سلام.
مدتیه رم گوشی خواهرم قفل شده. یعنی پسورد دار شده و نمیشه وارد رم شد. قبل ورود باید پسورد بدی. چطور میشه مشکل رو حل کرد؟
پسورد رو نمیدونم.
مثل این که بعضی تعمیرگاه ها این کارو میکنن.
توی فرومهایی مثل pars-gsm یا gsmhosting.ir یا kavosh یه جستجو بزن.
سلام.
داخلش عکس های خصوصی هست. موبایلی هام میگن باید گوشی این جا بمونه.
تازه ممکنه فرمت کنن. نمیخوام اطلاعات داخلش بپره.
رم گوشی عموی من هم همینطوری شده بود. هرکاری کردم درست نشد. بهش گفتم ببره تعمیرات موبایل تا فرمتش کنن و بعدش من عکس هاشو براش برگردونم. ولی دلش نیومد و این کارو نکرد، منم هیچ کاری نکردم.
سلام.
دیگه برای فرمت کردن چرا گفتی ببره تعمیرات؟
خودم هرکاری کردم نتونستم فرمتش کنم.
تعمیراتیه بهش گفته بود می تونه فرمت کنه و کلاس گذاشته بود. منم گفتم ببره اونجا تا ببینم چجوری می خواد فرمتش کنه.
سلام دوست عزيز
برنامه fexplorer رو روي گوشي نصب کن بعد از اجراش به مسير c:\system برو يه فايل به اسم mmcstore اونجا هست که بايد به mmcstore.txt تغيير اسمش بدي بعدش بازش کني تو آخراي فايل پسورد مموري هست !
موفق باشي
سلام.
مسیر c:\system کجاست ؟ رم میگه فولدر سیستم داره؟ منظورت تو رم بود؟
سلام
ببخشيد منظورم تو درايو c گوشي بود!
سلام.
برای مدل گوشی اختصاصی هست؟ یعنی برم دنبال fexplorer برای 6270 بگردم؟
سلام خوب هستين
من يه كم كمك گرفتم از گوگل اگر سوني اريكسون بود بهتر بود اينكارو انجام بده
1) دریافت برنامه MMCpwd و نصب و اجرای آن
2)میتوانید از طریق برنامه های مدیریت فایل مانند Fexplorer یا SeleQ استفاده کنید بدین صورت که پس از ورود به این برنامه باید به قسمت c:/system بروید و سپس فایلی با نام mmcstore را بیابید و آنرا کپی کرده و سپس وارد E:/ شوید در مکانی مناسب این فایل را Paste کنید و نام آنرا به mmcstore.txt تغییر دهید .اکنون شما میتوانید محتویات داخل فایل را ببینید .به کلمات آخر سطر دقت کنید ،پسورد روبروی شماست
يرنامشو با دردسر پيدا كردم اينم برنامه MMCPwd
راستي اين اطلاعاتي در مورد برنامه اميدوارم مورد استفاده باشه
Description : MMCPwd
MMCPwd allowes you to restore your lost MMC password. Its very small program (only 6kb), and it has guaranteed sucess. Program displayes contents of the mmcstore file where the password is hidden. Program is only for Series 60 smartphones. It has been tested on N7610 and N6600.