۲۲-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۲۰:۰۷
ممنون اما خوبه یه نگاه به اسکن این فشرده سازی که رو این فایل کردی بندازیبه نظرم منظور کلی آقای دی دی این هستش
کد:
http://www.virustotal.com/analisis/cf27363a9ff0f9b2c12a0ff2210e83c8
(۲۶-آبان-۱۳۸۷, ۰۰:۴۱:۰۴)Di Di نوشته است: [ -> ]ظاهرا ميل و درخواست دوستان براي ويروس نويسي هيچ وقت پاياني نداره!
براي همين يه سورس كرم آماده كردم و با توضيحات لازم اينجا قرار دادم تادوستان عزيز از اون براي ساخت كرم هاي
قشنگشون الگو بگيرن!
اين كرم از خانواده اتوران سازهاست و تقريبا تمام ويژگي هاي كرم هاي مرسوم الان رو داره.
اما قبل از اينكه بخواين دانلودش كنيد به چند نكته توجه داشته باشن :
اول از همه سعي كنيد هيچ وقت ويروس يا كرم ننويسيد! اينم دانلودش نكنيد وقتتون رو بزاريد براي يه كار مفيد.
چون مي دونم هيچ كدومتون به توصيه اولم توجه نمي كنيد و همچنان مصر هستيد كه ويروس بنويسيد پس لااقل توصيه هاي
بعدي رو رعايت كنيد :
1- ويروس يا كرمي كه مي نويسيد نبايد هيچ فعاليت تخريبي انجام بده. اين نتنها در عاقبت به خيريتون خيلي تاثير مي زاره
بلكه باعث مي شه بين شما و يه نفر مبتدي تازه از پشت كوه اومده اي كه هيچ كاري جز تخريب بلد نيست تفاوت وجود داشته
باشه.
2- دقيقا عين اين كدي كه من بهت دادم رو كامپايل نكن بنداز به جون مردم بلكه كدها رو خط به خط تحليل كن و يادبگير تا
خودت بهترش رو بنويسي.
3- هرجاش رو نفهميدي يا مشكل داشتي همينجا بپرس و تقاضاي عاجزانه دارم به من پيغام خصوصي نزنيد يا تو ياهو خفتم
نكنيد!!
من سعي مي كنم سورس هايي براي كيلاگر، تروجان، ريموت كنترل ، .... هم اينجا بزارم.
در پايان اگه فكر كردي ويروس نويس قدري هستي يكي بنويس بزار اينجا