سلام دوستان
فکر کنم یه کمی دیر هست اما با توجه به اینکه بنده وقت نمی کم مدام به ایرانویج سر بزنم و این تاپیک رو هم اتفاقی دیدم, پس من رو از اینکه دیر جواب می فرستم ببخشید.
دلیل اینکه بعضی از دوستان بعد از نصب ویندوز AutoLogon فعال دارند و بعضی دیگه نه همین هست.
مثلا خود من ویندوز هایی که می سازم چون مورد استفاده در کامپیوتر های شخصی و خونگی دارند همیشه این گزینه رو فعال می کنم به طور پیش فرض. یعنی کاربر بعد از نصب ویندوز هیچ کاری انجام نمی ده و به طور پیش فرض با همون اکانتی که اسم دهی کرده AutoLogon فعال هست. اگر هم اکانت جدید نداده باشه در زمان نصب ویندوز, به طور پیش فرض روی ادمین AutoLogon فعال می شه.
اما بعضی از انواع ویندوز هستند که بسته به شرایط نصب انتخاب گزینه AutoLogon رو به عهده خود روال نصب می ذاره.
مثلا همون طور که دوستان هم اشاره کردند, در زمانی که ویندوز برای یک کامپیوتری که شبکه هست نصب می شه به دلیل بالا بردن ضریب امنیت روال نصب AutoLogon رو غیر فعال می کنه.
اما در شرایطی هم ممکنه ویندوز AutoLogon فعال باشه ولی بعد از اینکه تنظیمات شبکه (یا هر برنامه ای که امنیت رو مورد توجه قرار می ده) اعمال می شه ویندوز باز هم اتوماتیک AutoLogon رو غیر فعال می کنه. نمونش نصب فایروال هست.
اما چطور دستی خودتون بتونید ویندوز رو به حالت AutoLogon فعال یا غیر فعال ببرید.
به کلید زیر در رجیستری برید.
کد:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
مقدار
AutoAdminLogon رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید.
داده: 1 در این مقدار به معنی فعال بودن خاصیت AutoLogon هست.
داده: 0 در این مقدار به معنی غیر فعال بودن خاصیت AutoLogon هست.
مقدار
DefaultDomainName رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید. داده این مقدار باید اسم کامپیوترتون باشه (نام حوزه).
مقدار
DefaultUserName رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید. داده این مقدار باید اسم کاربری باشه که قراره در وضعیت AutoLogon فعال, ویندوز به اون وارد بشه. اگر کاربر خود ادمین هست عبارت Administrator رو وارد کنید.
مقدار
DefaultPassword رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید. داده این مقدار باید رمز همون کاربری باشه که قراره ویندوز بهش ورود اتوماتیک کنه. اگر کاربر رمز نداره چیزی در این مقدار ننویسید.
* توجه: فعال کردن امکان AutoLogon برای کاربرهایی که رمز عبور دارند هم ممکن هست. پس حسابی مراقب باشید. یعنی اگر کاربری رمز عبور داره و شما AutoLogon ویندوز رو روی اون کاربر فعال کنید, خوب ویندوز بعد از بالا اومدن بدون دریافت رمز عبور کاربر فوق وارد اکانت کاربریش می شه. و اگر به هر دلیلی به صفحه Welcome (یا درست تر اونکه بگم صفحه Login) برگردید, اینبار ویندوز برای ورود یه این اکانت کاربری ازتون رمز رو می خواد!
این رو از این جهت گفتم که ممکنه AutoLogon رو فعال کنید اما رمز عبور خودتون رو بعد از مدتی فراموش کنید. بعد که اتفاقی گذرتون به صفحه Login افتاد حسابی حالتون جا میاد.
در ضمن برنامه
Tweak UI یک رابط کاربری سریع و ساده برای این کار محیا کرده.
یک راه دیگه برای اینکه مانع از حالت AutoLogon بشید, می تونید در زمان بالا اومدن سیستم کلید Shift رو پایین نگه دارید.