ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز یک برنامه می خوام توش موندم
برنامه ای که یه عکس سیاه و سفید رو بگیره که وسطش چند تا پیکسل سفید بعد این عکس و یه صفرو یک تبدیل کنه
خلی متشکر می شم اگه کمک کنین
عکسا که از اولش صفرو یک هستن ( مخصوصا سیاه سفیدش ). بگو صفر و یکا رو میخوای چیکار بکنی؟
(۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۵۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]عکسا که از اولش صفرو یک هستن ( مخصوصا سیاه سفیدش ). بگو صفر و یکا رو میخوای چیکار بکنی؟
می خوام صفر و یک ها رو تو یه تکست باکس بریزم(c++) یا تو کلیپ برد فرقی نمی کنه ولی اصل برنامه مهمه
(۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۰۷:۵۲)mam_1371 نوشته است: [ -> ]
(۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۳:۵۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]عکسا که از اولش صفرو یک هستن ( مخصوصا سیاه سفیدش ). بگو صفر و یکا رو میخوای چیکار بکنی؟
می خوام صفر و یک ها رو تو یه تکست باکس بریزم(c++) یا تو کلیپ برد فرقی نمی کنه ولی اصل برنامه مهمه

سلام دوستان
این بنده خدا میخواد یه برنامه بنویسه که یه عکس سیاه که مربع های سفید داره توش رو بگیره و پس از طی عملیات هایی که باید روش انجام بشه Biggrin خروجیش 0 و 1 باشه که نقاط سیاه رو با 1 و سفید رو با 0 به صورت اسکی باشه !

بابا مثل همین اسکی کانورتور ها دیگه .... Biggrin

منم همین برنامه رو میخوام , و متاسفانه آشناییم با C++ در این حد نیست (یه کوچولو بلدم) , خیلی هم بهش احتیاج دارم , یعنی بخث مرگ و زندگیه برا من !

پس تورو خدا تویی که داری میخونی و بلدی بنویسیش برام بنویسش که داره اشکم در میاد Biggrin !

قربون همه بچه های ایرانویج که بهترین فروم برنامه نویسی تو ایران براشونه

یا حق
آقا یکی بیاد برا من اینو بنویسه دیگه ! :((
گیرم ...
سلام
من خیلی تو فکرشم ولی مشکل اولیه دارم که نمیتونم حلش کنم...!!عکسو چجوری میگیره؟؟؟
با پیوند زدن؟؟منظورم اینه:با دستور cc ؟؟
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۸:۱۲:۱۹)mahbooob نوشته است: [ -> ]سلام
من خیلی تو فکرشم ولی مشکل اولیه دارم که نمیتونم حلش کنم...!!عکسو چجوری میگیره؟؟؟
با پیوند زدن؟؟منظورم اینه:با دستور cc ؟؟

باور کن من یخورده بیشتر C بلد نیستم ...

آقا محمد چرا کمک نمیکنید ؟
خوب حتما گرفتار بنده خدا ...
اما بیاد یه نیگایی هم به ما بکنه بد نیستا , مطمئنم اون بلده , بالاخره مدیر بخشی گفتن .... Biggrin
آقا محمد رو برق هندوها گرفته !! پیداش نیست . . . !

ببینم می خوای حتما از توابع و هدر های استاندارد C++ استفاده کنی؟ اگه از api ویندوز استفاده بشه اشکالی نداره ؟ اگه api بخوای شاید بشه یه کاریش کرد.
این یه برنامه که اینکارو میکنه فقط با فایلهای Bitmap 24-Bit سازگاره،
اگه برای فرمت دیگه غیر bmp بخوای خیلی پیچیده تراز این میشه
اگه ایرادی هم داشت بگین،
(۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۱۴:۰۹)hoax3r نوشته است: [ -> ]این یه برنامه که اینکارو میکنه فقط با فایلهای Bitmap 24-Bit سازگاره،
اگه برای فرمت دیگه غیر bmp بخوای خیلی پیچیده تراز این میشه
اگه ایرادی هم داشت بگین،

از آقای Sp!derm4n هم کمال تشکر رو دارم . :X

hoax3r خیلی ممنون از اینکه بهم کمک کردی :X
اسمت رو همیشه تو ذهنم نگه خواهم داشت :X
خیلی آقایی .

و در آخر هم از تمام بچه های ایرنویج ممنون .
با سلام لطفا برنامه برج هانوی رابه صورت کد و گرافیک برایمان ارسال کنید.