ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک شارژ ایرانسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
بابا جون قضیه خیلی سادست.
یه برنامه نوشته شده که یه عدد 12 رقمی رو به صورت کاملاً Random تولید می کنه. اعداد تولید شده وارد دو جا می شن: 1. دیتابیس 2. کارت شارژ
شما کارت شارژ رو می خرین، کد رو وارد می کنین و اون عدد از دیتابیس حذف می شه.
این سیستم باگش اینجاست که نرم افزاری که داره عدد 12 رقمی رو Generate می کنه، Unique عمل نمی کنه و میشه که مثلاً بعد از 6 ماه اعداد تکراری تولید می شن
سلام.
حل این مشکل هم به سادگی امکان پذیره.
بعد از ایجاد یه سریال و ثبت در دیتابیس مشتری کارت رو میخره. بعد از وارد کردن سریال اون سریال باید در دیتابیس علامت بخوره که توسط مشتری استفاده شده تا مشتری دیگری از اون سریال استفاده نکنه. اعتبار سریال هم در کنار سریال موجوده و در نهایت اعتبار 0 میشه و اون سریال به اتمام میرسه.
هنگام تولید سریال جدید برنامه باید چک کنه که اون سریال قبلا ثبت نشده باشه یا قبلا توسط مشتری استفاده نشده باشه.
اگه بعد از شارژ کارت و اتمام اعتبار سریال سریال از دیتابیس حذف بشه باید به برنامه نویسان ایرانسل ایول گفت که ظاهرا همین باگ رو داره که بعد از 6 ماه باز میشه با سریال های قدیمی رجیستر کرد.
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۳۲:۱۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]بابا جون قضیه خیلی سادست.
یه برنامه نوشته شده که یه عدد 12 رقمی رو به صورت کاملاً Random تولید می کنه. اعداد تولید شده وارد دو جا می شن: 1. دیتابیس 2. کارت شارژ

تا حالا واستون پیش نیومده که شارژ رو 2 بار میزنید ، میگه شما قیلا از این کارت استفاده کردید ؟؟؟ این یعنی از دیتابیس پاک نمیشه !!!
نقل قول: تا حالا واستون پیش نیومده که شارژ رو 2 بار میزنید ، میگه شما قیلا از این کارت استفاده کردید ؟؟؟ این یعنی از دیتابیس پاک نمیشه !!!
منم اومدم.

خوب شايد بعد از 3 روز(مثلا) پاك ميشن

پاك ميشن براي اينكه زيادي حجم ديتابيس زياد نشه و سرعت كم بشه.
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۰۹:۳۶)babyy نوشته است: [ -> ]
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۳۲:۱۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]بابا جون قضیه خیلی سادست.

تا حالا واستون پیش نیومده که شارژ رو 2 بار میزنید ، میگه شما قیلا از این کارت استفاده کردید ؟؟؟ این یعنی از دیتابیس پاک نمیشه !!!
توی یک حالت این مورد ممکنه
اونم این که همزمان کد رو وارد کنید چون به محض شارژ بلوک میشه (حذف نمیشه)
دوستان سلام
008
آقا من یه چیزایی فهمیدم , گفتم بگم شاید به یه نتیجه برسیم!
1-
بعضی از کارت ها قسمت سمت راست کد یه عدد 2 نوشته کسی نمیدونه اون چیه؟
من کاملا اتفاقی 2 تا کارت دارم با پسورد های شبیه به هم (به جز عدد چهارم ) ولی یکی کنارش خیلی ریز نوشته 2!

2-
چیزه دیگه ای که فهمیدم و اگر درست باشه , میتونه خیلی مهم باشه اینه:

ببینید شما میگین این اعداد 12 تا شماره هست که بر اساس هیچ قانونی به دست نمیاد و کاملا Random به وجود میاد
ولی من یه جور دیگه فکر می کنم!Rolleyes
احتمالا همه دیدین که ایرا نسل کد ها رو در 2 قسمت یا 3 قسمت مینویسه مثلا:
XXXXXX XXXXXX و یا XXXX XXXX XXXX
که تو کارت های جدید همون 2 قسمتی هست.
من میگم ایرانسل یه کد 12 رقمی رو درجا Random نمیکنه و اصلا شاید هیچ کدوم رو Random نکنه , کاری که میکنه اینه :
بر اساس الگوریتم هایی که دارن 2 تا کد 6 رقمی که هیچ کدوم از این 2 قسمت Random نیست رو تولید میکنه و این 2 تا کد رو کنار هم چاپ می کنه و میده بیرون!
اینجا دقیقا مثل اتفاقی که داخل کارت اینترنت میفته رو داریم , یعنی 1دونه پسورد و 1 دونه یوزرنیم که کنار هم دیگه هستنند!
وقتی کد رو می زنیم این 2 قسمت از هم جدا میشن و چک میشه که آیا این pass و User برای همدیگه هستنند یا نه!
اگه بودن که شارژ انجام میشه
در غیر این صورت 2 حالت پیش میاد:
1-
این 2 تا قبلا استفاده شده! و سوخته به حساب میاد! و میگه کد قبلا استفاده شده.Angry
2-
این 2 تا کد اصلا ربطی به هم ندارند ! پس میگه که یه بار دیگه کد رو بررسی کنید!

نظرتون چیه؟

044
ایده بسیار زیبا و البته ممکنی هست!!!
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۱:۲۱:۲۷)Salivan نوشته است: [ -> ]دوستان سلام
008
آقا من یه چیزایی فهمیدم , گفتم بگم شاید به یه نتیجه برسیم!
1-
بعضی از کارت ها قسمت سمت راست کد یه عدد 2 نوشته کسی نمیدونه اون چیه؟
من کاملا اتفاقی 2 تا کارت دارم با پسورد های شبیه به هم (به جز عدد چهارم ) ولی یکی کنارش خیلی ریز نوشته 2!

2-
چیزه دیگه ای که فهمیدم و اگر درست باشه , میتونه خیلی مهم باشه اینه:

ببینید شما میگین این اعداد 12 تا شماره هست که بر اساس هیچ قانونی به دست نمیاد و کاملا Random به وجود میاد
ولی من یه جور دیگه فکر می کنم!Rolleyes
احتمالا همه دیدین که ایرا نسل کد ها رو در 2 قسمت یا 3 قسمت مینویسه مثلا:
XXXXXX XXXXXX و یا XXXX XXXX XXXX
که تو کارت های جدید همون 2 قسمتی هست.
من میگم ایرانسل یه کد 12 رقمی رو درجا Random نمیکنه و اصلا شاید هیچ کدوم رو Random نکنه , کاری که میکنه اینه :
بر اساس الگوریتم هایی که دارن 2 تا کد 6 رقمی که هیچ کدوم از این 2 قسمت Random نیست رو تولید میکنه و این 2 تا کد رو کنار هم چاپ می کنه و میده بیرون!
اینجا دقیقا مثل اتفاقی که داخل کارت اینترنت میفته رو داریم , یعنی 1دونه پسورد و 1 دونه یوزرنیم که کنار هم دیگه هستنند!
وقتی کد رو می زنیم این 2 قسمت از هم جدا میشن و چک میشه که آیا این pass و User برای همدیگه هستنند یا نه!
اگه بودن که شارژ انجام میشه
در غیر این صورت 2 حالت پیش میاد:
1-
این 2 تا قبلا استفاده شده! و سوخته به حساب میاد! و میگه کد قبلا استفاده شده.Angry
2-
این 2 تا کد اصلا ربطی به هم ندارند ! پس میگه که یه بار دیگه کد رو بررسی کنید!

نظرتون چیه؟

044

سلام
منم نظره شما رو قبول دارم پس با این حساب نمی شه برای ایران سل کرک یا کیجن ساخت
ولی به نظر من میشه!Amaze
100% دارن از یه الگوریتم خواصی پیروی می کنن , وگرنه خیلی مسخره می شد کارشون !Angry

وقتی کد رو میزنیم اول (به اصطلاح User) همون 6 تا عدد اول کد داخل دیتابیس سرچ میشه , اگه نباشه که همون اول میگه نیست ولی اگه باشه میره رو قسمت بعد یعنی Pass رو چک میکنه.
یه ارتباطی باید بین این 2 عدد باشه , که پیداکردنش خیلی راحت تر از پیدا کردن ارتباط 12 تا رقم هست!
بشینید ببینیم پیدا میشه.

(اگه موضوع جدید پیش اومد حتما پیام خصوصی بدین)
من ایرانسل ندارم. شما یه لطفی کن تمام کارت شارژ هایی که داری رو که سوخته! اینجا کد هاشو بنویس. ببینیم به جایی می رسیم؟
سلام
من این کار رو می کنم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7