سلام
از دوستان اينجا كسي هست كه توي كار ميكس و مونتاژ فيلم و عكس جشن هاي عروسي باشه؟
يا حداقل توي اين كار حرفه اي باشه؟
من چندتا سوال داشتم در اين زمينه :
1- بهترين نرم افزار براي اين كار؟
من قبلا با يوليد ويدئو كار كردم و فيلم ميكس كردم ولي ميخوام بهترين نرم افزار رو براي اين كار پيدا كنم
2- اين قضيه سي دي هاي كارگاه ميكس چيست؟ آيا بدرد ميخورن يا نه؟
3- كلا چه سي دي هايي رو گير بيارم كه ميكسر ها استفاده ميكنن؟
4- شنيدم عكاسها براي اينكه تصوير افراد را از پسزمينه جدا كنند از يك پلاگين فتوشاپ استفاده ميكنن كه خيلي كار رو راحت ميكنه و مثل ما دستي اين كار رو نميكنن آيا شما نام اون پلاگين رو ميدونين؟
تشكر.
نقل قول: 1- بهترين نرم افزار براي اين كار؟
پرمیر - پیناکل
نقل قول: 2- اين قضيه سي دي هاي كارگاه ميكس چيست؟ آيا بدرد ميخورن يا نه؟
افکت ها و یه سری برنامه های جانبی هستن که بیشتر بدرد حرفه ایی ها میخوره
نقل قول: 3- كلا چه سي دي هايي رو گير بيارم كه ميكسر ها استفاده ميكنن؟
CD هایی که واقعا کاربردی باشه گرون هست و به این راحتی ها پیدا نمیشه
نقل قول: 4- شنيدم عكاسها براي اينكه تصوير افراد را از پسزمينه جدا كنند از يك پلاگين فتوشاپ استفاده ميكنن كه خيلي كار رو راحت ميكنه و مثل ما دستي اين كار رو نميكنن آيا شما نام اون پلاگين رو ميدونين؟
من توی این چند سال ندیدم.
از دوستان عکاس من هم هیچکس همچین چیزی نداره.
اینها مثل قصه های جن و پری هست. برای فیلم دیدیم که اونهم باید دستی ست کنین.
سلام و تشكر اطلاعات مفيدي بود...
ميگم اين انيميشن ها ي عروسكي كه نيان پايين صفحه ميرقصن رو كه ديدين بعدش هم ميگن پيوندتان مبارك من ميخوام از اونا بندازم پايين فيلم جشن اونا رو توي يوليد ويدئو نميشه انداخت آيا توي پيناكل ميشه؟ (پريمير مقداري پيچيده است و من وقت كافي براي دنبال كردن اون ندارم)
و اصلا اين انيميشن ها كه گفتم (اينهايي كه توي فيلم ها ي عروسي استفاده ميكنن) رو توي اون سي دي هاي كارگاه ميكس ميشه گير اورد؟ اگر نه از كجا پيدا كنم؟
تشكر
اگه از Ulead Media Studio استفاده کنی قدرتش بیشتر از Ulead Video Studio هست که این کارها رو می تونی راحت تر روش انجام بدی.
فقط باید اون تصویر عروسکی رو بندازی توی لایه های Overlay و در قسمت Overlay هم رنگی که میخوای از پشت سر حذف بشه رو انتخاب کنی.
مرسي.
ميگم حالا اين انيميشن عروسكي ها رو از كجا گير بيارم؟ (اسم سي دي هايي كه بايد بخرم)
اینو نمیدونم.
چون گفتی که:
نقل قول: من ميخوام از اونا بندازم پايين فيلم جشن اونا رو توي يوليد ويدئو نميشه انداخت
فکر کردم انیمیشن هاشو داری و نمی تونی استفاده کنی و راهنماییت کردم.
پیدا کردی به ما هم بده. ما هم اگه پیدا کردیم آپ می کنیم تا شما استفاده کنی.
نقل قول: فکر کردم انیمیشن هاشو داری و نمی تونی استفاده کنی و راهنماییت کردم.
با يوليد كلا نميشه انيميشن هاي ترنسپرنت رو انداخت پايين فيلم (يكسري انميشن ساده خودم درست كردم و امتحان كردم)
اما همچنان بدنبال اين انيميشن هاي عروسكي مخصوص فيلم هاي جشن(تولد - عروسي و ...) هستم
با Ulead Media Studio میشه.
از همون روشی که گفتم باید استفاده کنی.
نقل قول: اما همچنان بدنبال اين انيميشن هاي عروسكي مخصوص فيلم هاي جشن(تولد - عروسي و ...) هستم
آيا توي سي دي هاي گارگاه ميكس پيدا ميشن؟
ميگم برنامه اي هست كه تركيبي از پريماير و سويش مكس باشه . يعني هم باهاش بشه ميكش و مونتاژ انجام داد هم افكت هاي جالب واسه متن داشته باشه .
برنامه Adobe After Effect هم شنیدم خیلی خوبه و کارآیی بالایی داره. ولی هنوز نمی دونم این چیزایی که گفتی رو داره یا نه؟
نزدیک 3 گیگابایت آموزششو دانلود کردم ولی هنوز فرصت نکردم بهش حتی یه نگاه هم بندازم.