ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری واسه هک کردن یه ادم حرفه ای
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
يه چت روم هست
كه پورت 6667 باز هست تو ياهو نيست اصلا چيزي هم به اسم سند فايل نيست حتا اي پي واقعي طرف را نديدم چند عدد اخر اي پي سكرته بعد نه هر طور كه ميخواي بهش وصل باشه بايد اي پي وليد باشه ولي نيست
amintatu1990 اگه میخواهی چنین ادمی رو هک کنی روشهای روتین معمول جواب نمیده باید دنبال روشهای غیر معمول باشی یا بی خیال شو چون ادم پاشو اندازه گلیمش دراز می کنه
سلام
حالا روش حرفه ای چی هست میشه به ما هم بگید؟
وقتی تو طرفت رو حتی نمیشناسی (حتی ip) میخوای هکش کنی ؟ واقعا ارزشش رو داره وقت بزاری که مثلا ایمیلش رو هک کنی ؟ بعدش چی که بهش بگی هک شدی ؟ برای کاری وقت بزار که ارزشش رو داشته باشه
باز بیخیال نمیشی روش کشف کن الکی توی اینجا و انجمن وقتت تلف میشه
(ببخشید که رک گفتم)
صحبت های دوستان عزیزمون Lord و IISecurity رو تایید میکنم و واقعا درست میگن

همیشه دنبال یه هدف مهم باش.
هیچ وقت به خاطر اسم در کردن چنین کاری نکن همیشه سعی کن توش واست منفعتی داشته باشه

اگه قرار بود واسه اسم بود که الان همه سایت ها و سرور های دنیا از دیفیس های روزانه ازادار بودن !

هکر ها و کرکر های روسی به خاطر همین فکر وسیعشون هست که پیشرفت خوبی حاصل کردن و هم اعتبار خوبی دارن

وگرنه کشور هند و پاکستان رو ببینید ؟!! بزرگترین برنامه نویسان جهان تو این کشور ها هستن
بیشتر برنامه نویسان مایکروسافت هندی و پاکستانی هستن

لاینسس Network+ توسط یه بچه 10 ساله پاکستانی اخذ شده (یا 9 یا 10 ساله ) و رکورد بعدیشم ماله یه بچه هندوستانی هست

و چینی ها ! که عشق نوشتن w0rm هستن

و . . . . . .

البته "کاظم غیط " یه ویروسی داد بیرون که کلی معروف شد ! البته کارشو تایید نمیکنم و نمیگم درسته ولی واسه درکردن اسم خیلی کارا میشه کرد ...

درضمن این جناب کاظم غیظ به خاطر اسم این کارو نکرد ! وقتی ادرس دیفالت مرورگر رو عوض میکنه با ویروسش یعنی چی ؟!!

یعنی اینکه یه تبلیغ برای وبلاگش که میتونه از اون راه دارمد داشته باشه و تو وبلاگش محصول واسه فروش گذاشته !!
حتی انتی ویروس :دی :d

به هرحال از ما گفتن بود
سلام اولا اون شخص هک کردنش اندازه 20 تا وب سایت ارزش داره
دوما من یه اطلاعات خواصی میخوام بیشتر یوزرهاشو هک کردم ولی احساس راحتی نمیکنم تا خودشو هک نکنم
SaLaR2010 این وبلاگ را میبینی
http://aradtarfand.blogfa.com
یه چند تا گه هم بود مثل اب خوردن هم یوزرش هک شد هم وبلاگش
ایدیمو دردیدن معلوم نشد کار کی بود چند بار هم کافی نت رفته بودم دیدم ایدیمو یاهو نمیده تو یه هر چی ایدی تو کافی نت اینجا بود میدزدیدم شکایت منم کردن خیلی اییدم واسم مهم بود به هر مدیر کافی نتی میگفتم بیا چت با هم صحبت میکنیم تا یه کم امنیت شبکه را ببریم بالا بیشتریش فحش میداد میگفت پیدات میکنیم دیگه بدتر میشد حتا میخواستم برم سراغ یکی از یوزرهای دانشگاه ازاد .... حال بدم فکر نکن یه برنامه اماده باز کردم فقط یه مصرف کننده بودم نه بیشتر جاهای برنامه را خودم نوشتم اونم که خودم ننوشتم درکش کردم هک وبلاگ ایدی اینها بچه بازیه اما اگر ادمینش حرفه ای باشه کارتو سخت میکنه وقتی میخوام به چیزی برسم حتا اگر شده تجربه داشتم
20 ساعت هم پشت سیستم میبشینم و تمام راههای ورود به سیستم قربانی طرف را تست کنم
من به شما گفتم میخوام وقت بذارم بهترین راه چیه؟
باید اول ادمین وب سایتشو هک کنم تو یه ایمیل باید یه کیلاگر بذارم به روش حرفه ای واسش سند کنم چون چت روم هست میتونم یه ورژن چت روم جدیدتر را با کیلاگرم بیند کنم واسش بفرستم یه نفر هم میخواد یه صفحه انگلیسی تایپ کنه شک طرف را به خودم 0 بکنم ادمین وب سایتشون را هک کنم کسانی که میان مسنجرشون را دانلود میکنن به جای مسنجر میدونم چی واسشون بذارم.
من که نمیتونم به خودم بگم یه هکر جوجه هکرم نیستم
هر وقت اسمبی ویژوال بیسیک یه کمی php asp یه کم هم دلفی یاد گرفتم و اشنایی با دستورات لینوکس و روشهای هک میتونم بگم بلدم و میتونم هک را درک کنم هک چه دنیایی داره
هکش نکنم شب خوابم نمیره
هک باید بشه و میشه و خواهد شد چیز نشد نباید وجود داشته باشه میدونم که یه روزی هکشون میکنم
موافق باشین
به نظر من برو همه چیو بهش بگو
یا اصلا بگو لطفا پسورد آیدیتون رو بدین تا من عوضش کنم Biggrin
این بهترین راهه امکان جواب دادنش هم بیشتر از چیزیه که شما دنبالش هستی ;)
سلام
چقدر باهوشی حیف این مغز
من اصلا پسورد ایدی نمیخوام میخوام چکارش کنم؟
من یه چیز دیگه میخوام
والا من اخرش نفهیدم هدف شما دقیقا چیه ؟؟؟

اصلا چه نوع اطلاعاتی ازش میخواید ؟؟؟؟؟؟؟؟

شما وقتی که IP از یارو ندارید چطوری میخواید پیداش کنید ؟؟

درصورتی که نه سایتی داره نه وبلاگی و نه ..........

حالا همه اینا به کنار داداش

وقتی بهش نفوذ کردی میخوای چی کار کنی ؟؟؟

کار خاصت چیه که میخوای انجام بدی ؟؟

حداقل هدف و منظورتو بگو تا بتونیم راهنماییت کنیم عزیز برادر
امین تاتو، این روش هایی که ازش حرف می زنی مال 5 تا 10 سال پیش هستش که می تونستی برای یه نفر فایل Exe بفرستیو یه چیزی بهش Bind کنی.
الان که دیگه هر کسی این ها رو بلده!!!!
برو یه خورده در مورد روش ها و متد های روز دنیا تحقیق کن. باید دنبال Bug رو سیستم طرف باشی. باید Exploit بنویسی.
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۲۹:۴۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]امین تاتو، این روش هایی که ازش حرف می زنی مال 5 تا 10 سال پیش هستش که می تونستی برای یه نفر فایل Exe بفرستیو یه چیزی بهش Bind کنی.
الان که دیگه هر کسی این ها رو بلده!!!!
برو یه خورده در مورد روش ها و متد های روز دنیا تحقیق کن. باید دنبال Bug رو سیستم طرف باشی. باید Exploit بنویسی.
یه جمله فقط بهت میگم
کیلاگری بنیویس که هیچ انتی ویروسی نشناسه بعد با یه مسنجر چت روم ببیند شده باشه ای پی ولید نیست راهو بهت نشون میدادم چه راه هایی هست
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۱۳:۳۵)SaLaR2010 نوشته است: [ -> ]والا من اخرش نفهیدم هدف شما دقیقا چیه ؟؟؟

اصلا چه نوع اطلاعاتی ازش میخواید ؟؟؟؟؟؟؟؟

شما وقتی که IP از یارو ندارید چطوری میخواید پیداش کنید ؟؟

درصورتی که نه سایتی داره نه وبلاگی و نه ..........

حالا همه اینا به کنار داداش

وقتی بهش نفوذ کردی میخوای چی کار کنی ؟؟؟

کار خاصت چیه که میخوای انجام بدی ؟؟

حداقل هدف و منظورتو بگو تا بتونیم راهنماییت کنیم عزیز برادر

سلام
من میخوام نفوذ کنم بهش یه سری اطلاعات پیغامهای تایپ شدشو بخونم
و از جمله یک کلمه عبور که واسم خیلی مهمه
نگاه اینجا کن واسه ای پی
[15:44] 10»»»»14 :Address:6 MsenMJ@91.184.90.si743=
این چت روم از سیستم exit flood استفاده میکنه
وقتی شما میخواهید درخواست بیش از حد از سرور بکنید و یا بصورت بوتر حمله کنید یعنی ببش از حد اطلاعات سند کنید به صورت اتومات ای پی شما فیلتر میشه
حتا میتونن کل ای پی شهر شما هم فیلتر کنن
حتا شما تلنت کنید به ای پی و درخواست بیش از حد بکنید فیلتر میشید
صفحه‌ها: 1 2 3