سلام عزيز!
خوبي؟ چه خبر؟
من يك روش به ذهنم رسيده... خودم هنوز امتحانش نكردم ولي تا اونجايي كه من ميدونم و حاليم ميشه نبايد به هيچ مشكلي بر بخوريد.
دوستان هم اگر مطمئن هستند كه جواب نميده بيان بگن چون يكي از دوستام قبلا از يك همچين روش استفاده كرده بود.
نكته : در اين روش هيچ احتياجي به اينترنت نداريد و فقط مودم و خط تلفن نياز داريد.
خوب شروع ميكنيم :
كامپيوتر دوستت(اينها رو روي كامپيوتر دوستت انجام بده)
1- ابتدا وارد network connection بشيد (جسارتن همونجا كه كانكشنهاي اينترنت هستن)
2- روي لينك create a new connection كليك كنيد
3- صفحه ي اول را رد كرده و در صفحه ي دوم گزينه ي چهارم را انتخاب كنيد (set up an advanced connection)
4- در پنجره ي بعدي روي گزينه ي اول ككليك و next را بزنيد (accept incoming connections)
5- در اين پنجره بايد گزينه ي مربوط به مودم را برگزينيد.
6- در اين پنجره هم گزينه ي اول رو بزن (allow virtual private connections)
7- در پنجره ي بعد كه خيلي هم مهم است بايد يك يوزر براي شما كه ميخواهي به كامپيوتر دوستت وصل بشي ساخته بشه و يا از يوزرهاي موجود يكي را انتخاب كرد پيشنهاد من اينه كه يكي بسازي با استفاده از دكمه ي add ميتوني يك اكانت يا همون يوزر جديد بسازي (پس اين يوزر مال شما ميشه روي كامپيوتر دوستت براي زماني كه ميخواي وصل بشي به اين سيستم دوستت)
8- در پنجره ي بعدي هم next رو بزن تا فينيش.
9- در اينجا كارمان تمام شد. اين كارها رو دوست شما بايد روي سيستمش انجام بده حالا ديگه سيستم اون آماده وصل شدن شماست.
اما...
كامپيوتر خودت(اينها رو روي كامپيوتر خودتون انجام بديد)
1- ابتدا وارد network connection بشيد (جسارتن همونجا كه كانكشنهاي اينترنت هستن)
2- روي لينك create a new connection كليك كنيد
3- صفحه ي اول را رد كرده و در صفحه ي دوم گزينه ي دوم را انتخاب كنيد (connect to the network at my workplace)
4- در صفحه ي بعد گزينه ي dial-up connection رو انتخاب كنيد.
5- صفحه ي بعدي هم اسم شركت رو وارد كنيد (for Example : 1Nafar Company)
6- در پنجره ي بعدي هم بايد شماره تلفن دوستتون رو بنويسيد - نكته اگر در شهر ديگري هستند حتما بايد كد اون شهر رو هم بنويسيد.
7- و تمام ميشه.
حالا شما بايد اون يوزرنيم و پسورد اون اكانتي كه در مرحله ي 7 روي كامپيوتر دوستتون درست كردين رو در اين كانكشن وارد كنيد و شماره ي دوستتون هم كه قبلا وارد كرده بودين ديگه...
خوب تمام حالا دوستتون بايد كامپيوترش رو روشن كنه و در مرحله ي welcome screen منتظر شما بمونه و شما هم با استفاده از همين كانكشن كه درست كردين وصل ميشين و دقيقا انگار كه توي سيستم خودتون دارين كار ميكنين يك چيز توي مايه هاي همون remote desktop كه آقا پيمان فرمودند ميشه.
اميدوارم كه اين همه نوشتم كار شما رو راه بيندازد.
توي عمرم اينقدر تايپ نكرده بودم.
در پايان اگر جايي از مقاله مفهوم نبود و اگه دوست داشتي از اين مراحل فيلم برداري ميكنم و آپلودش ميكنم.
فعلا باي.