ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال دیتا به پورت USB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من میخوام با پورت USB کامپیوتر ارتباط برقرار کنم
میشه بهم بگین باید چیکار کنم؟
http://www.iranled.com/node/73
البتپه usb رو توی فروم هم جستجو کن
کسی میتونه ارسال و دریافت دیتا از یو اس بی رو برای من بگه؟
محمد مهدی

MAHDIENGIN@GMAIL.COM
(۰۲-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۵۵:۰۲)mahdi2292 نوشته است: [ -> ]کسی میتونه ارسال و دریافت دیتا از یو اس بی رو برای من بگه؟
محمد مهدی

MAHDIENGIN@GMAIL.COM

اين سوال منم هست. لطفا كسي جواب بده. منتظريم
سلام
شما اگه ، مقالاتی مربوط به AT Commands رو بخونید ، براحتی می تونید با موبایل که از طریق پورت usb به کامپیوتر وصل شده ارتباط برقرار کنید.برای ارتباط با usb بستگی به چیزی داره که به پورت وصل می شه.فکر کنم یه dll بود که می تونستیم با VC++ بنویسیم و برای کار با usb و ... بود.مثلا" می نوشتی Speaker On یا یه چیزی مثل این.(البته dll رو تو ویبی استفاده می کردی!
اگه با تبديل usb به سريال اتصال را انجام بدهيم آيا سرعت مثل سريال كم نمي شود و يا مانند usb انتقال اطلاعات با سرعت بالايي انجام مي شود؟؟؟؟؟؟؟؟/
(۲۱-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۴۵:۳۴)relax_cp نوشته است: [ -> ]اگه با تبديل usb به سريال اتصال را انجام بدهيم آيا سرعت مثل سريال كم نمي شود و يا مانند usb انتقال اطلاعات با سرعت بالايي انجام مي شود؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
فکر نکنم این طور باشه ، ولی امتحانش ، تنها راهه! Happy
سرعت سریال به بادریتش هست با هر بادریتی کار کنی سرعت نهایتا همونه
زماني كه بادريت را بالا مي بريم البته با توجه به قدرت مدار و كريستال آن در زمان ارسال اطلاعات يكسري نويز رو هم دريافت مي كنم. مشكل چيست؟ و راه حل؟