۱۴-فروردین-۱۳۸۸, ۱۸:۲۱:۳۲
سلام دوستان
من VB6 رو برای ویروس نویسی کامل گذاشته بودم کنار و رفته بودم یراغ برنامه های کاربردی وآنالیز ویروس های مختلف. از وقتی کنار این کارا وارد بخش امنیت برنامه و حفظ کردن اون در برابر کرک کردن شدم. در کنار اون به خاطر علاقم به دی کامپایل کردن ویروس های مختلف مانند کزم غیظ و.... کردم.
دوباره علاقم به بازی با قسمتهای مختلف ویندوز زیاد شد وعلاوه بر اینها با کمک دوستان خوب در سایتهای مختلف و همچنین امین عزیز شروع به نوشتن برنامه هایی کردم که نگم ویروس بهتره چون در برابر ویروس های بزرگ حرفی برا گفتن نداره. بهش میگم برنامه هایی که تو کار ویندوز اختلال ایجاد می کنن.
خوب اما برنامه ای که نوشتم.
با استفاده از چند تابع و دستورات ویندوز و Cmd که واقعا عجب دستوراتی این دستورات داس این برنامه رو نوشتم.
این برنامه کارائی خطرناکی برای سیستم عامل نداره.
کارائی که انجام میده ایناست:
و خاموش کردن سیستم
در ضمن این برنامه اتوران نیست و از هیچ پکری هم استفاده نکردم.
خوشحال میشم دوستان عزیز برنامم رو امتحان کنید و نظرتونو راجع کار اول بگین.( حتما بگینا ذوق مرگم نکین)
لینک اسکن این برنامه:(نمی دونم چرا دو تا آنتی ویروس اینو تروجان شناخته)
لینک دانلود برنامه:
[attachment=2457]
من VB6 رو برای ویروس نویسی کامل گذاشته بودم کنار و رفته بودم یراغ برنامه های کاربردی وآنالیز ویروس های مختلف. از وقتی کنار این کارا وارد بخش امنیت برنامه و حفظ کردن اون در برابر کرک کردن شدم. در کنار اون به خاطر علاقم به دی کامپایل کردن ویروس های مختلف مانند کزم غیظ و.... کردم.
دوباره علاقم به بازی با قسمتهای مختلف ویندوز زیاد شد وعلاوه بر اینها با کمک دوستان خوب در سایتهای مختلف و همچنین امین عزیز شروع به نوشتن برنامه هایی کردم که نگم ویروس بهتره چون در برابر ویروس های بزرگ حرفی برا گفتن نداره. بهش میگم برنامه هایی که تو کار ویندوز اختلال ایجاد می کنن.
خوب اما برنامه ای که نوشتم.
با استفاده از چند تابع و دستورات ویندوز و Cmd که واقعا عجب دستوراتی این دستورات داس این برنامه رو نوشتم.
این برنامه کارائی خطرناکی برای سیستم عامل نداره.
کارائی که انجام میده ایناست:
کد:
Dis Taskmgr
Dis Cmd
Dis taskkill
Dis Regedit
Dis Group Policy
Dis msconfig
Dis command
Dis Mycomputer
در ضمن این برنامه اتوران نیست و از هیچ پکری هم استفاده نکردم.
خوشحال میشم دوستان عزیز برنامم رو امتحان کنید و نظرتونو راجع کار اول بگین.( حتما بگینا ذوق مرگم نکین)
لینک اسکن این برنامه:(نمی دونم چرا دو تا آنتی ویروس اینو تروجان شناخته)
کد:
http://www.virustotal.com/analisis/4a83fbd277c7ff7624ead6a07bd6bcdc
[attachment=2457]