به نظر من ايرانسل چند وقت يك بار الگريتم كد شارژ رو تغيير ميده !!
پس اين بحث هاي ما فايده اي نداره!!! بهتره به سايت echarge.ir حمله كنيم و ديتابيس سايت رو اينجكت كنيم . شايد به جايي رسيديم .
Ahhhhhhhhhh حواسم نبود از كجا ديتابيس رو اين سايت باشه ؟؟ شايد همه كد شارژ ها يه جاي ديگه باشه ؟؟؟؟ شايد هم كد شارژ ها رو كد كرده باشن و نميتونيم ديكد كنيم!
اصلا منو چه به اين حرفا ؟؟
به هر حال بايد زياد بررسي بشه !!!
موفق باشيد.
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]به نظر من ايرانسل چند وقت يك بار الگريتم كد شارژ رو تغيير ميده !!
این نظر شماست، قطعی نیست!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]پس اين بحث هاي ما فايده اي نداره!!!
نتیجه گیری که کردی بر اساس نظر شخصیته که قطعی نیست، پس نتیجه گیریت پَر!!!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]بهتره به سايت echarge.ir حمله كنيم و ديتابيس سايت رو اينجكت كنيم . شايد به جايي رسيديم .
شاید!!!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]Ahhhhhhhhhh حواسم نبود از كجا ديتابيس رو اين سايت باشه ؟؟ شايد همه كد شارژ ها يه جاي ديگه باشه ؟؟؟؟ شايد هم كد شارژ ها رو كد كرده باشن و نميتونيم ديكد كنيم!
موفق باشيد.
شما ای کاش به جای مطرح کردن این همه شاید، یه کاری می کردی، به قول خودت زیاد بررسی می کردی!
گیریم کرک شد یا هک شد
خلال و حرومش رو چی میخواید بگید !؟
نگید فقظ واسه نشون دادن نقص به مسولان هست !!!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۴۷)far_222000 نوشته است: [ -> ] (۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]به نظر من ايرانسل چند وقت يك بار الگريتم كد شارژ رو تغيير ميده !!
این نظر شماست، قطعی نیست!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]پس اين بحث هاي ما فايده اي نداره!!!
نتیجه گیری که کردی بر اساس نظر شخصیته که قطعی نیست، پس نتیجه گیریت پَر!!!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]بهتره به سايت echarge.ir حمله كنيم و ديتابيس سايت رو اينجكت كنيم . شايد به جايي رسيديم .
شاید!!!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۲۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]Ahhhhhhhhhh حواسم نبود از كجا ديتابيس رو اين سايت باشه ؟؟ شايد همه كد شارژ ها يه جاي ديگه باشه ؟؟؟؟ شايد هم كد شارژ ها رو كد كرده باشن و نميتونيم ديكد كنيم!
موفق باشيد.
شما ای کاش به جای مطرح کردن این همه شاید، یه کاری می کردی، به قول خودت زیاد بررسی می کردی!
دوست عزيز سلام.
به راحتي ميشه فهميد كه الگريتم ها دارن عوض ميشن !!! خودتون هم ميتونيد تست كنيد . شماره كارت شارژ چند ماه پيش رو وارد كنيد نتيجه رو نگاه كنيد . ميبينيد كه نوشته رمز وارد شده صحيح نميباشد !!!!
پس اين دليلم درست هست
موفق باشيد .
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۶:۵۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]گیریم کرک شد یا هک شد
البته مسائل حلال و حروم، مسائل شخصی هستن!!!!
شما صرفاً می تونین انذار بدین!!
وقتی به مرحله اجرا دراومد، قانون مجازات اسلامی می تونه حکم صادر کنه!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۶:۵۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]گیریم کرک شد یا هک شد
مهم اينه كه هك بشه !!!!
عواقبشو فك كنم بشه تحمل كرد. خدا رو چه ديدي
شايد به خاطر اين كه باگ رو پيدا كرديم جايزه هم بدن كه 100 % ميدن اخه ايرانسل پايست
... نه مثل بعضي سايت ها و سرورها كه ميان زنگت ميزنن فحش هم ميدن (تجربه كردم
)....
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۳۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]دوست عزيز سلام.
به راحتي ميشه فهميد كه الگريتم ها دارن عوض ميشن !!! خودتون هم ميتونيد تست كنيد . شماره كارت شارژ چند ماه پيش رو وارد كنيد نتيجه رو نگاه كنيد . ميبينيد كه نوشته رمز وارد شده صحيح نميباشد !!!!
پس اين دليلم درست هست
موفق باشيد .
خب وقتی یه رمز استفاده می شه پیغام می ده رمز وارد شده صحیح نمیباشد، این به الگوریتم ربطی نداره که!!!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۴۳)far_222000 نوشته است: [ -> ] (۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۶:۵۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]گیریم کرک شد یا هک شد
البته مسائل حلال و حروم، مسائل شخصی هستن!!!!
شما صرفاً می تونین انذار بدین!!
وقتی به مرحله اجرا دراومد، قانون مجازات اسلامی می تونه حکم صادر کنه!
والا منم نگفتم ميخوام هك كنم استفاده كنم !!! آخه كيفش تو اينه باگ در بياري
وگرنه من چند ماهه سيم كارتمو شارژ كردم !!چون نيازي ندارم بهش ! كسي كارم داشت مياد نت
موفق باشيد.
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۰۰:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ] (۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۳۲)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]دوست عزيز سلام.
پس اين دليلم درست هست
موفق باشيد .
خب وقتی یه رمز استفاده می شه پیغام می ده رمز وارد شده صحیح نمیباشد، این به الگوریتم ربطی نداره که!!!
راست ميگيا !!!!
نه اينكه ايرانسلي نيستم يادم رفته !!!
ولي به نظر من ميان الگريتم ايجاد كد شارژ رو تغيير ميدن شايد يه نفر الگريتم رو به دست اورد. اونا بايد فكره اينجاشو كرده باشن
ولي خداييش بايد سيستم قوي اي باشه . برنامه نويسش كي بوده ؟
چون بايد همه جوانب رو در نظر بگيره تا حداقل و كمترين صدمه به سيستم برسه !
اینو ببینید
پسهای شماره47 و 48 و 49 و 50 و 51
فکر کنم اینجوری بهتر باشه
نقل قول: به راحتي ميشه فهميد كه الگريتم ها دارن عوض ميشن !!! خودتون هم ميتونيد تست كنيد . شماره كارت شارژ چند ماه پيش رو وارد كنيد نتيجه رو نگاه كنيد . ميبينيد كه نوشته رمز وارد شده صحيح نميباشد !!!!
پس یعنی اینکه ، اگه کسی یه کارت شارژ ماله ماه قبل داشته باشه، نباید جواب بده دیگه......................
به نظرم این نظریه غلطه
نقل قول: گیریم کرک شد یا هک شد
مهندس حلاله، حلال.
از شیره مادر هم حلال تر.
روزانه میلیون ها تومن حق ملت را می خورن.
حالا شما دنباله حروم حلالش می گردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه حق بیت المال را می خوای بخوری، اگه حق شخص خاصی را می خوای بخوری ، حرومه.
اما این از همه چیز حلال تره
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۲۷:۰۲)mahdi20 نوشته است: [ -> ]اگه حق بیت المال را می خوای بخوری، اگه حق شخص خاصی را می خوای بخوری ، حرومه.
سلام.
این که از دولت چیزی بکنی حلاله رو کاملا قبول دارم. چون این همه حق مارو میخورن مام حق خودمون رو میگیریم.
ولی در این مورد اگه شما از سریالی استفاده کنی ممکنه قبلا کارتش صادر شده باشه و فروخته شه به یه بنده خدایی و ضرر رو اون میکنه نه ایرانسل.
این خط پایین رو مطمن نیستم.
این که ایرانسل 100% دولتی نیست. مال یه سرمایه گذار از آفریقای جنوبی هست. میگن 51% سهماش ماله دولته.
نقل قول: مهندس حلاله، حلال.
از شیره مادر هم حلال تر.
روزانه میلیون ها تومن حق ملت را می خورن.
حالا شما دنباله حروم حلالش می گردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه حق بیت المال را می خوای بخوری، اگه حق شخص خاصی را می خوای بخوری ، حرومه.
شما با یکی دعوا کنی بیان باباتو ببرن بنظرت درسته ؟؟؟
یا مثالای شبیه همین
یکمی فکر کنید !!
ذولت درست و غلط با من و شما نیست حسابشون اون دنیا
همین امروز رفتم بیرون انقدر روزه خور احمق دیدم که حالم بهم خورد
اینها همه روزی جواب پس خواهند داد
!!!