ممنون از همه دوستان ....
دقتیکه من میخوام فراتر از ADC میکروی AVR هست و ارزش داره چند تومنی بیشتر براش خرج کنم ، با این تفاسیر به پیشنهاد بعضی دوستان اگر از ADC 12 یا 16 بیتی مجزا استفاده کنم فکر کنم کار دقیقتر باشه چون همه راه هایی که شما فرمودید درست ولی درصد خطای یک آی سی ADC از همه روشهای بالا باید کمتر باشه ..
حالا بحث استفاده از چه نوع ADC خارجی رو دارم ، شنیده ام از دوستان که 16 بیتی خیلی نویز پذیره و حساس و برای کار من 12 بیتی کافیه پس میرم سراغ 12 بیتی ، خوی نوع ارتباط هم مختلف هست موازی آسان ولی پایه زیاد میبره و سری مشکل و پایه کم میبره ، اگر من بخوام دوتا ADC12 بیتی موازی و یک LCD به یک میکرو مثلا مگا32 وصل کنم فکر کنم پایه کم بیاد ، پس باید سراغ نوع سری یا روش ارتباط دیگری رفت ..
حالا یکی از دوستان لطف کنه نحوه ارتباط این دو مدل ADC رو مختصر توضیح بفرماید
ممنون
نقل قول: با این حساب من دیگه به خودم جرأت نمیدم با شما بحث کنم . چون من در این زمینه کار نکردم و فقط یکی دو ساعت روش فکر کردم. پس هر مطلبی رو که لازم و مفید میدونید برای آقای bozonghare بذارید
من فقط می خواستم شما هم با این روش آشنابشی و ایرادات روش خودت رو هم متوجه بشی برای زمان هم خیلی مشکل ایجاد نمی کنه شما تو هر بار لوپ می تونی از ۴ تا عدد خونده شده قبلی استفاده کنی نیاز نیست هر بار ۵ بار بخونی ولی در مورد کند بودنش درسته تو پست اول هم فکر کنم گفتم
نقل قول: حالا یکی از دوستان لطف کنه نحوه ارتباط این دو مدل ADC رو مختصر توضیح بفرماید
ممنون
adc ها رو باید مراقب باشی بعضی هاشون (مخصوصا این هایی که برای صوت طراحی شدن ) با همون روش شیفت به ۱۶ بیت می رسن واصلا به درد بخور نیستن پروتوکل ها شون هم دردسری قبل از اینکه بخری حتما به فکر ارتباط با میکرو هم باش نوع موازی تقریبا هیچ کاری ندراه ولی هون مشکل تعداد پایه ها هست
یکی یادمه تو iranled یه برنامه برای ارتباط با یکی از این ADC ها گذاشته بود بگردی پیدا می شه
خوب پس باید برم سراغ همون 12 بیتی پس این 12 پایه رو اشغال میکنه خوب ممکنه بهتر توضیح بدید من که چیزی پیدا نکردم! مثلا ADC1242 با مگا 32 ؟؟
من پروتئوسم ورژن پایینه نتونستم بازش کنم
در مورد مشکلی که میگین میتونین یه کاری بکنین. هر ADC رو به یه مگا 8 متصلش کنید(موازی) بعد اطلاعاتو بصورت سری به هم بفرستین
مداریکه من گزاشتم فقط آی سی های مربوطه بود ..
شما میفرمایید به دوتا مگا8 دوتا ازین ADC ها وصل بشه و بعد با هم ارتباط داشته باشند؟ و بعد تو مستره محاسبات خودمون انجام بشه درسته؟ خوب این ارتباطات چگونه است؟
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۴۵:۰۹)bozonghare نوشته است: [ -> ]شما میفرمایید به دوتا مگا8 دوتا ازین ADC ها وصل بشه و بعد با هم ارتباط داشته باشند؟ و بعد تو مستره محاسبات خودمون انجام بشه درسته؟
دقیقاً
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۴۵:۰۹)bozonghare نوشته است: [ -> ]خوب این ارتباطات چگونه است؟
چون فاصله ها کمه از ارتباط سریال I2C میتونید استفاده کنید. یا Uart یا ...
من تا حالا ارتباط کار نکردم پس بفرمایید کدام ساده تر است و دقیقتر ؟؟؟؟
خوب فکر کنم این مدار نمونه باشه که بتونیم کریستال خارجی هم وصل کنیم و یدونه ADC هم از خود میکرو میمونه برا استفاده دیگر :
حالا برای ارتباط چه روشی مناسبه؟ و چطور
بالأخره مشکل ارتباط سریال شما حل نشد؟!من پیشنهاد می کنم حداقل یه نوعشو یاد بگیرن به دردتون میخوره. ترجیحاً Usart باشه . هم ساده تره و هم بهتر.
این روش که خیلی سادس:
اولش تو برنامه اینیبل اینتراپتز بکنیدو مقدار باودو مثلاً 9600 معرفی کنید
Tx یه میکرو رو به Rx اونیکی برای هردو میکرو وصل میکنین و با دستور printbin A مقدار A که از نوع بایته به اونیکی میفرستین. همزمان اونیکی میکرو هم با دستور ()A = waitkey منتظر رسیدن A هستش.به همین راحتی.
با پروتئوس هم میتونین امتحان کنین
سلام دوستان
شما اگر با atmega16 یا avr ها کار می کنید میتوانید با adc دیفرانسیلی کار کنید که gain آن 1x و 10x و200x است یعنی ولتاژ رو 1 یا 10 یا 200 برابر میکنه در دیتاشیتش اطلاعات بیشتری است در واقع باید با فیوز بیت های میکرو کار کنی.
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۴۸:۱۱)ilgar نوشته است: [ -> ]بالأخره مشکل ارتباط سریال شما حل نشد؟!من پیشنهاد می کنم حداقل یه نوعشو یاد بگیرن به دردتون میخوره. ترجیحاً Usart باشه . هم ساده تره و هم بهتر.
این روش که خیلی سادس:
اولش تو برنامه اینیبل اینتراپتز بکنیدو مقدار باودو مثلاً 9600 معرفی کنید
Tx یه میکرو رو به Rx اونیکی برای هردو میکرو وصل میکنین و با دستور printbin A مقدار A که از نوع بایته به اونیکی میفرستین. همزمان اونیکی میکرو هم با دستور ()A = waitkey منتظر رسیدن A هستش.به همین راحتی.
با پروتئوس هم میتونین امتحان کنین
خوب برای کسیکه بلده با این اشاره شما همه مطلب رو میگیره ولی کسیکه میخواد تازه یاد بگیره نیاز به یک مطلب آموزشی کامل با مثالهای متعدد داره مثلا همین تایمر در میکروها چندین روش راه اندازی داره که آدم گیج میشه... و من هم دنبال یک مطلب یا مقاله آموزشی برای این ارتباط هستم و اگر میفرمایید usart ساده است پس باید دنبال منابع آموزش این راه باشم و با دوخط مطلب چیز زیادی دستگیرم نمیشه جز یک خروار سوال و....
حالا اگر مقاله ای یا متنی درین باره دارید با چند مثال بفرمایید همه جوره پذیراییم متشکر
آقا برنامه دو تا میکرو از شما و قسمت ارتباط سریال با من .
برنامتونو برای دو تا میکرو بنویسین و اینجا بذارین من قسمت ارتباط سریالو اضافه میکنم. اینجوری هم برنامه موضوع تکمیل میشه و هم یه آموزش مقدماتی میشه واسه ارتباط سریال