ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک شارژ ایرانسل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
به نظرم بی خیالشیم بهتره من 6 ماه پیش حدود 1000 تا سریال کارت شارژ را وارد اکسل کردم تا ببینم رابطه ای است یا نه وقتی فکرشو کردم دیدم حدود دوازده میلیارد عدد رو احتمال بدیم که عمرم کفاف نمیداد و لی باید سعی کنیم
سلام
من اگر بگن این راه را ادامه بدید به موفقیت میریسید ادامه نمیدم
مثل اینکه میمونه میری تلاش میکنی میری گنج پیدا میکنی اخرش میگرنت هم چیری که پیدا کردی ازت میگیرن هم تو یه عمر گرفتار میشی
اگر کسی بتونه به این الگوریتم دست پیدا کنه وقتی ایرانسل بیبینه 40 تا کارت استفاده شده و مردم شکایت کردن سریع میره چک میکنه این کارت شارجها را کی استفاده کرده مثل اب خورن بیدات میکنن
به فرض به این الگوریتم دست پیدا کردین میخواهیین زنگ بزنید به دوست دخترتون این جراتو دارین که واسه مردم دردسر ایجاد کنید؟
دوست من یه گوشی نوکیا ساده پیدا میکنه جلو خودم پیدا کرد گوشی را برداشت ازش استفاده کرد بعد یک ماه تو دادگاه دیدمش از رو شماره سریال گوشی پیداه کردن بودنش واسه یه گوشی داده بودنش به دادگاه
من خودم دوست دارم کاری کنم شارج کم نکنه هر کاری که بگین انجام دادم
یه چیز هست به است تایمر زمانی که پول کم میکنه
باید این تایمر را از کار انداخت فکر کنم راه داشته باشه و این راه را باید پیدا کرد.
نه بری اینکه کارت شارج پیدا کنی بعدش هم یه حالی ایرانسل بهت بده
میگما حالا خودمونیم، بیاین و یه کاری بکنین بشه سر ایرانسل رو گول مالید و مفتی شارژ کرد.
این که ویروس بسازیم که فایده نداره.
جفنگ گفتم یا نه همچین کاری هم میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان
اگر شما كارت شارژي خريديد بعد مشاهده كرديد كه قبلا استفاده شده كافيه با ايرانسل يا همون 140 تماس بگيرين بعد اگر كسي ديگه مصرف كرده باشه به شما ميگه و كارت اون طرف رو ميسوزونه
ايرانسل مال آفريقاي جنوبي هست اگه هندي ها برنامه نوشتن من در جريان نيستم
چرا نميايد همراه اول كه مالخودمونه رو كرك كنيم
نقل قول: چرا نميايد همراه اول كه مالخودمونه رو كرك كنيم

اینم خوبه.
ولی از اونجایی که دولت آتیش میگیره یکی ازش یه چیزه مفتی بکشه، اگه بفهمن میان پدرمونو در میارن.

وای نمیدونین اون اولا که خط همراه اولا اومده بود چه حالی میداد. جایی نبود که من زنگ نزنم. فکر کنم خودم تنهایی یه یک ملیونی به مخابرات ضرر زدم. یه یک ماهی حال کردم اساسی...................
خارج ،داخل. هرجا که فکرشو بکنی. گاهی وقت ها دیگه گوشم داغ میشد از بس حرف میزدم. گوشیم تند تند شارژ خالی میکرد. تو دانشگاه اون کسایی که میدونستن خط من اینجوری هستش دیگه با گوشی خودشون زنگ نمیزدن همش گوشی من دستشون بود.
خلاصه خیلی حال داد.
بعد که همراه اول تعطیل شد رفتم سراغ تلفن کارتیو حالا هم ایرانسل.
خیلی دوست دارم این ایرانسله نامرد که راسه ساعت 11 شب که میشه آنتنش میپره را یه حاله حسابی ازش گرفته بشه.
ایرانسل هم اوایل مشکل داشت ، واسه اینترنت پول کم نمیکرد
حساب کردم 20 هزار تومن استفاده کردم ، هیچی از اعتبار کم نکرد

برای کرک ایرانسل هم احتمالا از این دو حالت خارج نیست :
1- یا یه حالت بانک اطلاعاتی داره ، یعنی شماره ها از قبل به بانک اطلاعاتی داده شدن ، که احتمالش کمه و کرکش هم تقریبا غیر ممکنه.
2- همین حالتی که شما دارید بررسی میکنید ، یعنی قاعده و قانونی بین اعداد هست ، اگه اینجوری هم باشه ، قاعدش فکر نکنم به این سادگی ها باشه
باید همه روابط ریاضی از قبیل باقیمانده نسبت به یه عدد خاص ، همنهشت بودن نسبت به یه پیمانه خاص ، یا خیلی چیزهای دیگه باشه
یک چیز دیگه هم ممکنه و اون اینکه : این قاعده فقط برای یه تعداد از کارتها باشه ، یعنی مثلا برای2000 تومنی مثلا 10 جور قانون باشه ، یعنی از هر کدوم از این قواعد پیروی کرد ، 2000 تومن به اعتبار SIM اضافه بشه ، پس نباید دنبال ارتباط بین همه این شماره ها گشت
به نظر من ارزششو نداره آدم وقت بزاره روش ، چون یه جورایی دزدیه ( البته ایرانسل هم کم سر مردم کلاه نمیزاره و این دزدی در واقع متقابله! )
نقل قول: این قاعده فقط برای یه تعداد از کارتها باشه ، یعنی مثلا برای2000 تومنی مثلا 10 جور قانون باشه ، یعنی از هر کدوم از این قواعد پیروی کرد ، 2000 تومن به اعتبار SIM اضافه بشه ، پس نباید دنبال ارتباط بین همه این شماره ها گشت

ببین من نمیگم بیایم یه فرمول در بیاریم که باش خطه مون رو شارژ کنیم .من میگم بیایم یه کاری بکنیم که شارژ کم نکنه.
موقعی که من کارت تلفن ها رو هک میکردم اینجوری بود که با فندکهای برقی (اونایی که سنگ ندارن. جدیدا. نه اونایی که با برق کار میکنن) جرقه ای که تولید میکرد را میزدم به اون صفحه ی مسیش ، اون وقت نمی دونستم چه بر سرش میومد(این کار رو از یه سرباز یاد گرفتم که بچه فیروز آباد بود بود که تو اصفهان باهاش آشنا شدم) که قفل میشد. یعنی اگه 50 تومان تو کارته بود ،همون 50 تومان میموند و میتونستم N ساعت باهاش حرف بزنم. الان هم تو بعضی شهر ها مثل آبادان که توسط دوستای قدیمیم که اونجا دانشجو هستن امتحان شده جواب میده ولی تو اصفهان دیگه جواب نمیده.

من میگم یه کار اینجوری به سره ایرانسل در بیاریم که اصلا شارژ کم نکنه نه اینکه شارژه مفتی به دست بیاریم چون این وسط یه بدبختی که رفته شارژ خریده سرش کلاه میره نه ایرانسله نامرد.
اها یه نکته !

قبلا (7-8 ماه پیش) سرور های ایرانسل و همراه اول !

سرور های این اپراتور ها شب ها ساعت 12:00 واسه 4-5 ثانیه ReStart میشدن بحساب واسه Refresh شدن سرور و....

خوب تو این مدت هرکی شارژ وارد میکرد = شارژ وارد شده وارد میشد ولی ! کارت شارژ دوباره قابل استفاده بوووووود !

یکی از دوستای نزدیکم تست کرده بود و قسم میخورد جواب میده

منم اون موقع حال نداشتم تست کنم :دی

تا اینکه 1-2 هفته بعد فهمیدن وجلوی این کارو گرفتن و......

البته مطمعن هستم و مطمعن باشید سیستم های این اپراتور ها هنوزم بی نقص نیستن و دارای نواقصی جالبی هستن که به درد میخورن :دی

دوستان یه چیز خیلی بی ربط

نمی شه با مودم GSM که به کامپیوتر وصله !
یه برنامه باشه که اعداد تصادفی درست کنه !

و اونو تست کنه !
و چند ساعت فقط عدد تست کنه ! ( هی عدد ارسال کنه )
شاید یکی از اعداد درست در بیاد و شارژ کنه سیم کارتو !

بعد چند ساعت میای می بیینی سیم کارت 10 هزار تومان شارژ شده !
سلام.
اول از همه که باید الگوریتم تولید عدد رو به دست بیاری. همین جوری بخوای 12 عدد رو شانسی کنار هم بچینی 10*...*10*10*10(12 تا 10) حالت عدد میشه تولید کرد که فکر کنم تا بخواد شانس بهت رو کنه وسیله دیگه ای جای موبایل رو گرفته باشه.
فرض الگوریتم رو به دست بیاری. باید اون قدر عدد تست کنی تا یکیش تو دیتابیس ایرانسل باشه که وقتی میفرستی ازت قبول کنه. 100% تو بخش امنیت ایرانسل این قضیه لحاظ شده که اگه مثلا 5 بار سریال اشتباه فرستادی خطت 1 ساعت مسدود شه. این جز ابتدایی ترین روش هاست و مطمنا ایرانسل این قضیه رو لحاظ کرده. تازه اگه بهت لطف کنه و خطت رو نسوزونه.
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۴:۱۶:۴۷)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
اول از همه که باید الگوریتم تولید عدد رو به دست بیاری. همین جوری بخوای 12 عدد رو شانسی کنار هم بچینی 10*...*10*10*10(12 تا 10) حالت عدد میشه تولید کرد که فکر کنم تا بخواد شانس بهت رو کنه وسیله دیگه ای جای موبایل رو گرفته باشه.
فرض الگوریتم رو به دست بیاری. باید اون قدر عدد تست کنی تا یکیش تو دیتابیس ایرانسل باشه که وقتی میفرستی ازت قبول کنه. 100% تو بخش امنیت ایرانسل این قضیه لحاظ شده که اگه مثلا 5 بار سریال اشتباه فرستادی خطت 1 ساعت مسدود شه. این جز ابتدایی ترین روش هاست و مطمنا ایرانسل این قضیه رو لحاظ کرده. تازه اگه بهت لطف کنه و خطت رو نسوزونه.

خب این موضوع رو می شه چک کرد! شما یه سیم کارت بخر، شروع کن عدد های اشتباه وارد کن ببین می سوزه یا دسترسیت قطع می شه(من جی اس ام مودم دارم، اگه به قول پیمان این سیستم ابتدایی رو راه ننداخته باشن، من پایم بشینیم یه چیزی بنویسیم که شروع کنه به صورت Random عدد ها رو Generate کنه)
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7