ايران ويج

نسخه‌ی کامل: make table
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
چه طوری میشه با vb تویه accessیه tableدرست کرد؟
با سلام

جستجویی مطابق خواسته شما انجام گرفته و سایت هایی که آموزش آنرا ارائه می کنند زیاد است برای مشاهده به این آدرس بروید:

کد:
http://www.google.com/search?q=make+access++table+with+vb6&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
سلام می خوام طوری باشه که
مثلا هر ماه که می خوام حساب کنم چقدر کار کردم برای هر ماه جدید یه tableایجاد کنه
یه cmd باشه که وقتی انو می زنی table ایجاد بشه
این نرم افزار رو اون قدیما، استاد اشکان نوشته بود. کارش همینیه که می خواین. دیتابیس رو انتخاب می کنین، اسم Table رو وارد می کنین، دکمه ساخت رو می زنین.
یادم رفت بگم، باید برین تو سورسش، فیلد هایی که می سازه رو مطابق اون چیز هایی که می خواین تنظیم کنین.
ضمن این که اگه روشتون استاندارد باشه نیازی به ساخت جدول ندارید.
ببخشید
حالا وقتی table ساختیم چطور جدیدرو به کار به بریم مثلا تویه DBGride نشونش بدیم یا بخوایم بهش اضافه کنیم
کلاً به شما توصیه می کنم از Access استفاده نکنین. هم ضعیف هست هم سرعتش پایینه هم امنیت نداره.
به نظر من شما باید از SQL Server استفاده کنین. حتی برای نرم افزار های کوچک هم همین توصیه رو می کنم. چون امنیت خوبی داره سرعت بالایی داره، روی سرور نصب می شه و Instance بهش اختصاص داده می شه و کار برای استفاده توی شبکه خیلی راحت می شه!!
من توی این تاپیک هم چیز رو که مربوط به SQL Server باشه توضیح دادم. نحوه ساخت جدول! لود کردن جدول به DBGrid! فرستادن دستورات مختلف SQL و ......
ولی من برای برنامه های کوچک SQLite رو بهتر میدونم. راحت و بدون دردسر با قدرت قابل قبول.
حالا اگه من بخوام با access کار کنم چی کار کنم
چه sql وارد کننم؟
table جدیدرو به خوام تویه DBG
نشون بدم چه کدی بدم؟
1. پروژه جدید باز می کنین.
2. Ctrl+T رو فشار می دین.
3. از لیست باز شده، گزینه
Microsoft DataGrid Control 6.0 (OLEDB)
و
Microsoft ADO Data Control 6.0 (OLEDB)
رو انتخاب می کنین.
4. شی DataGrid و Adodc رو که به ToolBox اضافه شده رو روی فرم می کشین.
5. شی DataGrid1 رو انتخاب می کنین و مشخصه DataSource اون رو به Adodc1 تنظیم می کنین.
6. روی فرم DblClick می کنین تا به محیط برنامه نویسی وارد بشین.
6. توی رویداد Form_load می نویسین:
کد:
Dim DBAddress, DBTable As String
DBAddress = "C:\Farid.mdb"
DBTable = "Table1"
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & DBAddress & ";Persist Security Info=False"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM [" & DBTable & "]"
Adodc1.Refresh
7. باید مقدار DBAddress و DBTable رو مطابق با کامپیوتر خودتون تنظیم کنین.
8. برنامه رو اجرا می کنین. نتیجه رو توی DBGrid می بینین.
مرسی ولی اگه به خوام هر دفعه یه table با همون بر نامه درست کنم باید بیام تو vb دو باره کد بنویسم؟
نمی شه که وقتی table جدیدو ایجاد کردم یه cmd دیگه باشه که اون table جدیدرو نشون بده؟
صفحه‌ها: 1 2