ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
این اواخر منبع تغذیه سویچینگ یکی از موارد پر کاربرد در برق والکترونیک هست ، متاسفانه منبع فارسی کاربردی برای این مورد وجود نداره 0 که کاملا به شرح ساختمان و نحوه کار منبع و محاسبات و... ) پرداخته باشه
http://rapidshare.com/files/82295726/BRO...n.rar.html
لینک بالا برای دانلود کتاب طراحی منابع تغذیه نوشته ی اقای برون میباشد
در این کتاب مراحل ساخت و. محاسبات این منبع کامل گفته شده و منبعی بسیار خوب برای یاد گیری اصول وطراحی این منابع میباشد .
من میخوام این کتاب رو ترجمه کنم ، چون یه مقداری سرم شلوغ هست به کمک چند نفر برای ترجمه کتاب نیاز دارم تا هر چه سریع تر ترجمه بشه و در اختیار عموم (به صورت رایگان و pdf )قرار بگیره
افرادی که مایل هستند میتونند در هیمن جا نظرشون و تعداد صفحات دلخواه (حتی یک صفحه ) رو بگن .
تعداد صفحات باقی مونده رو من خودم ترجمه میکنم
اسامی کسانی که که در ترجمه کتاب همکاری کردند در فهرست مترجمین کتاب اورده میشود و مطمئنا نام انها برای خدمتشان جاودانه خواهد ماند
با تشکر
من ترجمه رو خیلی دوست دارم ولی مشکل اینحاست که از الکترونیک و برق چیزی سرم نمیشه !!! :d
حالا چند صفحه هست اگه زیاد تخصصی نیست من میتونم کمک کنم فکر کنم 10 صفحه بردارم کافی باشه
234 صفحه بدون مخلفات.
منم ترجمه دوست دارم ولی از نوع کامپیوتریش.
اگه واقعا خیلی تخصصی نیست منم میتونم کمک کنم.
من هستم.
اگه بازه زمانی خیلی مهم نباشه منهم از نظر تعداد صفحه مشکلی ندارم.Question
---

کلا من هستم.Biggrin
سلام
258 صفحه
خیلی زیاد تخصصی نیست
بهتره تعداد صفحات رو هم بگید
بازه زمانی هم تا اوایل تابستون هست
زمانش کم نیست؟ آخه این بازه زمانی معمولا پرترافیک ترین ماه های سال هست.
اگه زمانش همین مقداره من حداقل 10 صفحه.
من میگم فصل فصلش کنید. یعنی هر کسی یه فصلو برداره. حالا هرچی تونست ترجمه کنه. اگه نفراتتون بیشتر از فصلا شد اونوقت فصلو تقسیم کنید. الان این 12 فصل داره.
گفته باشم فصل اول مال من Biggrin . یعنی از 14 تا 17. Biggrin
سلام
نقل قول: من میگم فصل فصلش کنید. یعنی هر کسی یه فصلو برداره.
اول ببینیم چند تا داوطلب داریم ....
طرف فصل دوم نریدا ... رزرو شده ... Biggrin
خب دو تا فصل ها سنگینشو که من و امیر برداشتیم. باقیشم که دیگه چیزی نیست Biggrin
صفحه‌ها: 1 2 3 4