ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل PersianMonthCalendar,PersianDateTimePicker
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کنترل فارسی تاریخ برای .Net
این 2 کنترل دیروز و امروز روشون کار کردم چیز بدی نشد البته خالی از اشکال نیست . فکر میکنم مطالب خوبی برای یاد گرفتن توش باشه .
در ضمن با .Net 2 هم Build شده . از دوستان خواهشمندم پس از دانلود صلوات بفرستید !
و خواهش دیگرم هم این است که اگر خطایی یا فیچر جدیدی را به آن اضافه کردید برای دانلود بگزارید تا هم من و هم بقیه دوستان استفاده کنند .
سعی شده تمام امکانات calendar مایکروسافت پوشش بده ...
اگر استقبال خوب باشه کنترل های دیگه ای هم براتون آماده میکنم .
در ضمن اگر سوالی در این مورد داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم .
نسخه جدید با امکاناتی از قبیل
1- نمایش ساعت
2- امکان تایپ
3-اضافه شدن Animation Effect در هنگام باز شدن
4- بالا رفتن سرعت
5- پشتیبانی از اعداد فارسی
6- ...
سلام
دستت درد نکنه کنترل خوبی بود البته زیاد ندیدم فقط ران شدشو یه نگاهی کردم ، ظاهرش یکمی ناجوره... اگه قشنگترش کنی خیلی خوب میشه
چهره برنامه دقیقا Style مربوط به Date Picker Microsoft میباشد یکی از آنها را برای تست بزرگ کرده بودم شاید به خاطر اون میگی . در کل رنگ و Brush همه چیزه میتونی عوض کنی حتی میشه براش Theme هم گزاشت اگه وقت داشتم یه نمونه براش میسازم.
با سلام میشه یه راهنمایی کنید الان چه جوری اینو به جای تقویم میلادیش بذارم
با سلام،
من در Vb.Net 2010 برنامه مينويسم. اگر امکان داره بگيد :

1- چطور اعداد تقويم را ميتوانيم فارسی کنيم؟ شما گفتيد از اعداد فارسی پشتيباتی ميکند. از RightToLeft استفاده کردم ولی فقط Label را فارسی ميکند.
2- چطور ميتوانيم روزهای تعطيل را در Code برنامه نويسی خود به MarkDates اضافه کنيم؟

با تشکر و آرزوی موفقيت برای شما.