ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه نصب نرم افزار از طریق اینترنت روی یک کامپیوتر دیگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
میخواستم بدونم ، ایا امکان داره من از طریق اینترنت وارد کامپیوتر یکی دیگه بشم و براش یه نرم افزار رو نصب کنم ، اگه شدنی هست به چه نرم افزار نیاز هست ؟
ایا به اینترنت سرعت بالا نیاز داره
اینترنت از نوع عمومی هست (دیال اپ ) و isp هم جدا هستند و من هیچ چیز از کامپیوتر نفر دیگه نمیدونم (شماره پورت و...)
با تشکر
نقل قول: اینترنت از نوع عمومی هست (دیال اپ ) و isp هم جدا هستند و من هیچ چیز از کامپیوتر نفر دیگه نمیدونم (شماره پورت و...)

نه نميشه.

اولا طرف بايد valid ip داشته باشه و دوما شما بايد حداقل ip اون رو بدونين در ثاني اگه نخواهين هك كنين طرف رو در حالت عادي اون بايد يك يوزر براي شما ايجاد كرده باشه و اجازه هاي كافي رو بشما داده باشه (حقوق و پريميشن)
سلام.
میتونی با remote desktop به سیستم طرف وصل شی. ولی با این ip invalid ها هیچ کدوم از این روش ها جواب نمیده.
البته ميتونی يه برنامه خيلی ساده بنويسی که بعد از وصل شدن به اينترنت آی پيش رو برات ارسال کنه بعد با ريموت دسکتاپ بقيه کارها...
اگه خواستی انجام ميدم
سلام
طرف کا ملا راضی هست و میدونه من میخوام به کامیوترش متصل بشم ، ادرس ip هم میشه بدست اورد
فقط مشکل اینترنت هست .
اگه من توی کافی نت باشم چی ( طرف توی خونه هست و با دیال اپ )؟
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۳۱:۴۶)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]البته ميتونی يه برنامه خيلی ساده بنويسی که بعد از وصل شدن به اينترنت آی پيش رو برات ارسال کنه بعد با ريموت دسکتاپ بقيه کارها...
اگه خواستی انجام ميدم
سلام.
با آیپی اینولید که نمیشه وصل شد.
IP‌ثابت كه مشكل خاصي نيست مي توني يه رنج 8 تايي بگيري ماهيانه 5 هزار تومن هزينه داره.

اما اگه چندين مشتري از برنامه شما استفاده مي كنن بهتره خودتون يه IP ثابت تهيه كنيد و برنامه اي كه براي

مشتري نوشتيد رو طوري طراحي كنيد كه به شما متصل بشه!!

در اين صورت لازم نيست هر مشتري يه IP ثابت تهيه كنه.
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۴۶:۰۲)Payman62 نوشته است: [ -> ]
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۳۱:۴۶)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]البته ميتونی يه برنامه خيلی ساده بنويسی که بعد از وصل شدن به اينترنت آی پيش رو برات ارسال کنه بعد با ريموت دسکتاپ بقيه کارها...
اگه خواستی انجام ميدم
سلام.
با آیپی اینولید که نمیشه وصل شد.

قبلاً که داتک داشتم اين کار رو چند بار با دوستم انجام داديم (با IP اينوليد) اون هم پارس آفلاين داشت
ولی تو اين شرکت جديد نميشه بستگی به نحوه شير کردن اينترنت اون شرکت داره

نقل قول: اگه من توی کافی نت باشم چی ( طرف توی خونه هست و با دیال اپ )؟
به احتمال زياد ميشه ولی اون نميتونه شماا رو ريموت کنه
سلام
ارتباط یک طرفه هست و من میخوام براش یه نرم افزار رو نصب کنم (فقط کلیک روی چند تا کلید و باز کردن چند تافایل )
اگه نرم افزاری برای اینکار وجود داره بگید (یه مقدار زیر دیپلم براش توضیح بدید )
سلام نرم افزار هم یه نرم افزار عمومی هست (نرم افزار ارکد )
این ارتباط هیچ حفاظتی نمیخواد و.... من فقط میخوام از طریق کامپیوتر خودم ، نرم افزار رو روی کامپیوتر اون نصب کنم (اون با طریقه ی نصب نرم افزار اشنا نیست ، خود نرم افزار رو روی کامپیوترش داره )
سلام
کسی نظری نداره
سلام عزيز!
خوبي؟ چه خبر؟

من يك روش به ذهنم رسيده... خودم هنوز امتحانش نكردم ولي تا اونجايي كه من ميدونم و حاليم ميشه نبايد به هيچ مشكلي بر بخوريد.Whistle

دوستان هم اگر مطمئن هستند كه جواب نميده بيان بگن چون يكي از دوستام قبلا از يك همچين روش استفاده كرده بود.

نكته : در اين روش هيچ احتياجي به اينترنت نداريد و فقط مودم و خط تلفن نياز داريد.

خوب شروع ميكنيم :

كامپيوتر دوستت(اينها رو روي كامپيوتر دوستت انجام بده)

1- ابتدا وارد network connection بشيد (جسارتن همونجا كه كانكشنهاي اينترنت هستن)
2- روي لينك create a new connection كليك كنيد
3- صفحه ي اول را رد كرده و در صفحه ي دوم گزينه ي چهارم را انتخاب كنيد (set up an advanced connection)
4- در پنجره ي بعدي روي گزينه ي اول ككليك و next را بزنيد (accept incoming connections)
5- در اين پنجره بايد گزينه ي مربوط به مودم را برگزينيد.
6- در اين پنجره هم گزينه ي اول رو بزن (allow virtual private connections)
7- در پنجره ي بعد كه خيلي هم مهم است بايد يك يوزر براي شما كه ميخواهي به كامپيوتر دوستت وصل بشي ساخته بشه و يا از يوزرهاي موجود يكي را انتخاب كرد پيشنهاد من اينه كه يكي بسازي با استفاده از دكمه ي add ميتوني يك اكانت يا همون يوزر جديد بسازي (پس اين يوزر مال شما ميشه روي كامپيوتر دوستت براي زماني كه ميخواي وصل بشي به اين سيستم دوستت)
8- در پنجره ي بعدي هم next رو بزن تا فينيش.
9- در اينجا كارمان تمام شد. اين كارها رو دوست شما بايد روي سيستمش انجام بده حالا ديگه سيستم اون آماده وصل شدن شماست.

اما...
كامپيوتر خودت(اينها رو روي كامپيوتر خودتون انجام بديد)

1- ابتدا وارد network connection بشيد (جسارتن همونجا كه كانكشنهاي اينترنت هستن)
2- روي لينك create a new connection كليك كنيد
3- صفحه ي اول را رد كرده و در صفحه ي دوم گزينه ي دوم را انتخاب كنيد (connect to the network at my workplace)
4- در صفحه ي بعد گزينه ي dial-up connection رو انتخاب كنيد.
5- صفحه ي بعدي هم اسم شركت رو وارد كنيد (for Example : 1Nafar Company)
6- در پنجره ي بعدي هم بايد شماره تلفن دوستتون رو بنويسيد - نكته اگر در شهر ديگري هستند حتما بايد كد اون شهر رو هم بنويسيد.
7- و تمام ميشه.

حالا شما بايد اون يوزرنيم و پسورد اون اكانتي كه در مرحله ي 7 روي كامپيوتر دوستتون درست كردين رو در اين كانكشن وارد كنيد و شماره ي دوستتون هم كه قبلا وارد كرده بودين ديگه...Smile
خوب تمام حالا دوستتون بايد كامپيوترش رو روشن كنه و در مرحله ي welcome screen منتظر شما بمونه و شما هم با استفاده از همين كانكشن كه درست كردين وصل ميشين و دقيقا انگار كه توي سيستم خودتون دارين كار ميكنين يك چيز توي مايه هاي همون remote desktop كه آقا پيمان فرمودند ميشه.

اميدوارم كه اين همه نوشتم كار شما رو راه بيندازد.Laugh
توي عمرم اينقدر تايپ نكرده بودم.Confused

در پايان اگر جايي از مقاله مفهوم نبود و اگه دوست داشتي از اين مراحل فيلم برداري ميكنم و آپلودش ميكنم.
فعلا باي.
صفحه‌ها: 1 2 3