ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه نصب نرم افزار از طریق اینترنت روی یک کامپیوتر دیگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
خوب هستنيد اگر منظورتون فقط نصب يك نرم افزار است شما ميتونيد از دستورات unattanded استفاده كنيد كه نرم افزار بدون هيچ سئوارلي نصب ميشه
اگر كمك ميكنه يك نرم افزار اپ كنم كه بگه سوئيچ چي براي برنامه شما چي هست
اميدوارم كمك كنه
سلام
ما یه نرم افزار داریم به نام ارکد ، نصب این نرم افزار سخت تر از یاد گیری اون هست ، من خودم یه راهنمای نصب 15 صفحه ای براش نوشتم و گذاشتم ولی بازم بعضی از دوستان نمیتونن اون رو نصب کنن و بیخیال میشن ، حالا من میخواستم توسط یه نرم افزار از طریق اینترنت وارد کامپیوتر دوستم بشم و این نرم افزار رو براش نصب کنم ، ظاهرا ریموت دسکتاب مناسب هست برای اینکار حالا اگه شما نرم افزار مناسبتری سراغ دارید بفرمایید
با تشکر
سلام.
این جوری شما میگی باید مانیتور طرف رو حتما ببینی. ریموت دسکتاپ خیلی مناسبه. میری تو سیستم طرف و کنترلش رو به دست میگیری. اگه وینش هم سرور باشه میتونید 2 نفری کار کنید. ولی معمولی باشه اون لاگ آف میشه. ولی برای این کار نیاز به آیپی ثابت اون شخص دارید.
(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۱۵:۴۶)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
این جوری شما میگی باید مانیتور طرف رو حتما ببینی. ریموت دسکتاپ خیلی مناسبه. میری تو سیستم طرف و کنترلش رو به دست میگیری. اگه وینش هم سرور باشه میتونید 2 نفری کار کنید. ولی معمولی باشه اون لاگ آف میشه. ولی برای این کار نیاز به آیپی ثابت اون شخص دارید.

يه چيز ديگه هم هست وقتی لاگاف ميشه از اينترنت ديسکانکت ميشه!
(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۴۵:۵۸)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]

سلام در واقع اصلا لاگ آف نميشه فقط به حالت swich user ميره و همچنان به اينترنت وصل ميمونه.

در ضمن يعني اون روش كه من گفتم جواب ندا؟؟؟
کد php:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=12483&pid=80617#pid80617 
سلام
نقل قول: ولی برای این کار نیاز به آیپی ثابت اون شخص دارید.
به همه چیز کامپیوتر طرف دسترسی دارم
نقل قول: در ضمن يعني اون روش كه من گفتم جواب ندا؟؟؟
هنوز هیچ روشی رو تست نکردم
با تشکر
(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۵۵:۳۵)sav68 نوشته است: [ -> ]

سلام در واقع اصلا لاگ آف نميشه فقط به حالت swich user ميره و همچنان به اينترنت وصل ميمونه.

logoff ميشه
(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۰۸:۲۳)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]
(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۵۵:۳۵)sav68 نوشته است: [ -> ]

logoff ميشه
سلام.
من دقیقا یادم نیست لاگ آف میشه یا سوییچ یوزر. یکی میگه لاگ آف یکی میگه سوییچ یوزر. یکی میگه یادم نیست کدومه. من میگم تک بیاریمBiggrin.

کریزی vpn ات رو راه بنداز وصل شم بهت. ببینیم لاگ آف میشه یا سوییچ یوزر.
(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۵۲:۱۲)Payman62 نوشته است: [ -> ]کریزی vpn ات رو راه بنداز وصل شم بهت. ببینیم لاگ آف میشه یا سوییچ یوزر.

OK
سلام.
این جا تهران است. مرکز صدا و سیمای پیمان.
صدای من را هم اکنون از کامپیوتر کریزی میشنوید.

خوب کریزی VPN اش رو راه انداخت و من هم با یه حرکت زدم از یوزرش انداختمش بیرون و کنترل کامل سیستمش رو به دست گرفتم. وی هم اکنون در حالت سوییچ یوزر قرار داره و برای دستیابی به کامپیوترش دست و پا میزنه.

یاد روزهایی که همه آیپی استاتیک داشتن به خیر.
Payman62
صفحه‌ها: 1 2 3