(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۴۲:۴۸)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]کیلاگری بنیویس که هیچ انتی ویروسی نشناسه بعد با یه مسنجر چت روم ببیند شده باشه ای پی ولید نیست راهو بهت نشون میدادم چه راه هایی هست
یه نفر این جمله رو واسه من معنی کنه
سلام
به یک برنامه به اسم کیلاگر نیازمنیدیم
2 چت روم یا همون مسنجر (فقط میشه گفت چت رومه)
3 یه برنامه که بیند کنه
4 یه پکر
5 سند کردن فایل
6 یادم نبود هیچ انتی ویروسی نتونه شناساییش بکنه
far_222000 بابا اب داد
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۲۴:۰۴)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]سلام
3 یه برنامه که بیند کنه
4 یه پکر
5 سند کردن فایل
خب فکر می کنی با این 6 مرحله می شه؟ پس چرا هک نمی کنی؟ چرا تاپیک باز کردی؟
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۲۴:۰۴)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]far_222000 بابا اب داد
این بار جلوی تمام کاربرا بهت هشدار می دم چون به اندازه کافی توی پیغام خصوصی و چت گفتم!!! اگه فقط یک بار دیگه به کسی(نه فقط به من) تیکه بندازی، یا طوری صحبت کنی که معنی خاصی همراه با منظور ازش برداشت بشه، بی برو برگرد اخطار می گیری!!!!!
نه اون 6 مرحله هک کردن یه بچه هست که پشت سیستم هست چرا دعوا راه میندازی ا ب پ ت بود
نیازی به تیکه انداختن به شما نمیبینم بهتره ای پی من را اسکن کنی و پورتهای باز را بفهمی کدومشه
موافق باشی
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۳۲:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ] (۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۲۴:۰۴)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]سلام
3 یه برنامه که بیند کنه
4 یه پکر
5 سند کردن فایل
خب فکر می کنی با این 6 مرحله می شه؟ پس چرا هک نمی کنی؟ چرا تاپیک باز کردی؟
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۲۴:۰۴)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]far_222000 بابا اب داد
این بار جلوی تمام کاربرا بهت هشدار می دم چون به اندازه کافی توی پیغام خصوصی و چت گفتم!!! اگه فقط یک بار دیگه به کسی(نه فقط به من) تیکه بندازی، یا طوری صحبت کنی که معنی خاصی همراه با منظور ازش برداشت بشه، بی برو برگرد اخطار می گیری!!!!!
یه چز یادم رفت بگم واسه جوابتون
اولا هر مدیری گفتن اینجا را ویرایش کن هر کاری کن عمل کردم و نه نگفتم
دوما هر کاری میخوای بکن
سوما میخوای تهدید کنی منو به چی ؟
4 چرا کنترل اعصابت پایینه کنترلش کن
و اخرین حرفم هر کاری هم که میخوای انجام بده
بعلت توهين و عدم توجه به پست "تا اطلاع ثانوي براي جلوگيري از توهين و رفع مشكل اين تاپيك قفل ميشود. "
پست شماره 3
اين تاپيك قفل ميشود