ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کپی از database
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
یک سوال راجع به sql server 2005 داشتم.
من می خواستم یک کپی از database ام که در آدرس :

C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data
وجود داره بگیرم با وجود اینکه برنامه sql server بسته است به من اجازه کپی نمی دهد و می گوید:

cannot copy db1: it is being used by another person or program.close any programs that might be using the file and try again

لطفا من را راهنمایی کنید.
با تشکر
باید اول SQLServer رو Stop کنید تا فایلو ولش کنه.
(۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۴۶:۰۸)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]باید اول SQLServer رو Stop کنید تا فایلو ولش کنه.

چطور باید این کارو کرد؟
با اجازه ي ajl آقا
توي managment studio روي نام ديتا بيست رايت كليك كن و بعد از زير منوي task گزينه ي detach را انتخاب كن.
(۲۴-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۳۹:۰۳)sav68 نوشته است: [ -> ]با اجازه ي ajl آقا
توي managment studio روي نام ديتا بيست رايت كليك كن و بعد از زير منوي task گزينه ي detach را انتخاب كن.

این راه باعث می شه دیتابیس detach شه، بعد دوباره مجبورن Attach کنن.

همون جور که آجیلی گفت باید SQL Server رو Stop کنی، راه حلش هم اینه»
می ری Control Panel
بعد می ری Administrative Tools
بعد Services رو باز می کنی
از لیست اون هایی رو پیدا می کنی که با عبارت SQL Server شروع می شن
روشون رایت کلیک می کنی و Stop رو می زنی
حالا می ری دیتابیس رو کپی می کنی
یادت باشه دوباره برگردی هرچی Stop کردی، Start کنی!!!
من SQLServer 2005 کار نکردم فقط 2000 رشو کار کردم. توی 2000 که با این برنامه هه ی کنار ساعت STOP میکنیم. توی 2005 حتما باید دستی سرویساشو STOP کرد؟ راه دیگه ای نداره از توی خودش؟
راه دیگش استفاده از یکی از نرم افزار های SQL Server هست بنام SQL Server Configuration Manager
تو این برنامه می تونی لیست تمام سرویس هایی که مربوط به SQL Server هستن رو ببینی و اون ها رو Stop/Start/Restart کنی