جوری جایگزینی میکنی ؟
اگه این لطف رو بکنید خیلی ممنون میشم
واقعا كسي نيست كمك كنه ؟
سلام
(اول اسم تکس باکسهایی که هست رو شناسایی کنید

باید html مقداری بلد باشید ،)
کاملان حرف این دوست ما درسته
اقا من صفحه رو سورسشو پیدا کردم واسم تکس باکس ها هم فهمیدم من نمیدونم چه جوری تو وی بی سوارش کن اینو به من بگید
میخوای بهت نشون بدم چطوری میشه از طریق vb یه سایت را باز کرد؟
باید کم کم شروع کنی از یه جا سورس کد را ول کن یه چیز بنیویس که بفهمی چی هست
من بلدم به صورت html سایت میارم بالا بابا من میخوام
چند تا دکمه و چند تا تکست باکس از خود وی بی باز کنم و توش اطلاعات اون سایت رو ست کن یعنی سایت به این بزرگی یه نفر نیست اینجا جواب ما رو بده دلمون خوش بود شما ها جواب بدید
مثلا من میخوام برم تو نظرات یه وبلاگ نظر بدم الته نه به صورت مرورگیری به صورت دکمه و تکست باکس
صفحه‌ها: 1 2