سلام
خسته نباشیذ
من یک ویروس یا تروجان می خواستم که بتونه فرمت یا بد سکتوری کنه و اگر فرمت کرد اطلاعات به هیچ وجه قابل بازیابی نباشه و اگر بذ سکتوری کرد ذیگه هارد قابل بر گشت نباشه
میتونین از ویروسی که amintatu نوشتن به اسم i love you sghar استفاده کنین
نقل قول: من یک ویروس یا تروجان می خواستم که بتونه فرمت یا بد سکتوری کنه و اگر فرمت کرد اطلاعات به هیچ وجه قابل بازیابی نباشه و اگر بذ سکتوری کرد ذیگه هارد قابل بر گشت نباشه
فكر كنم با يكنفر دشمني داري و ميخواي اون رو نابود كني ديگه ... ها!؟(شكلك خندان)
(۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۳۴:۳۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]میتونین از ویروسی که amintatu نوشتن به اسم i love you sghar استفاده کنین
سلام.
مبین جان این بنده خدا تازه وارده. میره سر کار و فکر میکنه چنین ویروسی وجود داره.
(۲۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۵۸:۲۵)Payman62 نوشته است: [ -> ] (۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۳۴:۳۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]میتونین از ویروسی که amintatu نوشتن به اسم i love you sghar استفاده کنین
سلام.
مبین جان این بنده خدا تازه وارده. میره سر کار و فکر میکنه چنین ویروسی وجود داره.
سلام
نه اصلا وجود نداره چیزی که هارد را فرمت کنه درست میفرمایید
اول دوست عزیز parvaneh2002ir خوش امدی به ایران ویج
شما میخواهید انتقام بیگیرید از کسی میشه هارد را فرمت کرد بگردی سورسش پیدا میشه واسه برگرداندن اطلاعات من خودم یه سورس از ویروسها بود که اجراش کردم دیگه بیشتر فایلهام بر نگشت با recover my file هم نتونستم من نمیدونم تسلط به ویژوال بیسیک دارید که دیگه به صورت اموزشی همراه با کد بهتون یاد بدم بگردی تو ایران ویج گیرت میاد اگر هم خواستی یادت میدم که بعضی ها نگن همچین چیزی وجود نداره
موافق باشید
فکرکنم هنوز نمیشه به سخت افزار با ویروس آسیب رسوند.درسته؟
فقط میشه با ویروس سخت افزار رو دست کاری کرد.مثلا حرارت رو ببری بالا و ......
در شرکت های بزرگ مثلا همین هسته ای اگه ویروسی بسازی که درجه حرارت رو شدیدن ببره بالا و تعدد هر دور در ثانیه رو بیشتر کنه باعث منفجر شدن میشه و سخت افزار و همهچی نبود میشه
(۲۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۵۴:۵۸)sayberiya نوشته است: [ -> ]فکرکنم هنوز نمیشه به سخت افزار با ویروس آسیب رسوند.درسته؟
فقط میشه با ویروس سخت افزار رو دست کاری کرد.مثلا حرارت رو ببری بالا و ......
در شرکت های بزرگ مثلا همین هسته ای اگه ویروسی بسازی که درجه حرارت رو شدیدن ببره بالا و تعدد هر دور در ثانیه رو بیشتر کنه باعث منفجر شدن میشه و سخت افزار و همهچی نبود میشه
سلام دوست عزیز نه انچنان ضربه ای نمیشه زد به سخت افزار اگر هم بتونی قبلش هر قطعه ای که بیگید مثل سی پی یو و کارت گرافیک داغ میکنه و سیستم هنگ میکنه و امکان هم هست دستور ریسیت را بده هر روز قطعات کامپیوتری پیشرفت میکنن و درصد همچین کارهایی کمتر میشه ولی میشه به بوت سکتور هارد ضربه زد و فرمت کرد هارد دیسک ولی فکر میکنیم فرمت چیز کمی هست ولی وقتی که هارد فرمت میشه کل اطلاعات پاک میشه چه حسی پیدا میکنی
سلام.
امین جان فرمت کردن که کاری نداره. من خودم 4 سال پیش همچین ویروسی نوشتم. ولی رو نت قرار ندادم. چون وجدانم اجازه نداد.
منظور من غیر قابل بازگشت کردن اطلاعات بود. ویروس شما اگه فرمت کنه فکر نمیکنم بتونه جلوی ریکاوری اطلاعات رو بگیره. البته راه هایی برای جلوگیری از ریکاوری شدن اطلاعات هم وجود داره.
سلام پیمان جان
حرف شما درسته من خودم از شانس بدم ویروسی که نوشتم باز شد ترسیدم سریع دکمه ریسیت را زدم وسط فرمت ریسیت کرده بود با اخرین ورژن ریکاوری مای فایل نتونستم خیلی از اطلاعاتم را برگردونم حتا عکسهام هم که برمیگردوندم یه قسمتش خرابش بود مصطفی جان هم تو محیط وی بی 6 بازش کرد بیشتر اطلاعاتش را از دست داد دوست دارم بیام به سخت افزار ضربه بزنم و یه روز این کار را انجام بدم اما هر ویروسی که نوشتم یه جورایی خدا حال ادم را میگیره اه ناله مردم ول کن نیست دیگه سعی میکنم یه چیز بهتر بسازم تا ساخت ویروس فقط دیگه کیلاگر و جاسوسی کردن
از قدیم گفتند : اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوال دوز به دیگران
چاه کن همیشه ته چاه هستش
دوست عزیز درسته که یوزرم اینجا سطح پائین هست ولی از قدیمی ترین نفوذ گران ایرانی هستم نمیخوام خودم رو معرفی کنم که راحت باشم ولی اگه بگم 1000% میشناسی
اهل نصیحت نیستم ولی یه صحبت دوستانه دارم :همیشه هر کاری حتی مخرب انجام میدی سعی کن هدفی که داری برای خودت منطقی باشه و وجدان خودت بپزیه وگرنه اگه فقط میخوای اسیب بزنی با چند تا cmd و یه فایل bat میتونی طرفت رو ناکار کنی .فکر کن برنامه ای که مینویسی هر چند مخرب برای خودت یه بازگشت و سود داشته باشه چه مادی چه معنوی .
اگه میخوای مردم ازاری کنی ویروس رو باز کن ببین چه حالی بهت دست میده بعد اگه حال کردی بده دست مردم
یادت باشه ویروس فقط بار - داره وقتی طرف بازش میکنه به تو چی میدن ؟ به این فکر کردی؟
از بین 1000000 تا ویروس نویس باشند تنها انگشت شمارشون معروف میشن (از بابت اینکه بخوای معروف شی)
بازم اگه علاقه داری به اینکار سعی کن متد های جدید کشف کنی نه ترکیب چند کد دیگران
همونطوری که گفتم اگه فقط قصد عقده گشایی باشه من خودم میتونم توی 10 دقیقه کاری کنم که هارد قربانی غیر قابل استفاده بشه البته باز اگه متد جدیدی باشه قابل احترام هستش (برای تست شخصی)
میخوای ویروس بنویسی مثل یکی از بچه های دلتا کاری کن که مثلا یک رنج IP رو اونم به صورت auto الوده کنه (اینم باز بر میگرده به استفاده . عید با این کار بیش از 1000000 نفر از عربستان قربانی گرفتند به طوری که توی اخبار الجزیره هم خبرش اعلام شد اونم با هدفی قابل فهم و منطقی اینکار رو کردند و چند هزار دلار از بانک های این کشور به حساب های بین المللی خیرین واریز شد) اینم شد تروجان ویورس نویسی هدفمند
میدونم باید کم کم جلو بری ولی قرار نیست پیشرفت شما باعث تجربه تلخ دیگران باشه
امیدوارم که صحبت های من باعث رنجش خاطر شما نشده باشه هر چند من تصورم اینه که با یک دوست صحبت کردم نه نصیحت
(۲۱-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۲۹:۲۶)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]از قدیم گفتند : اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوال دوز به دیگران
چاه کن همیشه ته چاه هستش
دوست عزیز درسته که یوزرم اینجا سطح پائین هست ولی از قدیمی ترین نفوذ گران ایرانی هستم نمیخوام خودم رو معرفی کنم که راحت باشم ولی اگه بگم 1000% میشناسی
اهل نصیحت نیستم ولی یه صحبت دوستانه دارم :همیشه هر کاری حتی مخرب انجام میدی سعی کن هدفی که داری برای خودت منطقی باشه و وجدان خودت بپزیه وگرنه اگه فقط میخوای اسیب بزنی با چند تا cmd و یه فایل bat میتونی طرفت رو ناکار کنی .فکر کن برنامه ای که مینویسی هر چند مخرب برای خودت یه بازگشت و سود داشته باشه چه مادی چه معنوی .
اگه میخوای مردم ازاری کنی ویروس رو باز کن ببین چه حالی بهت دست میده بعد اگه حال کردی بده دست مردم
یادت باشه ویروس فقط بار - داره وقتی طرف بازش میکنه به تو چی میدن ؟ به این فکر کردی؟
از بین 1000000 تا ویروس نویس باشند تنها انگشت شمارشون معروف میشن (از بابت اینکه بخوای معروف شی)
بازم اگه علاقه داری به اینکار سعی کن متد های جدید کشف کنی نه ترکیب چند کد دیگران
همونطوری که گفتم اگه فقط قصد عقده گشایی باشه من خودم میتونم توی 10 دقیقه کاری کنم که هارد قربانی غیر قابل استفاده بشه البته باز اگه متد جدیدی باشه قابل احترام هستش (برای تست شخصی)
میخوای ویروس بنویسی مثل یکی از بچه های دلتا کاری کن که مثلا یک رنج IP رو اونم به صورت auto الوده کنه (اینم باز بر میگرده به استفاده . عید با این کار بیش از 1000000 نفر از عربستان قربانی گرفتند به طوری که توی اخبار الجزیره هم خبرش اعلام شد اونم با هدفی قابل فهم و منطقی اینکار رو کردند و چند هزار دلار از بانک های این کشور به حساب های بین المللی خیرین واریز شد) اینم شد تروجان ویورس نویسی هدفمند
میدونم باید کم کم جلو بری ولی قرار نیست پیشرفت شما باعث تجربه تلخ دیگران باشه
امیدوارم که صحبت های من باعث رنجش خاطر شما نشده باشه هر چند من تصورم اینه که با یک دوست صحبت کردم نه نصیحت
سلام عزیزم
کسی ناراحت نشده از حرفهای شما دوست خوبم
من یه ادمهایی میشناسم که تو ادد لیستم هستن از پسر تا دختر میتونم اینها همه را یک جا جمع کن و یه کار گروهی کنم مثل بمب صداش در بیاد بله چند هزار دلاز از حساباشون واریز شد یادش بخیر بله اگر این کار را با بانک تجارت یا .. دیگه انجام بدی یه حال اساسی بهت میدن بهت نشون میدن هک یعنی چی بله یه بنده خدایی هم به عابر بانک هم نفوذ کرد حدود 830 میلیون اینجاها دزدید اما گرفتنش
(بازم اگه علاقه داری به اینکار سعی کن متد های جدید کشف کنی نه ترکیب چند کد دیگران )
اقا اشتباه فکر کنم منو گرفتین اگر بری نگاه کار اولی کردم میفهمی کم کم با تجربه خودم و دوستان به یه چیز میریسم نه میرم سورس کد دزدی از این چیز هم خیلی بدم میاد این جملت به من اصلا ربطی نداست
بعدا تو فکر میکنی من فقط یه پروژه داشتم عزیزم خیلی چیزهای دیگر هم بوده من ویروس نوشتم به یک کاربر هم ندادم یا دوستام بودن یا ایران ویچ ایا گروه دلتا فقط زرنگن
(میخوای ویروس بنویسی مثل یکی از بچه های دلتا کاری کن که مثلا یک رنج IP رو اونم به صورت auto الوده کنه (اینم باز بر میگرده به استفاده . عید با این کار بیش از 1000000 نفر از عربستان قربانی گرفتند به طوری که توی اخبار الجزیره هم خبرش اعلام شد اونم با هدفی قابل فهم و منطقی اینکار رو کردند و چند هزار دلار از بانک های این کشور به حساب های بین المللی خیرین واریز شد) فکر کنم منظورت این باشه اگه اشتباه نکنم نفوذ به سیستمهای دیگران از طریف ای پی یا حالا هر چی اینو بدون بیشتر ای پی ها ابران ولید نیستن بله به روزش وقتی به تمام هدفهام رسیدم برنامه هام را میزارم نگاه کنی بعد حرف بزنی حالا این دوست ما یه برنامه خواستن بحث را عوض کردیم اگه دوست داشتی حرفی باشه یه تایپک دیگر و با یه موضوع دیگر
راستی نگاه اینجا کن فکر نکنم نیازی به توزیح باشه
Next
بانک صادرات ايران - Microsoft Internet Explorer
Next
2
Next
Next
4
455965[BackSpace]7797058
Next