ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك براي اجرا شدن برنامه فقط براي يك بار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
تو این روش که شما فرمودین احتمالا موقع خروج باید مقدار صفر رو ذخیره کنیم. روش جالبیه ولی خطرناکه!
اگه برنامه درست بسته نشه برای همیشه عدد 1 تو رجیستری میمونه و دفعات بعد برنامه اجرا نمیشه.
نقل قول: میشه این رو به ما هم یاد بدی ؟؟؟
کد:
[autorun]

open=FlashGuard.exe

shell\open=&Open

shell\open\command=FlashGuard.exe

shell\explore=&Explore
shell\explore\command=FlashGuard.exe

shell\open\default=1
بعد از علامت مساوی که بعد از command اومده میتونیم کاری رو که اون گزینه انجام میده تعیین کنیم.
حالا من میگم شاید بشه بعد از مساوی فرمانی نوشت که هم فایل مورد نظر ما رو اجرا کنه هم درایو رو تو پنجره فعلی باز کنه!!!
اگر هم چنین چیزی ممکن نبود پس ما باید دنبال راهی بگردیم که برنامه خودمون بعد از اجرا شدن درایو رو تو پنجره فعلی باز کنه.
نقل قول: وقتي رو درايو كليك ميكني درايو باز نميشه باز برنامه با همون اسم تو پروسه سيستم بارگذاري ميشه
اجرای مجدد برنامه یه مشکله و باز نشدن درایو یه مشکل دیگه...
نظر شما چیه؟
سلام
نظر من
کد php:
Private Sub Form_Load()
On Error Resume Next
If App.PrevInstance True Then End
App
.TaskVisible False
Shell 
"Explorer.exe " Left(App.Path2), vbNormalNoFocus
End Sub 
سلام.
این پاسخ رو mojtabamalaekeh داده بود. به اشتباه پاک شد. یه بار دیگه این پست رو بده تا من پست خودم رو پاک کنم.

mojtabamalaekeh نوشته است:تو پست 10 که گفتم این زیاد جالب نیست که درایو تو پنجره جدیدی باز بشه.
خطایی هم ممکن نیست بوجود بیاد که از On Error بخوایم استفاده کنیم!
البته بهتون حق میدم؛ چون از سیستم طرف خبر ندارین جانب احتیاط رو در نظر گرفتین.
راستی اسم پروسه هم اگه همنام یکی از پروسه های سیستمی باشه حداقل با TaskManager ویندوز نمیشه بستش!
با عرض سلام و خسته نباشيد به خدمت تمام اساتيد بزرگوار و شايسته كشور اسلامي عزيز.
گاهي ممكن است سوال چنان گنگ باشد كه اهل نظر آن را تفاسير مختلفي مي نمايند.
من مبتدي نياز به به يك برنامه ويژوال بيسيك دارم كه در محيط xp و همينطور در محيط ويندوز seven قابل اجرا باشد.
نوع پروژه يا كدينگ برنامه بتواند مشخصات سخت افزاري سيستم را نشان دهد يا در يك فايل ثبت كند بطو.ريكه اگر برنامه روي كامپيوتر ديگري اجرا شود پيام دهد اين برنامه براي شما تهيه نشده و شما مجاز به استفاده از آن نيستيد . مشخصات سخت افزاري را در يك بانك اكسس ذخيره كند . اگر براي استادان امكان دارد آن را بنويسند. نشاني ايمبل من tajraissi@yahoo.com است تمام حروف آن كوچك است. يا براي عموم بگذارند . مزيد تشكر است.
قفل نرم افزاري ( تلفني اصطلاحا) شما ميخواين كه معمولا مفتي نيست و خرج داره :)

در مورد عنوان تاپيك هم پست دوم تنها راه حل استاندارد بوده چرا اينقدر كشش دادين ؟ ‍CreateMutex ، مثالش هم رو اينترنت موجوده ( بر وزن مداركش هم موجوده )
صفحه‌ها: 1 2