البته یه چیزایی جامونده که من میگیرم.
فهرست و منابع هم بامن!
سلام
خوب این کتابی که میخاید ترجمه کنید تا کی باید آماده بشه؟
من الان سرم بد جوری مشغوله امتحانات و این ترمم سنگینه ولی تا 12 تیر ماه میتونم 30 صفحه ترجمه کنم
اگه به من احتیاجی بود بگین
من مشکلی با انگليسی ندارم. مشکل اصليم با فارسيه اگه کسی پيدا ميشه که ترجمه ی منو
يه کم درستش کنه منم حاضرم يه بخش رو ترجمه کنم
چند تا سوال تخصصی.
1- این regulator رو بنویسیم رگولاتور؟ یعنی Linear regulator رو ترجمه کنم رگولاتور خطی؟
2- این Load چیه؟ توی کلمه هایی مثل Load current یا Load-handling . همون بار ترجمه کنم؟
و هر جا رو که فکر کنم نیاز به بررسی متخصص الکترونیکی یعنی شما داره قرمز میکنم توی متنی که میدمتون.
یه خرده میشه در مورد این رگولاتور خطی و رگولاتور سوئیچینگ توضیح بدید بدونیم چیه اصلا اینا؟
سلام
رگولاتور ها : تثبیت کننده های ولتاژ معمولی هستند که شما یه ولتاژ مثلا 12 تا 18 ولت بهش میدی و این قطه توی خروجی یه ولتاژ ثابت پایدار رو به شما تحویل میده
رگولاتور خطی : رگولاتور های معولی هستند که معمولا میتونن 1.5 امپر جریان بدن و برای کار های کوچیک موثر هستند
رگولاتور سوئیچینگ :این نوع رگولاور ها توانایی جریان دهی تا 50 امپر (بستگی به نوع طراحی داره ) دارند ، این رگولاتور ها ک از چندیدن قسمت تشکیل میشند دارای فیدبک از خروجی به ورودی هستند ، مثلا شما به یک رگولاتور 5 ولت خطی بار 1 اهم را متصل میکنید ، در این حالت ولتاژ 5 ولت افت میکند و باعث شوختن رگولاتور میشود .
همین بار را به رگولاتور سوچینگ متصل میکنید ، فیدبکی که از خروجی به ورودی وجود دارد ، باعث افزایش ولتاژ ورودی و در نتیجه ولتاژ دو سر بار میگردد ، در نتیجه افت ولتاژ دوسر بار تقریبا به صفر میرسد ( در هر جریانی )
نقل قول: - این regulator رو بنویسیم رگولاتور؟ یعنی Linear regulator رو ترجمه کنم رگولاتور خطی؟
2- این Load چیه؟ توی کلمه هایی مثل Load current یا Load-handling . همون بار ترجمه کنم؟
اگه صبر کنید تا لیست مترجمین معلوم بشه بهتره
اگه شک داری در مورد معنی جلوش و پرانتز عبارت انگلیسیشو بنویس
سلام
دیگه کسی نیست ؟
بهتره هر نفر مشخص کنه چند تا صفحه میتونه ترجمه کنه ، هم چنین شماره صفحات .
خب بزار شروع کنیم تا کسی دیگه بیاد.
تا الان فکر کنم بخش یکو تموم کرده بودم.
علی اقا چند تا صفحه میخوایید ؟
گفته بودم که. فعلا فصل یک.
با تشکر
صفحات 1 تا 4
فهرست و منابع
رفت