ايران ويج

نسخه‌ی کامل: این ارور چه طوری رفع میشه؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
وقتی برنامه رو رو یه سیستم دیگه نصب میکنم و اجرا میکنم این ارور رو میده چطوری باید رفعش کنم؟

this application has failed to start because MSVBVM60.DLL was not found
ممنون میشم کمکم کنین
این کتابخانه جزء ران تایم های مورد نیاز vb هست اون رو تو سیستم 32 کپی کنید مشکل حل میشه
(۱۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۱۹:۳۶)red11011 نوشته است: [ -> ]این کتابخانه جزء ران تایم های مورد نیاز vb هست اون رو تو سیستم 32 کپی کنید مشکل حل میشه
سلام
خیلی ممنون از توجهتون
از کجا بیارمش؟و چطوری موقع نصب برنامه رو یه سیستم دیگه بگم که این فایل تو سیستم 32 کپی بشه
سلام.
برنامه رو تو ویندوز 98 اجرا میکنی؟
(۱۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۵۷:۳۱)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
برنامه رو تو ویندوز 98 اجرا میکنی؟

سلام آقا پیمان
ممنون از توجهت
نه عزیز تو اکس پی اجرا میکنم
این هم فایل مورد نیاز شما دوست عزیز
سلام
برنامت نمیتونه MSVBVM60.DLL رو پیدا کنه باید اون فایل dll رو کنار برنامه بزاری تا برنامه کار کنه
(۱۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۰۲:۲۸)red11011 نوشته است: [ -> ]این هم فایل مورد نیاز شما دوست عزیز
سلام و ممنون از لطفت
این فایل ها رو از کجا میشه به دست آورد؟؟
می خوام یاد بگیرم که دیگه دفعه بعد مزاحم دوستان نشم
بازم ممنون
توی ایکس پی بصورت مادر زادی این فایل وجود داره، اگه نیست حتما یه برنامه ای رو که unistall کردی این فایلرو پاک کرده.
(۱۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۲۵:۱۴)HoseinVig نوشته است: [ -> ]توی ایکس پی بصورت مادر زادی این فایل وجود داره، اگه نیست حتما یه برنامه ای رو که unistall کردی این فایلرو پاک کرده.
سلام و ممنون از لطفت
یعنی اگه روی سیستم دیگه نصب کنم برنامه رو این ارور رو نمیده؟؟
یا اگه نصب ویندوز بشه مشکل حل میشه؟
(۱۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۲۹:۴۵)alaska نوشته است: [ -> ]یعنی اگه روی سیستم دیگه نصب کنم برنامه رو این ارور رو نمیده؟؟
یا اگه نصب ویندوز بشه مشکل حل میشه؟

اين فايل بطور پيشفرض از ويندوز 2000 به بعد داخل ويندوز قرار داره و نيازی نيست اون رو به پروژه ات اضافه کنی
اگه برنامه رو توی ويندوز ديگه اجرا کنی بدون مشگل باز ميشه
صفحه‌ها: 1 2