ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برای یک تازه کار به این برنامه دریافت و پرداخت را از 10 نمره جه نمره ای میدهید؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به اساتید

من به عنوان تازه کار در vb این برنامه را به عنوان اولین پروژه نوشتم.
چه اشکالاتی را شما سروران در این برنامه می بینید و چه نمره به من می دهید از 10 نمره

راهنمایی شما عزیزان باعث پیشرفت من می گردد؟

جهت ورود به برنامه:

کاربر :mm
رمز: 696

برنامه را در درایو d و شاخه hazine کپی کنید
از منظر یه برنامه تجاری میگم
کدنویسی: 7
ظاهر برنامه: 3

- توی برنامه دیدم یه جا برای به دست آوردن مبلغ کل همه رکورد ها رو یکی یکی طی میکردی و فیلد رو جمع میکردی. این روش درستی نیست. بهتره با دستور SQL و تابع sum این کارو بکنید.
- برای چک کردن وضعیت بازگشتی msgbox باید با ثوابت ( مثل vbOK) اونو چک کنید و نه مستقیم با عدد
- دکمه ها خداییشش اصلا قشنگ نیستن. یا دکمه خالی رو میگذاشتید. یا یه دکمه خوشگل. یا فقط عکس. یا عکسو میگذاشتید تو دکمه
- تاریخ وارد شده رو چک نمیکنید که درست باشه
- ساعت هم فکر کنم باید قابل تغییر باشه.
- در ضمن این که اکثرا نیازی به ثبت ساعت نیست
- یه فرم MDI درست کن و فرماتو بریز توش تا مرتب بشه.

امیدوارم بدرد بخوره
ممنون دوست من
از راهنماییت کمال استفاده را خواهم کرد
دقیقا منممیخواستم در مورد ثبت ساعت بگم البته من vb ندارم یهنگاه به دیتابیس فقط انداختم
(۲۱-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۴۳:۴۸)mm_ley نوشته است: [ -> ]برنامه را در درایو d و شاخه hazine کپی کنید

همین جمله ای که نوشتین که مشکل بزرگه. اومدیمو یه نفر مثل من فقط یه درایو داره اونم C
باید آدرس دهی هاتون داینامیک باشن. یعنی همیشه کنار برنامه بشه جایی که قراره اطلاعات ثبت بشن.
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۱۰:۳۹)far_222000 نوشته است: [ -> ]
(۲۱-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۴۳:۴۸)mm_ley نوشته است: [ -> ]برنامه را در درایو d و شاخه hazine کپی کنید

همین جمله ای که نوشتین که مشکل بزرگه. اومدیمو یه نفر مثل من فقط یه درایو داره اونم C
باید آدرس دهی هاتون داینامیک باشن. یعنی همیشه کنار برنامه بشه جایی که قراره اطلاعات ثبت بشن.

با تشکر ولی من چه جوری می تونم این آدرس دهی دینامیک را انجام بدم؟
نقل قول: با تشکر ولی من چه جوری می تونم این آدرس دهی دینامیک را انجام بدم؟

mm_ley عزیز مثلا به جای کد زیر

کد:
Shell "d:\a.exe"

بنویس
کد:
Shell App.Path & "\a.exe"

اینجوری میتونی مسیر هاتو داینامیکی کنی

موفق باشی