ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اولین اقدام برای ساختن یه نرم افزار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من میخام در آینده نه چندان دور یه نرم افزاری بسازم که کامپیوتر با محیط بیرونش (سنسورها) در ارتباط باشه
حالا چه زبانی پیشنهاد میشه؟
امکاناتشون چه جوریه؟
میخام نرم افزاری که میسازم به صورت گرافیکی باشه؟
در کل یه راهنمایی همراه با منابع موجود بگین
ممنون
توضیح بیشتر
سلام
نرم افزارهای هستند که مثلا دستگاهایی مثل cnc ها رو کنترل می کنن یا همین دستگاه های تست خودرو های انژکتور یا...
من هم میخام با این نرم افزار چن تا موتور و سنسور رو کنترل کنم و وقتی میخام مثلا سرعت موتور رو زیاد کنم عدد rpm رو تو یه کادر بنویسم بقیش با نرم افزار باشه و اون خودش دستورات لازم رو اجرا کنه و...
خود نرم افزار هم بصورت گرافیکی باشه
حالا این جور نرم افزار ها رو چه جوری میشه درست کرد؟
شما باید برنامه نویسی برای پورتها رو یاد بگیرید مثل com,paralel البته usb هم خوبه اما دردسر زیادی داره زبانهایی مثل++ c و delphi وvb هم میشه کافیه اکتیو ایکس comm32 رو نصب کنین
البته برای این کار هم باید با ساختار پورتهای کامپیوتر اشنا باشید
سلام
من کم کم شروع کردم با پورت پارالل بعد بقیشونو هم یاد میگیرم
اکتیو ایکس چیه؟
vb امکاناتش خوبه؟ چون کمی بیسیک کار کردم
سلام
من بالاخره نفمیدم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام
این فقط نظر شخصی من هست
بهتره که ادم اول چیزایی رو که نیاز داره یاد بگیره و بعدا بره سراغ چیزای دیگه ، چون زمانی میرسه که شما رو فقط به خاطر تخصصتون لازم دارن .
بهتره شما اول چیزایی رو که توی الکترونیک موجود هست رو کامل یاد بگیرید .
برای کسی که رشته اش الکرتونیک هست یاد گیر ویژوال بیسک کافی هست چون شما نهایتا میخواید با یه پورت کار کنید و....
سلام
میدونید میخام نرم افزار طوری باشه که گرافیکی باشه یعنی بدون اینکه دستور بنویسیم روی گزینه مربوط به آن کلیک کنیم
این کار با ویژوال بیسیک ممکنه؟
سلام
من لب ویو رو پیشنهاد میکنم
البته شروع کار یه کمی سخته و به حوصله نیاز داره ولی بعدش خیلی جذاب میشه
مثال هخای خودش رو ببین
سلام
این labview عجب نرم افزاریه
از dsp گرفته تا ...
یه کتاب جامع تو این مورد داری؟؟
صفحه‌ها: 1 2