ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتوران نرم افزار لرد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
کسی میدونه اتوان بسته ی نرم افزاری لرد با چه برنامه ای ساخته شده ؟
سید جان یکم بیشتر راهنمائی کن!!
سلام
10 تا DVD لرد (LORD 7 ) میخواستم بدونم اتورانش ( همون صفحه لیست نرم افزار ها ) با چه نرم افزاری ساخته شده ( توی اون صفحه فهرست نرم افزار ها وجود داره و هر کدوم رو که انتخاب میکنی سمت راست توضیحات نرم افزار به نمایش در میاد)
با تشکر
خوب این رو که می شه با مولتی مدیا بیلدر ساخت. فقط اگه افکت خاصی داره باید اسکریپتش رو بدست آورد.
افکتش زیاد خاص هم نیست.
فقط کافیه به دکمه ای که روش میری دستور بدی که تصویر یا متنی رو به حرکت دربیاره.
برای این کار هم اون تصویر رو بیرون از صفحه تنظیم می کنی و پس از رفتن بر روی دکمه اون تصویر به داخل صفحه هدایت می شه. برای نمونه یکی درست می کنم و می ذارم تا ببینی.
خوب، کارش تموم شد. گفته بودم افکتش زیاد خاص نیست، ولی یخورده خاص شده.
این فایلی که توی پیوست گذاشتم حاوی سه تا فایل هست که دوتاش فایل برنامه MMB و یکیش کامپایل شده اوناست (با پسوند exe).
فایل Sample1.mbd تحت نسخه 4.9.7 و فایل Sample02.mbd تحت نسخه 4.8 اجرا میشه.
هردوتاش با هم یکی هستن و فقط محض احتیاط گذاشتمشون.
سلام متشکر از آتوران ساخته شده تون . من با mmb کار کردم اما روی ویندوز7 جواب نمیده چی کار کنم؟
چه ارروری میده؟!
(۲۱-آذر-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۴۸)mss76 نوشته است: [ -> ]سلام متشکر از آتوران ساخته شده تون . من با mmb کار کردم اما روی ویندوز7 جواب نمیده چی کار کنم؟

درسته، توی ویندوز 7 جواب نمیده. البته توی 64 بیتی جواب نمیده.
با 32 بیتی مشکلی نداره و راحت اجرا میشه.

حتی با ویندوز 8 و 8.1 هم مشکل داره خودم دارم باهاش دست و پنجه نرم می کنم.
دو راه وجود داره (البته می تونی راه سوم که نصب ویندوز XP هست رو هم بهش اضافه کنی)
1- نصب یه ویندوز XP مجازی (VMWare) و نصب MMB توی اون ویندوز (که کار خسته کننده ایه)
2- تنظیمات Cpmpatibility نرم افزار MMB رو مطابق شکل زیر روی 256 رنگ تنظیم کنی (که گرافیک برنامه هنگام طراحی افتضاح میشه ولی بعد از گرفتن خروجی اجرایی، مشکلی نداره و رنگ هاش درسته)
[تصویر:  attachment.php?aid=10706]
آقای سیدی اینو تست کردید؟

http://forum.majidonline.com/threads/210...%D8%A7-mmb

اگر درست متوجه شده باشم.
(۱۴-دى-۱۳۹۲, ۰۱:۲۵:۰۲)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]آقای سیدی اینو تست کردید؟

http://forum.majidonline.com/threads/210...%D8%A7-mmb

اگر درست متوجه شده باشم.

درسته، ممنون.
من هم رفتم و دیدم و جوابی هم نوشتم که همینجا میگم:

MahmoodM30 نوشته است:یه فایل دستکاری شده هست که اون رو توی مسیر نصب برنامه کپی کنید مشکل حل میشه

لینک دانلودش: [attachment=10803]

فقط این نکته رو هم بگیم که پس از کپی کردن فایل، باید تنظیمات compatibility رو هم روی 8 بیت تنظیم کنیم.
و فرقش با نسخه اصلی اینه که گرافیک برنامه خراب نمیشه.