چییییییییییییی؟
ویروس به نام شما بودهههههههههه
بایا یه دروغی بگو که درست در بیاد
از لینک صفحه 1را بخون
تا صفحه اخری
این ویروس هم 2 تا ورژن بوده حالا خوبه پله به پله بچبچه ها هی انالیز میکردم من عوض میکردم
بعد بیا اتهام بچسبون
در ضمن هم با زبان دلفی مینویسم این ویروسو هم با وی بی هم با دات نت
با 3 تا زبان مینیویسم
خیلی زورم میاد میایی میگی این مال منه قسم میخورم که حتی نمیدونی چجوریه
خوب کاری نداره
مگه نمیگی شما نوشتیش؟
با یه روش دیگه بنویسش
منم با 3 زبان برات مینیویسم
About 2,370 results (0.25 seconds) Search Resultsسورس کد ورژن جدید ویروس دوست دارم ساغر - [ Translate this page ]
2 ژوئن 2009 ... اینم سورس کد ورژن جدید ویروس دوست دارم ساغر که خودم نوشتم در مورد ویروس بیشتر جاهاش خط به خط توضیح دادم فقط عکشو عوض کردم کسی حتا بیاد یه خط ...
forum.iranled.com › هك وكرك و ويروس › ويروس و آنتي ويروس - Cached
ویروس واقعا كله خر - 2 Apr 2009
ویروس دوست دارم ساغر - 11 Mar 2009
آنتی ویروس آنلاین - 18 Nov 2006
More results from forum.iranled.com »
اولین جایی که ثبت شد توی ایران ویج بود
اینجا هم بخون در مورد یه ساخت جوجه ویروس توضیح داده
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=12794
اینقدر سطح سواد دارم که از اطلاعات تو استفاده نکنم
(۱۱-مهر-۱۳۸۹, ۲۱:۱۳:۰۴)HackerC21 نوشته است: [ -> ]سلام دوست من، ازتون يه سوال دارم به نظر شما تقليد كار خوبيه؟
اگه سري فيلم هاي اَره رو ديده باشيد "جان" ميگه: "به نظر مردم تقليد كردن يه كار جالبه اما به نظر من خيلي نا خوشايند مياد!" منم با نظر اون كاملا موافقم! يعني شما الان دوست داريد ويروسي رو كه خودتون درست كرديد من با نام خودم تو يه جاي ديگه بنويسم و به نام خودم معرفي كنم؟! با تمام احترامي كه براي شما قائل هستم لطفا ديگه از نوع ويروس هاي I love you درست نكنيد يا حداقل با اين نام معرفي نكنيد اين ويروسي رو كه شما نوشتيد در اصل مال من بود كه الان شما با نام خودتون ثبت كرديد!
و حالا ديگه مال شماست.
سلام مهندس مطمئنم شما اصلا کد این شبهه ویروس رو ندیدی و فقط از روی این لیست نظر دادی
چون مطمعنا اگه این کارو میکردی با رشوه کلان هم حاظر نمیشدی این پست رو بزنی و ابروی برنامه نویسی خودتو ببری
این کد مال زمانی هست که این بابا 1 ماه vb کار میکرد کل این کارها رو با Batch file انجام میده و ادرس فایلها و درایوها رو به این صورت داده
c:\boot.ini
d:\boot.ini
که اگه ویندوز تو درایو cیا d بود این فایل رو پاک کنه و اگه تو درایو C باشه هیچی به هیچی
واقعا اگه این سورس شما باشه (نمیشه گفت برنامه نویس چون هر کی کار با داس بلد باشه میتونه با بچ فایل بنویسه و این کدها همه جای نت ریخته و قبل از شما 1000 نفر اینها رو نوشتن)شما ادم ..... هستین و فقط میشه به پستتون خندید
(۱۴-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۵۵:۴۱)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]سلام
کارهایی که گفتی اشنایی کامل بهش دارم
دستوری هم که گفتی بلدم دوست عزیز
ممنون از نظری که دادی
ویروس میکر بنویسی سریع تو اینترنت میپیچه و انتی ها میان سراغش
دوست عزیز فکر کنم دیگه با وی بی کار کردی و میتونی یه برنامه بنویسی من وقتی که ساختم سورشو واست میزارم تا بیبینی و روش کار کنی تربه برنامه نویسیت هم بیشتر میشه
ویروس دوست دارم ساغر اگر شما اصلشو بیبینی عکس یه دخترست که جریانها داره یه سایت بود به اسم www.dvb-upload.com بهش حمله کردیم ویروسمو اپلود کردم وقتی ویروس را دانلود میکردن هم عکس دختره را نشون میداد هم ویروسه اجرا مشید ای پی منو ایگنور کردن حدود 2400 نفر دانلود کردن با اسمهای متفاوت خلاصه ایمیل منو هم نشون میداد اول رفتن ایدیمو دی اکتیو کردن که بد جور حالمو گرفتن بعد تغییرات کلی در سایت دادن
من خودم عمدا سورس کدهامو میزارم حالا که کار بزرگی باشه که کار کوچولویی که دیگه سعی کنم از دستورات جدید در ویروسم استفاده کنم و وابسته نشم به کار قبلیم
دوست دارم همه از نقطه ضعفهای ویندوز یه باگ پیدا کنیم و نفوز کنم بهش مثلا باید ویروسی بنویسیم که ویندوز 7 هم از کار بندازه مثل یه کرم تو مسنجر یاهو پخش بشه
مطمئن باش اینکارم باید با کار قبلیم خیلی تفاوت داشته باشه ایندفه واقعا میخوام یه ویروسی بنیویسم به اسم واقعی طرف و اینو باید بندازم به جون سیستم دانشگاه یعنی باید کاری کنم تو یکی از دانشگاه های ازاد شهرستان ...... مثل یه کرم بریزه تو سیستم هاشون
میخوم سر یه تایم مشخص شروع به فعالیت کنن یعنی مثلا یه روز مشخص شده بی صدا شروع به فعالیت کنه و سر تایم مخشخص شده تمامی سیستم های دانشگاه را بریزه هم
ولی فکر کنم برنامه deep freez نصب کرده باشن که کارمو خیلی سخت میکنه
میخوام ترکیبی از کیلاگر و ویروس باشه اتوماتیک 1 ماه پسوورد بدزدم وقتی که کارم تموم شد اتومات بعد یک ماه میخوام فعالیت مخربانه ویروس اجرا بشه جوری که فراموش نکنن
بچه ها سلام.من تازه واردم.چه جوری ویروس میسازین؟سورس چیه؟؟!!!
برو بابا تا میام فایل رو Exe میکنم بعد میدم مایکروسافت انتی ویروس چک کنه
زودی شناسایی میکنه :))
نظري نيست دوستان
ويروس تست شد اصلا توران نميسازه بعد از فرمت كردن درايور ها فرمت ميكنه اما اتوران نميسازه واسه محكم سازي بعد وقتي هم اجرا بشه ويندوز هم بالا مياد هيج اتفاقي هم نميفته فقط فرمت ميكنه و بس
دوستان کسی نیست که این ویروس را گسترش بده سازنده برنامه که ادعا بر کپی نکردن سورس و نوشتن ویروس توسط خودش را میکنه نمیتونه اینها را بهش اضافه کنه؟
ببخشيد دوستان ويروس اصلي کدومه تو ويروسس دوست دارم ساغر؟
داداش خیلی ویروس بدیه خیلی اذیتم کرد یه نفر اینو رو خودم اجرا کرد واقعا پدرم در اومد خیلی نامردی هست :(
روزی 100 نفر اینجور اذیت میشن
(۰۷-مرداد-۱۳۹۳, ۰۳:۰۶:۵۹)abtis نوشته است: [ -> ]داداش خیلی ویروس بدیه خیلی اذیتم کرد یه نفر اینو رو خودم اجرا کرد واقعا پدرم در اومد خیلی نامردی هست :(
روزی 100 نفر اینجور اذیت میشن
حالا از کجا میدونی همین برنامه بوده که اجرا شده؟
اولا سلام خدمت اساتيد
ما دوباره امديم
ميگم بجاي اين حرفا بياين خودمون يك ويروس درست و حسابي بنويسيم.
چند تا مهندس و جمع كنيد دور هم تا با نظر هر كدوم يه چيزي بشه
هر كس موافقه يه پ.خ بده
با سپاس
(۰۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۲۲:۳۱)A.P-H@ck3r نوشته است: [ -> ]ميگم بجاي اين حرفا بياين خودمون يك ويروس درست و حسابي بنويسيم.
چند تا مهندس و جمع كنيد دور هم تا با نظر هر كدوم يه چيزي بشه
در پروژههای گروهی اول تعیین هدف میشه بعد باقیه کار ها ..
حالا هدف از این کار چیه؟ و چرا اید چنین چیزی نوشته بشه؟