یه بار نصف شب بدجوری گیر افتادم و کارت عابرم خونه نبود که آنلاین هم بخرم حسابی اعسابم ریخته بود به هم. کلی پوکه شارژ ایرانسل تو کمدم جمع شده بود منم به یاد اون قدیما که کارت اینترنت ها 2 و 3 بار جواب میداد شروع کردم به تست کردنشون که یکیشون جواب داد بقیه رو هم تست نکردم شاید جواب میداد.(چون حرام هست).
البته یه برنامه با j2me یه بنده خدایی نوشته بود که میومد دونه دونه شماره هارو تست میکرد ولی تو نظراتش کلی بدوبیرا نساره جونش کرده بودن که سیم کارتشون لاک شده بود.
اکثر افراد از ارسال شارژشون استفاده نکردن و براش پسورد هم نزاشتند خیلی راحت با کامپوننت SMS Composer میشه یه ویروسی ساخت که شارژ بفرسته.فقط مشکلی که داره اینه که تا برنامتون رو Sign نکنید زمان فرستادن SMS از صاحب گوشی اجازه میخواد.
سلام.
فکر نمیکنم کد 12 رقمی به این زودی تموم شده باشه. اووووووه میدونی چند تا کد میشه تولید کرد.
البته من نمیخوام ایرانسل رو کرک کنیم. چون درست نیست. میخوام بدونیم چرا تا حالا کرک نشده.
اگه میشد برنامه ای نوشت که سریال های مختلف رو سریع چک کنه میشد سریال کشید بیرون. ولی مشکل این جاست از اون ور توسط ایرانسل باید چک بشه و تا چک بشه و جواب میاد زمان زیاد هدر میره. تازه شاید اقدامات امنیتی هم از اون ور در نظر گرفته شده باشه. مثلا اگه 5 بار سریال چک کردی دفعه بعد با مکث 30 ثانیه جواب بده. دفعه بعد 1 دقیقه و اگه از رو نرفتی تا 24 ساعت برای مثال بهت جواب داده نشه. در این صورت اصلا نمیشه با این روش سریال به دست اورد.
چرا آقا پیمان من فکر میکنم تا حالا تموم شده.چون نیمتونن کد های رند با این 12 رقم بسازن پس درصد ساختن اعداد 12 رقمی تا حدودی پایین میاد.بعد اینجور که بوش میادو دوستان میگن از کارت های شارجی که قبلا استفاده شده بعد از 5-6 ماه دوباره میشه استفاده کرد.
یه چیز جالب دیگه امروز اومده بودن دمه هنرستان ما هر 10 تا کارت شارج ایرانسلی که مصرف شده رو اگه بدید به اونا یه دونه بهت رایگان کارت شارج میدادن
فکر کنم یه خبرایی هست
(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۵۲:۲۹)amirjan نوشته است: [ -> ] (۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۶:۳۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۹:۵۳)Payman62 نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۴۳:۳۱)amirjan نوشته است: [ -> ]Payman62 نوشته است:سلام.
شما کی هستی؟ نمیشناسمت.
اِ !! پوریا رو نمی شناسی ؟!
سلام.
نه اولین بار میبینمش.
سلام منم اولین باره ایشون رو میبینم
خوب پس فکر کنم فقط من میشناسمش ! آقا پوریا از بچه های خیلی قدیمیه ایران ویجه ... وب دیزاین سوال داشتید ازش بپرسید که اینکارست ...
مرسی امير جان
با تمام این حرفا من چون خودم ایران نيستم و تا حالا هم کارت ایرانسل استفاده نکردم
فقط ميتونم با عقل خودم به این سيستم نگاه کنم.
حالا اگه دوست داريد يه امتحان ميکنيم.
هر کی تونست يه کد واسه این صفحه پيدا کنه که سيستم قبول کنه ميتونه کارت ایرانسل هم کرک کنه.
http://www.copycom-hanau.de/iranvig/
توی صفحه 3 تا نمونه کد هم هست که ميتونيد روش کار کنيد
يه الگوريتم خيلی ساده هم داره.
سلام
چند چیز را باید بدونید
اگر کسی هم بتونه با این اگوریتم دست پیدا کنه و به فرض به 50 تا کارت برسه و استفاده کنه پیگیری میشه یه برنامه بود پاکش کردم تولید رمز کارت شارج ایرانسل خیلی استفاده کردم اما جواب نداد تازه ایرانسل امده بود حوصلم تو این کار زیاده بود بعد دوباره تست کردم استفاده کردم دیدم سیم کارتم دیگه نمیزاشت شارج بشه فکر کنم تا 24 ساعت بعد یه مدت بود یکی از دوستام یه ایرانسل داشت هر چی زنگ میزد شارج کم نمیکرد واسه خودم هم اینطوری شد واسه یه شب خیلی حال کردم به ادمی نبود زنگ نزدم یه مدت هم که میمودیم تاریخ سیستم و ساعت را به میلادی دقیق تنظیم میکردیم اینترنت رایگان میشد البته بعضی سیم کارتها دیگه جواب نمیده یه کم مشکل فیلتر سایتها بود که اونم برطرف کردیم با opera mini بود اگر درست نوشته باشم شما هم فکر کنید یه کارت اینترنت بود یوزر و کلمه عبورش با یه اگوریتم ساده بود تونستم با خرید 4 تا کارت اینترنتی پیداش کنم اما اینجا بحث ایرانسله و یه سیستم مخابراتی که میگن از برنامه نویسهای هندی استفاده کردن ولی یه چیز واسم جالبه وقتی ما کد شارج را میزنیم فرستاده میشه به یه سرور یا ... اونجا چک میشه و خبر تاییدش میاد و به حساب ما افزوده میشه یا خبر کد اشتباه هست میاد اما باید فهمید چطوری تایمر ایرانسل از زنگ زدن ما با خبر میشه ایا این اطلاعات تایمر هر 1 ثانیه توسط موبایل فرستاده میشه یا ایرانسل حساب میکنه؟
ولی من یه چیز یادمه دقیقا یادم نیست اما تو یه سایت نوشته بود یه کد میزنی واسه گوشی نوکیا بود فکر کنم گفت تو 5 دقیقه تایمر گوشی واسه حساب کردن قلف میکنه و پول کم نمیکنه اما از مدت زمانی که تعریف شده یک ثانیه بگذره پول حساب میشه برای چند سال پیش بود ولی واسم سواله هنوز ایا واسه کم کردن شارج از تایمر گوشی هر یک ثانیه اطلاع پیدا میکنن یا به یه روش دیگه ....؟
(۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۳۸:۵۰)PouriaAmid نوشته است: [ -> ] (۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۵۲:۲۹)amirjan نوشته است: [ -> ] (۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۶:۳۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۹:۵۳)Payman62 نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۴۳:۳۱)amirjan نوشته است: [ -> ]Payman62 نوشته است:سلام.
شما کی هستی؟ نمیشناسمت.
سلام.
نه اولین بار میبینمش.
خوب پس فکر کنم فقط من میشناسمش ! آقا پوریا از بچه های خیلی قدیمیه ایران ویجه ... وب دیزاین سوال داشتید ازش بپرسید که اینکارست ...
مرسی امير جان
با تمام این حرفا من چون خودم ایران نيستم و تا حالا هم کارت ایرانسل استفاده نکردم
هر کی تونست يه کد واسه این صفحه پيدا کنه که سيستم قبول کنه ميتونه کارت ایرانسل هم کرک کنه.
سلام.
آخه کرک زمانی معنی میده که طبق یه الگوریتمی سریال تولید شه. مثلا سریال هارد رو بگیری 4 برابر کنی و نتیجه رو بدی.
ولی من فکر میکنم ایرانسل کدهایی شبیه guid تولید میکنه و تو دیتابیس ذخیره میکنه. موقع شارژ هم چک میکنه. اگه سریال تو دیتابیس بود اوکی میده و نبود ارور میده.
فکر میکنم شما هم از همین روش استفاده کردید. همین 3 تا سریال رو دیتابیس ذخیره کردید و الگوریتمی برای تولید سریال استفاده نکردید. پس کرک این جا اصلا معنی نداره.
(۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۵۵:۳۸)Payman62 نوشته است: [ -> ] (۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۳۸:۵۰)PouriaAmid نوشته است: [ -> ] (۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۵۲:۲۹)amirjan نوشته است: [ -> ] (۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۶:۳۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۹:۵۳)Payman62 نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۴۳:۳۱)amirjan نوشته است: [ -> ]Payman62 نوشته است:سلام.
شما کی هستی؟ نمیشناسمت.
سلام.
نه اولین بار میبینمش.
مرسی امير جان
سلام.
آخه کرک زمانی معنی میده که طبق یه الگوریتمی سریال تولید شه. مثلا سریال هارد رو بگیری 4 برابر کنی و نتیجه رو بدی.
ولی من فکر میکنم ایرانسل کدهایی شبیه guid تولید میکنه و تو دیتابیس ذخیره میکنه. موقع شارژ هم چک میکنه. اگه سریال تو دیتابیس بود اوکی میده و نبود ارور میده.
فکر میکنم شما هم از همین روش استفاده کردید. همین 3 تا سریال رو دیتابیس ذخیره کردید و الگوریتمی برای تولید سریال استفاده نکردید. پس کرک این جا اصلا معنی نداره.
دقيقا منظور منم همين بود
من برای ساخت کد يه الگوريتم سده دادم به صفحه ولی
شايد بشه الگوريتم ساخت کد رو هم پيدا کرد ولی چون توی ديتا بيس ثبت شده جواب نميده
اگر همچين کاری رو نکرده باشن که ميشه گفت ساده ترين راه کنترله واقعا جای تاسف داره ديگه. بعد بايد به نفهميشون جايزه داد.
(۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۵۸:۵۴)PouriaAmid نوشته است: [ -> ] (۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۵۵:۳۸)Payman62 نوشته است: [ -> ] (۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۳۸:۵۰)PouriaAmid نوشته است: [ -> ] (۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۵۲:۲۹)amirjan نوشته است: [ -> ] (۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۶:۳۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۹:۵۳)Payman62 نوشته است: [ -> ] (۱۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۴۳:۳۱)amirjan نوشته است: [ -> ]Payman62 نوشته است:سلام.
شما کی هستی؟ نمیشناسمت.
سلام.
نه اولین بار میبینمش.
مرسی امير جان
سلام.
دقيقا منظور منم همين بود
من برای ساخت کد يه الگوريتم سده دادم به صفحه ولی
شايد بشه الگوريتم ساخت کد رو هم پيدا کرد ولی چون توی ديتا بيس ثبت شده جواب نميده
اگر همچين کاری رو نکرده باشن که ميشه گفت ساده ترين راه کنترله واقعا جای تاسف داره ديگه. بعد بايد به نفهميشون جايزه داد.
سلام.
احتمال 99% از همین روش برای کنترل سریال ها استفاده کردن. در ادامه هم میتونن از همون روش هایی که گفتم مثل مکث 1 دقیقه ای و بن کردن سیم کارت برای 24 ساعت و غیره برای جلوگیری از نوشتن برنامه هایی که با روش سعی و خطا کار میکنن استفاده کنن.
پس با این حساب تنها راه هک کردن و نفوذ به سیستم ایرانسل و به دست آوردن سریال های موجود در دیتابیس هست. البته باز ممکنه کد هش شده سریال در دیتابیس ذخیره شده باشه که با این حساب نمیشه از هش به سریال اولیه رسید.
(۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۳۸:۵۰)PouriaAmid نوشته است: [ -> ]مرسی امير جان
کرک شد، این کد توش جواب می ده:
6768-7928-1312-1569
(۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۴۳:۳۱)far_222000 نوشته است: [ -> ]کرک شد، این کد توش جواب می ده:
6768-7928-1312-1569
Your code is correct!!!
This code is already registered,please try another one!
این يعنی الگوريتمش درست بود ولی چون کد تو سيستم نيست اجازه رجيستر نميده
(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۵۲:۴۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
فکر نمیکنم کد 12 رقمی به این زودی تموم شده باشه. اووووووه میدونی چند تا کد میشه تولید کرد.
البته من نمیخوام ایرانسل رو کرک کنیم. چون درست نیست. میخوام بدونیم چرا تا حالا کرک نشده.
اگه میشد برنامه ای نوشت که سریال های مختلف رو سریع چک کنه میشد سریال کشید بیرون. ولی مشکل این جاست از اون ور توسط ایرانسل باید چک بشه و تا چک بشه و جواب میاد زمان زیاد هدر میره. تازه شاید اقدامات امنیتی هم از اون ور در نظر گرفته شده باشه. مثلا اگه 5 بار سریال چک کردی دفعه بعد با مکث 30 ثانیه جواب بده. دفعه بعد 1 دقیقه و اگه از رو نرفتی تا 24 ساعت برای مثال بهت جواب داده نشه. در این صورت اصلا نمیشه با این روش سریال به دست اورد.
این که شماره های 12 رقمی تعدادش زیاده حرفی نیست ولی به نظر من احتمالا این که بعضی شمارهها رو میشه مجدد مثلا بعد از 6 ماه استفاده کرد
بخاطر اینه که ایرانسل باگهایی داره که این کار عملی میشه و این رو هم فراموش نکنید که صد درصد باید یک الگوریتم برای تولید این کد ها وجود داشته باشه و گرنه هر کد 12 رقمی جواب میداد