ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در وارد شدن به یک پوشه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
اینو ببینید وقتی می خوام وارد این پوشه بشم این ارور رو میده!!!
پوشه باز ،تغییر نام ، کپی و حتی حذف هم نمشه.(البته با آنلوکر میشه)
این پوشه رو دوستم به وسیله موبایلش توی رم ساخته ، تو گوشی بدون هیچ مشکلی باز میشه اما توی کامپیوتر ...
درضمن مگه میشه آخر یه پوشه نقطه گذاشت؟؟؟؟
بله میشه. پوشه که مشکلی نداره با نقطه. حتی آخر فایل ها هم میشه نقطه گذاشت.
این پوشه هم چون توسط موبایل ایجاد شده احتمالاً از کاراکترهایی در اسمش استفاده کرده که ویندوز درست نمی شناسه و برای همین هم خطا میده. (این نظر شخصی منه، شاید دلیل اصلیش چیز دیگه ای باشه.)
هر چی دلت بخواهد میتونی بزاری ولی قبلش باسد SFP یا همون system file protection رو غیر فعال کنی
البته راه های دیگه ای هم داره(تکنیکهای مرغابی)
(۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۱۹:۰۰)loyal1365 نوشته است: [ -> ]بله میشه. پوشه که مشکلی نداره با نقطه. حتی آخر فایل ها هم میشه نقطه گذاشت.
این پوشه هم چون توسط موبایل ایجاد شده احتمالاً از کاراکترهایی در اسمش استفاده کرده که ویندوز درست نمی شناسه و برای همین هم خطا میده. (این نظر شخصی منه، شاید دلیل اصلیش چیز دیگه ای باشه.)
اسم پوشه اینه mgm.m.gp. اما من هر کاری می کنم که یه نقطه آخر پوشه ای که میسازم بزارم نمیشه! یعنی دوباره پاک میشه
درضمن به جز نقطه که از کاراکتر دیگه ای استفاده نشده
(۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۱۹:۵۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]هر چی دلت بخواهد میتونی بزاری ولی قبلش باسد SFP یا همون system file protection رو غیر فعال کنی
البته راه های دیگه ای هم داره(تکنیکهای مرغابی)
دوستان من منظورم فایل نیستاااااااااا من پوشه رو میگم!Exclamation
تکنیک مرغابی چیه دیگه؟ Confused
برداشتن نقطه در اسم پوشه مثل برداشتن فاصله خالی از اول و آخر یک رشته است. زیاد ویژوال بیسیک کار نکردم، ولی فکر کنم تابعی به اسم trim این کار رو می کرد.
شما نمیتونی آخر پوشه ای که می سازی فاصله اضافه کنی. چون ویندوز نمیذاره و حذفش می کنه. درباره نقطه هم همینه.
اما برنامه های دیگه می تونن این کار رو انجام بدن (برنامه ای به جز Explorer ویندوز). ولی به محض اینکه پوشه توسط اکسپلورر ویندوز شناسایی بشه نامش تغییر پیدا می کنه و فاصله ها و نقطه های اول و آخرش برداشته می شه.

موبایل هم چون از دستورات ویندوز پیروی نمی کنه، می تونه چنین پوشه هایی رو بسازه.