ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک شارژ ایرانسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
سلام
من یه تعداد از کارت شارژ هایی رو که مصرف کرده بودم و در دسترس بود رو وارد یه فایل متنی کردم به نظر من تا یه مدت دیگه کارت شارژها به صورت 4 تا عدد 3 رقمی می شه و بعد از اون هم 3 تا عدد 4 رقمی
تا بعد
یا حق
سلام
کسی تست نکرد که جواب بده؟
نظری ندارید؟
ماشاالله همه فعالن
خوب اگه کاره راحتی بود به اینجاها نمیکشید!
با سلام به تمامی دوستان
واقعا خسته نباشید از اول تاپیک تا اخرشو خوندم
ببینید دوستان من حدود 4 ماه تو نخ ایرانسلم که یه راهی چیزی پیدا کنم تا از شر این هزینه ها راحت بشم
تا حالا اینا دستگیرم شده
1.همون ظور که یکی از دوستان گفتن کد های 12 رقمی تولید نمیشه بلکه کدهای 6 یا 4 رقمی تولید میشه و در کنار یکدیگر قرار میگرین تا میشه یه کد12 رقمی
2.کل کد توی یه فیلد ذخیره میشه و اصلا شباهتی به user و pass کارت اینترنت نداره
3.تمامی اطلاعات در دیتا بیس ثبت میشه مثال یکی از دوستان که مشتری واقعی ایرانسله تمامی کارت های اریانسل رو نگنه داشته و الان یه مجموعه داره یه روز من یکی رو برداشتم و زنگ زدم به ایرانسل و گفتم من این کارد شارژ رو خریدم و الان که کد رو مزنم شارژ نمیشه سریال رو پرسید و گفت 10 ماه پیش یکی ازش استفاده کرده که همون دوستم بود

تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که یه پک 10 یا 15 تای از شارژ های ایرانسل رو بخرم و اون موقه ببینم اعداد در کارت های بعدی چه تغییری کردن
اون دوستمون که رفته 200تا کارت ایرانسل جمع کرده 100 سال هم اگه تلاش کنه به جایی نمیرسه
باید کارت شارژ هایی رو بررسی کنیم که پشت سره هم تولید شدن تا متوجه تفاوت اون ها بشیم
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۳۳:۴۷)haitman نوشته است: [ -> ]با سلام به تمامی دوستان
واقعا خسته نباشید از اول تاپیک تا اخرشو خوندم
ببینید دوستان من حدود 4 ماه تو نخ ایرانسلم که یه راهی چیزی پیدا کنم تا از شر این هزینه ها راحت بشم
تا حالا اینا دستگیرم شده
1.همون ظور که یکی از دوستان گفتن کد های 12 رقمی تولید نمیشه بلکه کدهای 6 یا 4 رقمی تولید میشه و در کنار یکدیگر قرار میگرین تا میشه یه کد12 رقمی
2.کل کد توی یه فیلد ذخیره میشه و اصلا شباهتی به user و pass کارت اینترنت نداره
3.تمامی اطلاعات در دیتا بیس ثبت میشه مثال یکی از دوستان که مشتری واقعی ایرانسله تمامی کارت های اریانسل رو نگنه داشته و الان یه مجموعه داره یه روز من یکی رو برداشتم و زنگ زدم به ایرانسل و گفتم من این کارد شارژ رو خریدم و الان که کد رو مزنم شارژ نمیشه سریال رو پرسید و گفت 10 ماه پیش یکی ازش استفاده کرده که همون دوستم بود

تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که یه پک 10 یا 15 تای از شارژ های ایرانسل رو بخرم و اون موقه ببینم اعداد در کارت های بعدی چه تغییری کردن
اون دوستمون که رفته 200تا کارت ایرانسل جمع کرده 100 سال هم اگه تلاش کنه به جایی نمیرسه
باید کارت شارژ هایی رو بررسی کنیم که پشت سره هم تولید شدن تا متوجه تفاوت اون ها بشیم

سلام
منم به این موضوع فکر کردم چون یرای آی اس پی هم همین امتحان رو کردم USER ها یکی یکی اعدادشون بالا می رفت ولی PASS ها به کلی فرق داشت خوب بریم سره اصله مطلب اینی که شما می گی درسته
نمیشه یه رابطه ای بین سریالهایی که پشت سر هم تولید میشن پیدا کرد چون معمولاً این سریالها بصورت رندم تولید میشن.
تازه با روش آزمون خطا هم نمیشه این عددو بدست آورد چون به ازای سه شارژ نا معتبر متوالی سیمکارت میره تو لیست سیاه(البته همراه اول اینطوریه ایرانسلو نمیدونم)

بهتره بگردین دنبال روشی که سیمکارت شما که با مرکز ارتباط برقرار میکنه نیاز به اعتبار نداشته باشه یا همیشه اعتبار داشته باشه یا ازش کم نشه!(مثلاً یه دستگاه یا یه نرم افزاری طراحی بشه که رو موبایل نصب بشه)

البته همه این کارها باعث میشن اطلاعات و قدرت خلاقیت آدم بره بالا وگر نه ارزششو نداره. چرا؟ چون:

1)من عقیده دارم انسان چه خودش بخواد و چه نخواد همشه هزینه چیزایی که تو زندگی داره رو پرداخت میکنه
2) اگه آدم این وقتو بذاره تو یه کار دیگه ای که درآمد ایجاد کنه هم میتونه پول تلفنشو پرداخت کنه و هم پس انداز بکنه!!!
خلاصه بگم:
پول تلفن باید داد پول گاز جدا و دیگر هیچ
به نظر من هم نمیشه با خریدن مثلا 50 تا کارت چیزی متوجه شد!
چون اونی که فکر ساخت این کدهارو کرده حتما فکر این رو هم کرده که نشه با گذاشتن 50 تا کارت که پشت سر هم تولید شده چگونگی ساخت کدهارو در آورد!

ولی همیشه یه راه ساده که به خاطر ساده بودنش حتی فکر هم در موردش نمیکنیم هست!
سلام
بیبینید برنامه نویسهای ایرانسل اینجوری که من شنفتم هندی هستن هندیها فکر همه جاشو کردن اینکه بخواهین الگوریتمشو پیدا کنید محاله
شما بیا یه تکست باکس روی فرم ایجاد کن یه تایمر هم اضافه کن interval 100 بده بعد این کدو بنیویس
کد:
Private Sub Timer1_Timer()
Text1.Text = Rnd * Timer
End Sub
بیبین هر 1 ثانیه یه عددتولید شده بهت میده بر اساس یه سری الگوریتم بصورت rendomize دیگه از این ساده تر بلد نبودم بگم بیبین این الگوریتم چطوری تولید میشه؟
ایرانسل مطمعنن به روشهای هست که به این راحتی پیدا نمیشه
من کاملا با اقای ilgar موفقم
یه مدت بود یک سال پیش من خیلی با تلفن زنگ میزدم تا یه روز رفتم کیوسک یه کارت تلفن گذاشتم بعد یه کارت تلفن دیگه روی کارت تلفنی که وارد دستگاه شده بود گذاشتم کارت تلفنی زیری را کشیدم (گوشی هم برداشته بودم ) بعد باهاش تماس گرفتم دیگه پول کم نمیکرد به همین راحتی اومدم تهران اینکارو کنم نشد 2 تا کارت تلفن نمیشد وارد دستگاه کنی اما اینجا میشه بعضی موقعه ها میرم میزنگم با فندک برقی هم میشه کارهایی کرد
شما باید برید سراغ روشهای دیگر حتا اگر بتونید با این روش به موفقیت برسید 50 تا کارت شارج را بدزدی اولا این دزدی از مردمه
دوما سریع پیگیری میکنند میفهمند که کسی از این شارج ها استفاده کرده بعد سریع میگیرنت مثل اب خوردن بعد یه حالی بهت میدن
واسه من فرقی نداره ایرانسل که مال بابای من نیست
من میگم این راه اشتباست این راه را ادامه ندید به روشهای دیگر فکر کنید
امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه
موفق باشید
دوستان عزیز در دنیای بی نهایت کامپیوتر هیچ چیز غیر ممکن نیست
برنامه نویسای ایرانسل هندی باشن یا ایرانی یا هر جای دیگه فرقی نداره بالاخره اشتباه پیش میاد.البته یه راه هست اما خوب نا مردیه
شما میرید به یکی از مارکز مشترکین ایرانسل و در خواست یه کارت شارژ 10000 تومانی رو میدی وقتی زمان پول دادن شد شما خیلی سریع یه عکس از سریال کارت شارژ میگیرید و بعد یه عذر خواهی مکنید و میگید پول کافی همراه تون نیست و بعد از خارج شدن به 140 زنگ بزنید و بگید کارت شارژ خریدید و شماره رمز نا خواناست اون میگه سریال رو بگو شما می گید و بعد رمز رو برای شما بار گو میکنه اما گفتم که نا مردیه

من ایمان دارم ایرانسل هک میشه

راستی کسی هست که بتونه اطلاعات روی سیم کارت ایرانسل رو در بیاره؟؟؟
منظورم اون حافظه ای که شماره تلفن ها ثبت میشن نیست منظورم حافظه ای که سریال سیم کارت توشه
بیبین من کسیم که فکر هک یاهو از سرم بیرونه نمیره دارم ثانبه به ثانیه اطلاعتو بیشتر میکنم تا بتونم این اروزم براورده کنم واسه همه خنده داره واسه همه محاله اما به کسی اهمیت نمیدم
و میگم میتونم
هیچ چیزی نیست که هک نشه هیچ چیزی نیست که راه نفوز نداشته باشه
اما روشی که دارید پیش میرید اشتباه اگر اینکارو کنی ایرانسل پیدا میکنه اگر بتونی.
من دارم راه درست را به شما نشون میدم
کسی نیستم که بخوام راهنمایی کنم
این راه را ادامه ندید........
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7