۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۲۹:۳۷
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۰۵:۱۱
سلام.
وقتی ریموت به سیستم کسی متصل میشی از نظر نرم افزاری کنترل کامل سیستم دست شماست. فقط دسترسی سخت افزاری نداری. یعنی شما صفحه دسکتاپ اون شخص رو مشاهده میکنی و کلا داخل ویندوز اون شخص هستی. فقط یه مشکلی هست. برای گذاشتن سیدی داخل سیدی رام باید پاشی تا پای سیستم اون شخص بری و برگردی.
هزینه VPN رو هم میتونی زنگ بزنی از ISP ها حالت های مختلفشو بپرسی. ولی یادت نره VPN باید رو سیستم اون شخص راه اندازی بشه که اگه بلد نباشه این خودش یه دردسر تازه است. البته سادست و میتونی اینترنتی براش توضیح بدی.
وقتی ریموت به سیستم کسی متصل میشی از نظر نرم افزاری کنترل کامل سیستم دست شماست. فقط دسترسی سخت افزاری نداری. یعنی شما صفحه دسکتاپ اون شخص رو مشاهده میکنی و کلا داخل ویندوز اون شخص هستی. فقط یه مشکلی هست. برای گذاشتن سیدی داخل سیدی رام باید پاشی تا پای سیستم اون شخص بری و برگردی.
هزینه VPN رو هم میتونی زنگ بزنی از ISP ها حالت های مختلفشو بپرسی. ولی یادت نره VPN باید رو سیستم اون شخص راه اندازی بشه که اگه بلد نباشه این خودش یه دردسر تازه است. البته سادست و میتونی اینترنتی براش توضیح بدی.
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۴۸:۵۷
سلام
يك نفر جان شما ميتونيد با برنامه هاي ست اپ ساز اتومانتيك اين مشكل رو كلا حل كنيد ( منظورم مشكل ست اپ اين برنامه ) البته اين روش ريموت دسكتاپ هم يك تجربه بسيار عالي است. شما ميتونيد از برنامه هاي ديگر ستاپ ويزارد ساز مثل برنامه هاي زير استفاده كنيد
WinInstall LE 2003
InstallRite
AutoIT
Symantec AI Snapsho
براي ريموت وصل شدن هم اگر مشكل ايپي داريد و ميخواهيد بصورت ريموت با دايل اپ وصل بشيد ميتونيد از برنامه
Symantec pcAnywhere
استفاده كنيد به اميد ديدار
يك نفر جان شما ميتونيد با برنامه هاي ست اپ ساز اتومانتيك اين مشكل رو كلا حل كنيد ( منظورم مشكل ست اپ اين برنامه ) البته اين روش ريموت دسكتاپ هم يك تجربه بسيار عالي است. شما ميتونيد از برنامه هاي ديگر ستاپ ويزارد ساز مثل برنامه هاي زير استفاده كنيد
WinInstall LE 2003
InstallRite
AutoIT
Symantec AI Snapsho
براي ريموت وصل شدن هم اگر مشكل ايپي داريد و ميخواهيد بصورت ريموت با دايل اپ وصل بشيد ميتونيد از برنامه
Symantec pcAnywhere
استفاده كنيد به اميد ديدار
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۶:۳۴:۲۳
سلام
نقل قول: برای گذاشتن سیدی داخل سیدی رام باید پاشی تا پای سیستم اون شخص بری و برگردیcd همون چیزای گرد هست که سه وراخ هم وسطشه ؟ (احتمالا بلده سیدی رو بزاره )
نقل قول: يك نفر جان شما ميتونيد با برنامه هاي ست اپ ساز اتومانتيك اين مشكل رو كلا حل كنيد ( منظورم مشكل ست اپ اين برنامه )منظورتون این هست که من برنامه رو نصب کنم و بعد دوباهر به صورت یه ستاپ درش بیارم ؟
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۱۵:۴۴
سلام
خوب هستيد
تقريبا بله
به اميد ديدار
خوب هستيد
تقريبا بله
به اميد ديدار
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۵۵:۳۷
سلام - خوبيد؟
من يك پيشنهاد جديد دارم كه ميتونه كارتون رو راه بيندازه...
اونم اينه كه از مراحل نصب اون نرمافزار مورد نظر فيلم بگيري و فيلم رو آپلود كني روي اينترنت حالا هر كس مشكل داشت بياد و اون فيلم رو دانلود كنه و من فكر نميكنم كه حجم اون فيلم بيشتر از 2 مگ بشه (تازه ميتوني فشرده هم بكني اون فيلم رو)
اما اگر هدف شما يادگيري :
من يك پيشنهاد جديد دارم كه ميتونه كارتون رو راه بيندازه...
اونم اينه كه از مراحل نصب اون نرمافزار مورد نظر فيلم بگيري و فيلم رو آپلود كني روي اينترنت حالا هر كس مشكل داشت بياد و اون فيلم رو دانلود كنه و من فكر نميكنم كه حجم اون فيلم بيشتر از 2 مگ بشه (تازه ميتوني فشرده هم بكني اون فيلم رو)
اما اگر هدف شما يادگيري :
نقل قول: نحوه نصب نرم افزار از طریق اینترنت روی یک کامپیوتر دیگراست كه من پيشنهاد ميكنم همچنان به اين تاپيك ادامه بدين تا به يك جواب كامل برسين
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۲۱:۴۷
سلام.
فیلمبرداری هم فکر بدی نیست. فقط اگه نیاز به تنظیمات بر اساس سیستم کاربر نداشته باشه. البته من که بودم تلفنی مشکل رو حل میکردم.
ولی راه حل کامپیوتریش همونه که عرض کردیم. ریموت دسکتاپ.
فیلمبرداری هم فکر بدی نیست. فقط اگه نیاز به تنظیمات بر اساس سیستم کاربر نداشته باشه. البته من که بودم تلفنی مشکل رو حل میکردم.
ولی راه حل کامپیوتریش همونه که عرض کردیم. ریموت دسکتاپ.
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۱۸
فکر کنم فيلم برداری بهتر باشه چون دوست يک نفر هم ديال آپ داره که واسه remote desktop خيلی اذيت ميکنه
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۲۴:۴۷
سلام
با تشکر از همه به زودی یه فیلم ازش اماده میکنم و برای دوستان میزارم
بازم متشکرم از اینکه سریع پاسخ دادین
با تشکر از همه به زودی یه فیلم ازش اماده میکنم و برای دوستان میزارم
بازم متشکرم از اینکه سریع پاسخ دادین