۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۲۰:۲۶
صفحهها: 1 2
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۵۲:۳۵
(۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۲۰:۲۶)mahdi20 نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترمدورسنج :
من می خواستم سرعت یه موتور را با AVR اتدازه بگیرم. میشه بنده را راهنمایی کنید که از چه سنسوری باید استفاده کنم؟
با تشکر
در اینجا یک مثال ساده از چگونگی استفاده فتوترانزیستور در یک شمارنده فرکانس یا همان دورسنج آورده شده است. در یک دیسک دوار که دارای یک روزنه بوده و به شفت چرخاننده وصل شده نور از سوراخ آن هر یک دور کامل یک مرتبه عبور می کند. در زمان عبور نور فتوترانزیستور فعال شده و جریان داخل مدار جاری خواهد شد. یک شمارنده فرکانس برای شمارش تعداد پالس های الکتریکی تولید شده به کار می رود.
[attachment=2536]
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۱۸:۰۰
این چیزی که شما لطف کردید و تصویرش را گذاشتید یه چیزیه که ما خودمون باید بسازیمش یعنی در اصل یه سنسور دست سازه. من یه چیزی می خوام که اماده باشه و اینکه دور موتور را به ولتاژ تبدیل کنه که به راحتی بشه اندازش گرفت. مثل lm35 که در مورد دما ازش استفاده می کنن. آیا همچین چیزی هست؟؟؟؟
با تشکر
با تشکر
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۵۱:۳۷
میتونین یه آهنربا به شفت موتور بچسبونین و از سنسور اثر هال دیجیتالی استفاده کنین
۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۵۰:۴۲
دادا این که می گی دقتش چطوره؟ من یه چیزی می خوام با دقت توپ. این جور که من تو نت دنبال این سنسوره گشتم هس کردم زیاد دقتش بالا نیست .
۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۳۴:۰۸
سلام
از انکدر استفاده کن و تعداد پالس ها را مثلا" در یک ثانیه بشمار و ....
از انکدر استفاده کن و تعداد پالس ها را مثلا" در یک ثانیه بشمار و ....
۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۲۳:۵۷
دقت که مربوط میشه به سرعت شمارش که سرعت شمارش تو نیمه هادی ها خیلی خیلی بیشتر از سرعت موتوره. استفاده از کانتر میکرو با توجه به اینکه تایمرم داره خیلی باصرفه میتونه باشه
۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۵۳:۰۴
به نطر من هم فقط قسمت های مکانیکیش شاید یکمی مشکل باشه چون برنامه نویسیش هم که چیزی نیست
تو این لینک چن تا فایل هستش اونا هم در این مورد هستش
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=3850.0
تو این لینک چن تا فایل هستش اونا هم در این مورد هستش
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=3850.0
۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۱۸:۵۲
سلام
نقل قول: میتونین یه آهنربا به شفت موتور بچسبونین و از سنسور اثر هال دیجیتالی استفاده کنینمن از همین روش برای اندازخ گیری مسافت طی شده استفاده کردم (با سنسور فن کامپیوتر ) دقتش هم خوبه
۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۲۵:۰۱
البته اینم بگم که تاکومترهای آماده هم تو بازار هستا
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۵۰:۲۲
با کمال تشکر از همه راهنمایی های شما فقط چند تاسوال دیگه.
نقل قول: البته اینم بگم که تاکومترهای آماده هم تو بازار هستاتاکومتر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول: ن از همین روش برای اندازخ گیری مسافت طی شده استفاده کردم (با سنسور فن کامپیوتر ) دقتش هم خوبهسنسور فن کامپیوتر کجای کامپیوتر تعبیه شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحهها: 1 2